Номинации за най-голяма муня

• 3 552 318
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 595
  • София
Аз пък за домашен адрес давам този на университета, вече няколко пъти  Flutter

# 8 596
Аз понякога блокирам за ПИН-а на картата. Вкарвам грешни и като дете се радвам, ако уцеля. Понякога се чудя кога ли ще ми я конфискуват със съмнения, че съм я откраднала.

# 8 597
  • IT
След поста на Дорис бърсах първите сълзи от смях, след Добри вторите, на Рейна на поста получих и задух. Много добре ми дойде.Днес казах, че съм на 31 години, а  съм на 39. Не знам как ми дойде това число в главата.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 20:34 от allexa.7

# 8 598
От преди няколко месеца, мунята не съм аз:
Влизам в НАП, вървя по един дълъг коридор, с цел да стигна до машината, от която се взимат билетчета с номер поред. По средата на коридора, до стената, застанала руса дама на средна възраст и ме спира - извинете, ще ми помогнете ли - как да си взема билетче оттук - погледах, погледах, та шашардисано й отвърнах - това е панела на алармената система, госпожо, по-надолу е машината, която търсите!

# 8 599
Ти пак си се подмладила, а аз миналата година казах на зъболекаря ми, че съм на 28, а бях на 26, не знам откъде го измислих.

# 8 600
  • Майничка
Аз редовно си закръглям годините на 0 и 5 - родена съм на кръгла година и ми е по-лесно да смятам. Следващите 4,5г. ще съм на 50. Laughing

# 8 601
  • Бургас
А аз веднъж така "излъгах" че съм родила бебето си с тегло 4100гр. и хората се дивяха и цъкаха възхитени. Исках да кажа 3400, ама нещо обърках цифрите.

# 8 602
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
подсетихте ме за мунска изцепка  Blush

записвам детето при новия личен лекар, изрядна съм до престъпност, строга и делова, давам старата карта, обяснявам причини... детето седи кротко до мен... идилия.

лекаря, (средно) млад и достатъчно хубав записва нещо и се обръща към мен с въпрос кога е родено детето. Контрирам го с: докторе, той не е малък, сам да каже кога е роден.
детето, мой роден син все пак, започва: аз съм роден на 21 февруари 2007 година.... мамоооо, на 21 ли бях?

- Аааа, не знам! Аз какво общо имам с твоя рожден ден?

Blush иди после обяснявай, че това е твое дете Blush
Скрит текст:
и всичкото това само защото се опитвам да го накарам да запомни най-накрая датата

# 8 603
Добри  Joy Но не можеш да биеш Рибозом и нейното "нямам деца" отпреди няколко страници. Виж, ако беше казала "Откъде да знам, да не би да съм му майка."...

Пиша се муня веднага след теб, защото чета и се опитвам да сметна колко не е малък малкият. Три + 16 = 19. Брее, хич не е малък, че отгоре на всичко и Добри да присъства при смяната на личния му лекар, съвсем не е малък. Сигурно нещо съм объркала. Хайде пак. От 2007 до нулите - три. От нула до 16 - 16. Ами, на 19 е наистина. Тц-тц, и аз да не разбера.  Laughing

От четвъртия опит за смятане най-накрая ми се получи.

# 8 604
  • при късмета
В институция, в която всеки ден взимах документи срещу подпис и собственоръчно написана фамилия, си я забравих. И то не фамилията по мъж, а моята си. Добре, че момичето на гишето ми я знаеше и ми я каза  hahaha Ама пък много ми се смя, даже на другите гишета знаеха, че те трябва да ми пишат името, защото не си го знам след това

# 8 605
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 hahaha сметачка!
смея се, но и аз така се разсмятах като четох за Пуки на Дорис

айде сега и ти сметни с колко 1 е по малко от 3 Пуки Laughing

# 8 606
А, аз там си го прочетох "Аз обичам Зъпуки", просто не се обадих.  Laughing

# 8 607
Аз редовно бъркам датата на раждане на дъщеря ми. Ако трябва да кажа ЕГН нямам никакъв проблем, но да го обърна в дата - пълен блокаж.
Даже на скоро при една лекарка. Каза - "кажете ми кога е родено детето". Оле майко - 11 април 2012, 12 април 2011, ама нещо не ми пасват никак датите. Викам й ЕГН-то е 114412, обърни го в дата. Жената ме гледаше много странно........

ма ко, подсети ме за раждането. Аз по лична карта и постоянен адрес съм с различни регистрации. Та в АГ-то в два документа написали различните адреси, искат ми лична карта, за да докажат, че аз съм аз. Мърмори там завеждащата, как можело, сто пъти съм лежала там и всеки път една и съща грешка да допускат с моите адреси, хем ме познават вече. Та родих вече и ми носят документи за името на детето. Там, за още по-забавно, взех че се написах с моминското си име. Е няма такъв смях. Идва същата завеждаща и ми вика - сега това пак ли си ти и що си с друго име и какъв документ ще ми дадеш за това име  ooooh!. Е оправихме го, ама голям зор видя жената с мен.

# 8 608
Как е възможно по лична карта и постоянен адрес да си с различни адреси?  Thinking Нали в личната пише постоянния, и за да/ като го смениш, сменяш и нея.

# 8 609
  • В сърцето на любимия човек
Да не е по лична карта и настоящ адрес? Аз бях така известно време - ЛК от Варна и настоящ адрес ( адресна регистрация) в София.

Общи условия

Активация на акаунт