Номинации за най-голяма муня

• 3 579 741
  • 18 481
  •   3
Отговори
# 8 940
На 16 вашите са на почивка, а ти боядисваш? Браво на теб.

# 8 941
Ох, и нашите ходиха сами на почивка, когато бях на 16.. Двамата с кучето цялата седмица не изтрезняхме...

# 8 942
  • out of space
На 16 вашите са на почивка, а ти боядисваш? Браво на теб.

От малка драсках където сваря, после прорисувах, накрая пробоядисвах. Приеха ме студентка с 6 на единия изпит, е...на другия с 3.50.

Родителите ми знаеха, че ме бива в отсичането на тавани и прецизната работа. Виж, планината с чинии си седеше като се върнаха  Laughing

# 8 943
  • София
О, бабите и дядовците са уникални Simple Smile
Дядо ми беше цар на изцепките.
Най-фрапантната му беше с една книга. Много обичаше да чете. Та търсел някаква книга, но я нямало в селската библиотека и ме помоли да му намеря "Гълъбите умират прави". Беше твърдо убеден в заглавието.
Обичаше и да спори и да не пада по гръб. Най-дългият ни спор беше "слънцето е единствено във вселената". И точка. Друг отговор не приемаше. Не помня колко време (дълго беше обаче) продължи това, но накрая си промени мнението Simple Smile

След като почина баба ми нямаше кой да му напомня как и с какво да се облича. Костюмите му хващаха прах в гардероба. Майка ми беше инструктирала вуйна ми да му припомня. Редовно идваше на гости по галоши, вълнени чорапи и работно облекло. Преглежда си пчелите, минава през останалите добитъци и решава, че мое се метне на влака и да дойде на гости Simple Smile Обикновено издебваше вуйна ми и се измъкваше по терлици Simple Smile

# 8 944
  • Тра-ла-ла
Изключително рядко съм муня, ама никой не е застрахован.  hahaha

Срещам се вчера вечерта с моята приятелка и нейния мъж в ресторант. Накрая пресмятаме кой колко дължи, вадят се някакви пари, аз на теб ти на мен. Леко на градус бяхме. Сметката ми беше към 17лв и решавам да оставя 20лв. Моята приятелка пита "Трябва ли да ти връщаме някакви пари?!" и вече извадили левчета. Викам си "Нееее, да остане за бакшиша". Спогледаха се с нейния, прибраха левчетата и сложиха сумата в сметката.

Тази сутрин си отварям портфейла - 20те лева се мъдрят вътре  ooooh! Blush Звъня на приятелката да се извинявам... Милата - било й неудобно да ми каже, че не съм дала пари за сметката и решили да ме почерпят Blush Heart Eyes

# 8 945
Започвам с кратка прелюдия:
В последните месеци имам някаква ушна инфекция (никога преди не съм имала) и ми се налага да плувам с тапи за уши. Купих си едни, които са с връвчица и ми висят на врата. Плувах с тях и като излязох от водата реших да звънна на приятел по скайпа. Набучих си "слушалките" и чакам да ми отговори. След минута ми пише, защо ми звъниш, като не ми отговаряш newsm78.
Е, оказа се, че вместо слушалките съм си набучила тапите за уши и нищичко не чувам  ooooh!

# 8 946
  • София
Преди години нещо оправям сина си клекнала, но бързам за другата стая да гледам сватбата на принц Уилям и Кейт. Изправям се от клека, обръщайки се към вратата и незнайно защо се измлатих в металната рамка на вратата, с леко вдигната горна устна, и си счупих първи здрав и прав зъб. Така бързо стана, че дори не ме заболя, повече ме болеше
После зъболекарят не помня защо деликатно каза:..ами това е младежка травма.
А аз: "Искате да кажете, че хората на 40 години обикновено не си чупят така зъбите"  Mr. Green
Така останах с минус 1 зъб и минус около 600 лв.

# 8 947
Преди години ставам до вц. Но ме мързи да светна лампата. В тъмнината се спъвам на духалката и си удрям челюстта отдолу в страничното желязо на леглото. Резултат- счупен половин преден зъб. Не ме боля, в интерес на истината, но с какъв акъл тръгнах да го пиля с пилата за нокти, не знам. Е, тогава вече ме заболя.

# 8 948
А аз: "Искате да кажете, че хората на 40 години обикновено не си чупят така зъбите"  Mr. Green
Така останах с минус 1 зъб и минус около 600 лв.
Един мой приятел си беше разбил устата и с жестоко сцепена устна се явил посреднощ в Пирогов, където една дежурна сестра учтиво обявила пристигането му като "нЕкъв наркоман". А той просто играл на гоненица с приятели от квартала, но на възраст 5 годинки х 5.

# 8 949
  • София
Преди години ставам до вц. Но ме мързи да светна лампата. В тъмнината се спъвам на духалката и си удрям челюстта отдолу в страничното желязо на леглото. Резултат- счупен половин преден зъб. Не ме боля, в интерес на истината, но с какъв акъл тръгнах да го пиля с пилата за нокти, не знам. Е, тогава вече ме заболя.
Това очевидно е някаква полово-дефинирана реакция, да не дращи. Изтървах първия си таблет на пода в тоалетната в един хотел в Стокхолм, леко ми се огъна отстрани алуминия и се получи нещо като остра троха на ръба на екрана...е, като взех да "зачиствам" трохата с пила постигнах ефектно Ш-образно напукване по цялата дължина на екрана.

# 8 950
Напомнихте ми и за моите колеги  Mr. Green

Аз - прясно омъжена. Изнасяме с мъжа ми боклука и тръгваме за работа. Пропускам едно стъпало и си сядам на задника. Падайки обаче гледам да опазя боклука, за да не го разсипя  ooooh! Отивам на работа и първо, че не мога да си седна на задника, второ, че при падането имам няколко синки по ръцете и охлузване на кокалчетата на ръката точно все едно съм се отбранявала  Crazy Трябваха ми няколко часа да убедя мъжката част от колегите, че няма защо да сформират дружинка и да ми идват на гости  Mr. Green

# 8 951
Споделяла ли съм как се изтърсих на дупе от един стол на колелца, и то пред шефа?  Embarassed
Едновременно ми идеше да заплача от силната болка и да потъна в земята от срам.
А ми предстоеше море, което изкарах с огромна синина,  която прозираше леко, когато си намокрях банския.  И по обясними причини се пекох главно по корем.   Blush Whistling

# 8 952
  • Пловдив
Съвсем прясно от днес - отивам в съседната стая, ама понеже е студено и аз гледам бързо да свърша каквото съм решила. Та се насочвам към вратата с протегната ръка, да отворя и без да спирам, направо да вляза в стаята. Да ама не улучих бравата. И в момента в който усетих как ръката ми не хваща нищо се забих челно във вратата. Ама толкова засилена пък да съм била, че цяло съзвездие да видя посред бял ден ... Мажа аз с Арника, да не ми стане цицина, а мъжът ми се хили (както обикновено) и констатира „ нещо си гледала надолу, щом челото си ударила, а не си разби носа“.
Изобщо много се забавлява той за моя сметка, даже когато съскам, че бива малко съчувствие да прояви все пак. Но според него толкова идиотски се пребивам сама, че ....

# 8 953
  • На брега на реката
Съвсем прясно от днес - отивам в съседната стая, ама понеже е студено и аз гледам бързо да свърша каквото съм решила. Та се насочвам към вратата с протегната ръка, да отворя и без да спирам, направо да вляза в стаята. Да ама не улучих бравата. И в момента в който усетих как ръката ми не хваща нищо се забих челно във вратата. Ама толкова засилена пък да съм била, че цяло съзвездие да видя посред бял ден ... Мажа аз с Арника, да не ми стане цицина, а мъжът ми се хили (както обикновено) и констатира „ нещо си гледала надолу, щом челото си ударила, а не си разби носа“.
Изобщо много се забавлява той за моя сметка, даже когато съскам, че бива малко съчувствие да прояви все пак. Но според него толкова идиотски се пребивам сама, че ....
Joy Joy Joy
Ами човека се забавлява. Неговата намеса не е необходима. Ти явно се справяш и сама с пребиването. Що да си слага грях на душата.  Mr. Green

# 8 954
Мунювщина на килограм. От известно време карам с един фар, само през деня ми се налага да излизам. Вчера трябваше да ходя до летището вечерта и реших да сменя фара, защото прочетох, че имало много полиция, а и с един фар нищо не виждам. Тръгвам да слагам крушката и счупих фара  Shocked Няма как да се сложи крушка, една част изхвърча и я търсих в колата, намерих я в предната броня.
Без кола, мъжът ми взел такси. Таксито минало през всички дупки, спукал/сменял гума. Докара го след много дълго време, но обръщайки в улицата катастрофира Simple Smile)))) /но това не е в моята градинка, а и моят човек беше вече извън колата/

Мъжът ми донесе някакъв кашон, който остави на стълбището. Сутринта, минавам покрай това нещо, но скачайки от горното стъпало, крилото, което затваря кашона се изметна, блъсна крака ми към перилото и аз паднах в кашона. Малко ме боли глезенът, но мисля, че нямам счупено.

Общи условия

Активация на акаунт