Номинации за най-голяма муня

• 3 551 751
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 610
  • при късмета
Как е възможно по лична карта и постоянен адрес да си с различни адреси?  Thinking Нали в личната пише постоянния, и за да/ като го смениш, сменяш и нея.
Вече в почти всички формуляри (адресна регистрация, декларация за имот, данъчна декларация и още) има 2 графи, постоянен и настоящ адрес. Постоянния е в личната карта, настоящия може да го дадеш за връзка с теб и си фигурират и двата.

# 8 611
Как е възможно по лична карта и постоянен адрес да си с различни адреси?  Thinking Нали в личната пише постоянния, и за да/ като го смениш, сменяш и нея.

Joy Joy Joy Joy Ами добре де, не е възможно. Та по лична карта и настоящ адрес да се чете.

# 8 612
  • София
Редовно в офиса подписвам на пратките вместо моето име това на шефката ни. Бях си поръчала едни книги един ден, чакам доставка от спиди. Идва момчето с поръчката  провеждаме следния разговор:
Вие ли сте г-жа Н?
- Да аз съм!
- Аааа не може, тук пише г-жа Н..., а не г-жа Ч.
- Ами аз съм де!
- Ема не сте вие.
- Е как да не съм аз, аз съм!
- Госпожа, ама тук сте се подписали  като г-жа Ч, а твърдите, че сте г-жа Н!
- Ами аз съм г-жа Н де!
- Ама г-жо, добре дайте си личната карта имам и други поръчки, не сте само вие!
- Ето вижте! Аз съм!
- А защо се подписвате като г-жа Ч?
Е що де? И аз това се питах, изгоних го набързо, да не ми се бърка в краката и почнах да се смея осъзнала какво се е случило! След седмица същото момче ни достави едни фирмени документи и през цялото време ме гледаше като психично  болна. Оттогава идва редовно и сме дружки, но и до сега се смеем на това с имената  hahaha hahaha hahaha

# 8 613
Ще споделя и аз.
Решавам веднъж да си взема от GO грил хот дог. Обаче не знам какво ми става, там всеки път като ме забият с въпрос с какво да е и изтърсвам "с кренвирш"(каквито там изообщо нямат), ноо този път съм амбицирана да не се изложа и си подготвям добре предварително и си рецитирам "един хот дог с кебапче, хот дог с кебапче,...". Идва моя ред, изрецитирвам си баавно и отчетливо "Един хот дог с кебапче", ухилвам се горда, че съм се справила и продавачката ме застрелва: "Кетчуп или майонеза?"  ooooh! еее тогава вече не се стърпях: "С кренвирш!".
Мисля, че го отдаде на странните бременни вкусове и сама се сети какво имам предвид  Crazy  Whistling

# 8 614
  • here and now
Редовно вместо ЕГН започвам да си диктувам телефона и обратното...
Миналия ден пътувам до Турция и на връщане имаше опашка на границата. Гася колата, щото много бавно се точи и я паля. Колата ми се пали с копче, само когато ключа е вътре. На третото гасене и четвъртото запалване ми изписва, че няма ключ, а той е в мен. Изпаднах в лека паника, втори, трети опит не ще .... Тъкмо  започвах да се чудя как ще се прибера в крайна сметка и тя пущината запали. С облекчение потеглих към гишето и си казвам, че няма да я гася, щото явно нещо не е наред ...и на следващото слизам да отварям багажника, на последващото да нося някаква декларация ... колата си работи всичко 6, но влизам и по навик натискам копчето и ... загасна ... Натискам пак и  ..."ключа не е намерен" .. Еййй идваше ми да се гръмна... Тоя път запали от третия път, но като погледнах стрелката на горивото...
А деня преди пътуването ми до Турция пътувах до Гърция и на връщане уцелих блокада на границата. Реших да се направя на умна и да помоля гърците да ни пуснат понеже съм бременна.   За кураж си запалвам цигарка, че тъкмо си взех и кафнце... Бях с двама приятели непушачи и възедрички, а аз мършава пушака... Ха познайте какъв отговор получих ... Те били изглеждали по-бременни от мен.... Да си гледам работата...

# 8 615
  • Euskal Herria
Днес ми осигурихте добра доза смях. И както се хилих, се сетих какви ги сътворих в аптеката. Трябваше да взема лекарство за мъжа ми, влизам и поръчвам. Жената ми подава опаковката, а аз й връчвам картата, за да платя. Но понеже сумата е малка (1 и нещо), аптекарката иска пари в брой. Ха, сега, де. Нямам навик да нося пари, нали навсякъде може да се плати с карта. Казвам, че ще се върна по-късно - "следобед". Аптекарката настоятелно ме пита дали мога да издържа до тогава, не се ли нуждая от таблетките. Брей, каква загриженост, гледай как се притеснява за мен - ми се мерна в ума и пак повтарям, че ще дойда "следобед".
Вкъщи разказвам на мъжа ми случката, колко загрижена и любезна е била жената и чак тогава ми просветна какво е станало. През цялото време съм й обяснявала, че ще дойда утре, а не следобед. А двете думи звучат различно, дори не са и близки. Ама като съм завеяна...
Иначе преди това съм казвала, че мъжът ми е на 504 години, а отпуската ми е 506 дни за година !  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 05:47 от YanaDG

# 8 616
  • Варна
Аз пък за домашен адрес давам този на университета, вече няколко пъти  Flutter
Аз дадох на новата си шефка телефона на бившия си шеф вместо моя Embarassed Добре, че се усетих на момента.

# 8 617
Пък мъжът ми няколко пъти се представя с моето ЕГН. Така се беше стигнало до абсурдната ситуация в ГРАО на моето ЕГН да е нанесено неговото име.  ooooh! На неговото име си беше неговото си ЕГН, просто аз някак не съществувах. Служителите хубаво се посмяха и го оправиха.

# 8 618
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Пък мъжът ми няколко пъти се представя с моето ЕГН. Така се беше стигнало до абсурдната ситуация в ГРАО на моето ЕГН да е нанесено неговото име.  ooooh! На неговото име си беше неговото си ЕГН, просто аз някак не съществувах. Служителите хубаво се посмяха и го оправиха.

служителите би трябвало не да се смеят, а да се срамуват.  Tired
в ЕГН е кодиран пола, поне това трябва да знаят и да не допуснат женско ЕГН с мъжко име  Tired
аз бих споменала и програмиста  Tired

# 8 619
  • Бургас
Аз съм голяма муня.  ooooh! Много се смях на случката на Дорис, обаче чак сега се сетих, че всъщност не схванах защо на надписа е пишело Пу*ки вместо Пуки.

# 8 620
На гости на майка ми съм. Снощи имах доброто желание да направя пилешка супа. Сварих пилето и започнах да обезкостявам месото. Месото- в супата, кокалите- в паницата на кучето. Добре, но в един момент установявам, че мятам кокали в тенджерата със супата, а месото- на кучето. Имахме един много щастлив куч. Embarassed

# 8 621
  • София
Аз съм голяма муня.  ooooh! Много се смях на случката на Дорис, обаче чак сега се сетих, че всъщност не схванах защо на надписа е пишело Пу*ки вместо Пуки.
И аз не схванах  Embarassed

# 8 622
  • София
* - цензура? (в случая "т")

# 8 623
  • София
Аз разбрах какво има вместо звездичката. Не схванах защо така е написал пилотът

# 8 624
Да де, защо са написали нецензурната дума, вместо Пуки.
Загубихме се в превода. Grinning

Оня ден хапваме вечерта с малкия, оставила съм си дамската чанта на стола, имах и отделно торбичка, платих, поостанахме още малко и тръгваме.
Пред нас търся чантата за ключове- тя останала в заведението. ooooh! Иначе стискам найлонката с двата картофа- таралеж, правени в детската. Ами така е- като съм свикнала с една чанта...

Общи условия

Активация на акаунт