Номинации за най-голяма муня

• 3 579 745
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 970
 Joy и аз имам бояджийска случка - на прясно боядисана в зелено люлка пред блока, от тези тежките дървени люлки, със седалка и облегалка. освен дрехите, и целите ми ръце и крака бяха в тъмно зелено. сестра ми взе разредител от съседа чичо пешо и два часа се опитваше да ме почисти със смърдящата течност, за да не ни спипа мама, която ме беше оставила под нейния надзор. в резултат ми изгори кожата и се оказахме в спешното  Crazy

# 8 971
  • Пловдив
С блажна боя не съм се мазала, но веднъж така се нацапах, че на мама ѝ се приплака. Умееше да шие и беше ушила на 4 годишната си фръцла блузка от крепон, прасковено едно такова. Блузичката с много ластици и бухнали ръкави - феерия. И понеже останал плат, ми спретнала и една престилчица с къдрички. Всичкото това, за да си облече малкото сладко момиченце като кукличка.
И го облече де - веднъж. Щото тя кукличката е видна мърла.  И така накипрена се ръгна при къпините и френското грозде. Хапна си и си набра да има, прибирайки ги в престилчицата естествено. Та целия тоалет + пола някаква и чорапки, бидоха хубаво омазани с къпини и касис.Е това нещо няма изпиране. А жената толкова труд и старание беше вложила. Дори не помня да ми се скара или шамароса, просто остана като препарирана щом ме видя.

# 8 972
С блажна боя не съм се мазала, но веднъж така се нацапах, че на мама ѝ се приплака. Умееше да шие и беше ушила на 4 годишната си фръцла блузка от крепон, прасковено едно такова. Блузичката с много ластици и бухнали ръкави - феерия. И понеже останал плат, ми спретнала и една престилчица с къдрички. Всичкото това, за да си облече малкото сладко момиченце като кукличка.
И го облече де - веднъж. Щото тя кукличката е видна мърла.  И така накипрена се ръгна при къпините и френското грозде. Хапна си и си набра да има, прибирайки ги в престилчицата естествено. Та целия тоалет + пола някаква и чорапки, бидоха хубаво омазани с къпини и касис.Е това нещо няма изпиране. А жената толкова труд и старание беше вложила. Дори не помня да ми се скара или шамароса, просто остана като препарирана щом ме видя.
Joy Съдбата на твоята блузка и престилчица ми напомниха за тежката съдба на моята бяла рокличка с резедави финтифлюшки, когато издокарана в нея си похапнах вишни. Ама баба ми не се препарира, а ми стопли дупето по бързата процедура  Laughing

# 8 973
  • София
Та след много чудене от всички накря станала и изровила халката от дъното на шкафа, която е гравирана  Mr. Green и проблема се решил.Баща ми беше прав, а майка ми  щастлива защото и на следващия ден пак празнува.
Обаче на моята халка и на тази на ММ датата е еднаква, но годината - не. Не знам за коя се е женил една година преди мен, ама  #2gunfire

Това очевидно е някаква полово-дефинирана реакция, да не дращи.
Разбира се, че е полово-дефинирана - на подсъзнателно ниво си пазиш чорапогащника. Нали по соцвреме бяха кът... Grinning

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 14:41 от Cuckoo

# 8 974
Joy Съдбата на твоята блузка и престилчица ми напомниха за тежката съдба на моята бяла рокличка с резедави финтифлюшки, когато издокарана в нея си похапнах вишни. Ама баба ми не се препарира, а ми стопли дупето по бързата процедура  Laughing

Червени плодове се почистват без остатък с кисело мляко Simple Smile, е, вече и с модерните прахове за пране.

# 8 975
  • София !

Червени плодове се почистват без остатък с кисело мляко Simple Smile, е, вече и с модерните прахове за пране.

За киселото мляко съм съгласна. Купих на дъщеря ми бяла рокличка за лятото. Бях и облякла, а тя беше набарала купата с череши. Гледката беше потресаваща  Simple Smile И точно с кисело мляко рокличката стана като нова.

# 8 976
Айде и аз да се изтипосам от тази сутрин,стига съм се забавлявала само с вашите изцепки  Hug
Снощи пак откарах до нощите и естествено огладнях.Хапнах 2 портокала към 12,но си ги режа бавно и внимателно,старая се да станат като листенца,оставям си ги ден два в кухнята на плота,приятно ми миришат.Не че няма ароматизатори и цветя из апартамента,ама си ми харесва естествения им аромат.Ставам тази сутрин за работа,с 300 зора,бързам да хапна на бързо,че после кой знае кога ще има време.Нарязала съм си две хубави червени ябълки,изчистени и те на плота в чинийка.Но докато ям шетам насам натам-леглото,обувките да си зачистя,телефона да не забравя,абе машинално ям.Понеже бяха на дребно нарязани,взимам парче и дъвча,свърша нещо набързо и отивам за друго.Тъкмо си завивам зарядното да го сложа в чантата за всеки случай и усещам странен вкус в устата.Брех викам,уж не видях да се чернеят нещо,хубаво ги изчистих тези парчета ябълка,защо горчи  newsm78 Няма време за мислене,толкова боклуци ям,1-2 червея и с тях и без тях  Joy Тръгвам вече екипирана и посягам за вода преди това и срещу мене се хили празната чинийка от ябълките и само 7 портокалови „листенца”  ooooh! Даже и не съм разбрала,не че едното не е червено с бяло,а другото много оранжево,ама кой има време за гледане  Mr. Green

# 8 977
  • ГО
Та след много чудене от всички накря станала и изровила халката от дъното на шкафа, която е гравирана  Mr. Green и проблема се решил.Баща ми беше прав, а майка ми  щастлива защото и на следващия ден пак празнува.
Обаче на моята халка и на тази на ММ датата е еднаква, но годината - не. Не знам за коя се е женил една година преди мен, ама  #2gunfire
Моето име е сбъркано на халката на моя мъж. Това го видяхме 10г. след сватбата ни.  Twisted Evil

# 8 978
  • DE
Аз каква я свърших сутринта  ooooh!
От време на време превеждам субтитри и понеже файловете които превеждам са в ASS формат който уъркшопа отваря на маймуница трябва да се обърнат в SRT, но в бързината да започна поредния епизод копирам готовия, слагам новия файл в него запаметявам и след това изтривам старите като в бързината или недоглеждането съм си изтрила готовите субтитри и понеже често чистя коша направо съм ги унищожила  Shocked Cry като осъзнах ми се дорева. Един час филм и два дни работа отидоха по дяволите  Tired
Ох, оплаках се, белким ми олекне  Grinning

# 8 979
  • о`майна лунна нощ е
Няма ли около теб някой IT-шаман, който да ги върне от отвъдното? Трябва да са оставили диря из компютъра. Дожаля ми направо Sad

# 8 980
Има програми за целта... Пробвай с Recuva

# 8 981
Днес провеждам следния разговор:
 Аз: Ало?
Отсреща: Ало?
Аз: Здравейте.
Отсреща: Здравейте.
Аз: Може ли ...
Отсреща: Може ли... Rolling Eyes
Чак тогава осъзнах, че се получава микрофония и всъщност си говоря сама.  Crazy
В своя защита ще кажа, че покритието е лошо и се случва както звъни да изключи сам телефона. ПО принцип се усещам, но този път се подведох по "гласа отсреща". Embarassed hahaha

# 8 982
  • DE
Благодаря за съчувствието момичета  Hug
Опитах с една програма за възстановяване, но намерих само заменените файлове, как я свърших тая, не знам  newsm78
Няма значение, не ми е за пръв път. Къде смотах и копието не проумявам, сигурно е било от недостиг на кофеин  Laughing

# 8 983
  • Бургас
Днес провеждам следния разговор:
 Аз: Ало?
Отсреща: Ало?
Аз: Здравейте.
Отсреща: Здравейте.
Аз: Може ли ...
Отсреща: Може ли... Rolling Eyes
Чак тогава осъзнах, че се получава микрофония и всъщност си говоря сама.  Crazy
В своя защита ще кажа, че покритието е лошо и се случва както звъни да изключи сам телефона. ПО принцип се усещам, но този път се подведох по "гласа отсреща". Embarassed hahaha

Не можа да завържиш разговор. Joy

Аз по този повод се сетих за моя изцепка.От 4 месеца съм в ново жилище,където парапетите на терасите са стъклени.Излизам да простирам и лекинко поглеждам към съседната тераса.Видя ми се силует на жена и си викам "аха,новата съседка." и учтиво поздравявам "добър ден".Никой не се обажда...Погледнах по-внимателно,то било моето отражение,ама така е като простирам без очила. hahaha

# 8 984
  • Пловдив

Това ще го запомня, че и малката обича дребни плодове, а и се цапа - съща майчичка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт