Номинации за най-голяма муня

• 3 551 613
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 8 625
  • Сф
Дорис му е казала да напише Обичам Пуки, а пилотът е разбрал/ помислил Обичам пу"ки. Не са се разбрали  Peace

# 8 626
Аз пък разбрах, че зевзеците са прочели Пуки като Пи*ки  Thinking Аз ли съм мунята  Crossing Arms

# 8 627
  • Бургас
Чакаме Дорис да внесе яснота по въпроса.

# 8 628
Хех внесох смут като не се доизясних май  Crazy Простете.

На платака пишеше едно към едно -  I сърце ПУ*КИ.
Не беше звездичка, а черна точка. Предполагам, че там имаше захванато нещо, което държеше надписа да се вее без да се смотава или увисва надолу. Ако бях в женска компания едва ли щяхме да го забележим, но в мъжка компания повярвайте и да го нямаше пак нямаше да го прочетат по друг начин  Mr. Green

# 8 629
  • София
Аз рекох, че ти си цензурирала надписа в поста си Laughing

# 8 630
Охооо, не били пуйки  hahaha  Joy  Joy  Joy

# 8 631
  • София
Чак сега схванах и аз  Joy Joy

# 8 632
Доста мунски изцепки имам и аз напоследък, ама все ме мързи да пиша.
Но ето една прясна.
С нов компютър съм и още му свиквам. Ама не ми създава грижи, всичко си работи както трябва. И тъй - сутрин с кафето чета бг-мама. И тая сутрин така - чета, пия кафе, прекрасна сутрин. На главната страница на форума на тлъст банер ми излиза реклама на фриз. салон, в който ходя тук(в Дубай). Хубава верига са- няма лошо да се рекламират в бг-мама. После - гледам реклама на една фирма, която организира събития, и те се популяризират. Обаче, като видях реклама на кварталното кафе сериозно се замислих. Брях, ко стаа в таз България, та всички са тръгнали да се рекламират там. Чудя се, мисля си, търся причините, напрегнах се даже, дали не изпускам нещо важно.
Е, няколко часа по-късно зацепих, че рекламите не са за БГ, а са за в Дубай, нищо че излизат в банер в бг-мама. В своя защита ще кажа, че на стария компютър имах програма, която спираше рекламите.

# 8 633
Защо са махнали "анонимния" пост, щях да ви споделя нещо...

# 8 634
  • here and now
Анонимния са го оставили само за СО доколкото прочетох някъде...Сменяй героите и разказвай.. Wink

# 8 635
Шия си гоблен, но съм действала с един цвят и съм прибрала остатъка при друг. Два нюанса на синьо са и се различават, но не съм обърнала внимание. Въпросните 2 цвята са все един до друг в схемата. Първо бях озадачена, че започвам нов конец, а липсват 2 нишки от него. Та казах си както и да е, ших, ших и си казвам я колко хубаво се сливат тези два цвята. Това дни наред. Днес започвам с единия цвят, гледам не е ползван този конец, а колко много ших с него. newsm78 Хм.. и тогава ми просветна - шареното въобще не е шарено и приливащо, а само един цвят...

# 8 636
Скрит текст:
Защо са махнали "анонимния" пост, щях да ви споделя нещо...
Анонимния са го оставили само за СО доколкото прочетох някъде...Сменяй героите и разказвай.. Wink
Помислих, че някой анонимен е писал и имаш да споделяш подобна история. Даже щях да питам къде в СО е преместен постът  Joy

# 8 637
В мунска серия съм Simple Smile
Сдобила съм се с куркума, която ползвам за някакви билкови отвари. И понеже е много и понеже и аз чета много за ползите й, викам, я да взема да си врътна и една маска за лице. Лесна, бърза, 15 минутна - авторите ме убеждават, че ще изглеждам млада и красива след нея. Речено-сторено.
Но след 15 мин. маска и около 30 мин търкане, миене и какво ли още не, лицето ми е с приятен жълто-оранжев цвят. Същото е и с ръцете. И всичко щеше да е добре, ако нямах задачи навън.
Е, ще си остана вкъщи днес Simple Smile))

# 8 638
Какво съм гледала чисто нови блузки на малкия вместо с цветното пране съм пуснала на 70 градуса.Отварям пералнята сутринта и ми пада едната в ръцете , мисля си аз снощи не заредих ли бяло е явно не , вадя и втората и след тях всичко бяло ooooh! сега чакам да се прибере от градина и се чудя дали не са се свили много.

# 8 639
В мунска серия съм Simple Smile
Сдобила съм се с куркума, която ползвам за някакви билкови отвари. И понеже е много и понеже и аз чета много за ползите й, викам, я да взема да си врътна и една маска за лице. Лесна, бърза, 15 минутна - авторите ме убеждават, че ще изглеждам млада и красива след нея. Речено-сторено.
Но след 15 мин. маска и около 30 мин търкане, миене и какво ли още не, лицето ми е с приятен жълто-оранжев цвят. Същото е и с ръцете. И всичко щеше да е добре, ако нямах задачи навън.
Е, ще си остана вкъщи днес Simple Smile))

Правила съм го този номер  Mr. Green. Оттогава правило номер едно - най-малко няколко часа преди излизане, като през това време има няколко изплаквания и хубаво попиване с кърпата. А по възможност - ангажиментите на следващия ден. Между другото действа много добре и дезинфекцира чудесно - за кожа, зъби, нокти - всякакви замърсявания и инфекцийки премахва. Обаче и много добре боядисва Grinning. Така че и аз се измуних първия път едно красиво в жълти оттенъци...

Общи условия

Активация на акаунт