Номинации за най-голяма муня

• 3 579 725
  • 18 481
  •   3
Отговори
# 8 985
Киселото мляко трябва да го оставите да постои на дрехата.

С

# 8 986
посмях се от сърце Joy

# 8 987
  • София
О, мен баба ми ме пердашеше като се омърлям. И не толкова, че съм се била омърляла, а че ме била предупредила да внимавам.
Разказваше ми доста често за един случай...
Бял чорапогащник, шарена рокличка, бяла жилетчица (която най-вероятно тя е плела), огромна бяла панделка на главата... И естествено "внимавай" и "не тичай".
Ама чавето щастливо и безгрижно се е затичало по прашната селска улица. И естествено пада сред облаци прах в най-ситната прах, която се набива навсякъде. (обаче от тая прах какви прекрасни кални кюфтета ставаха. Селската вада беше най-голямото забавление през лятото).
Яла съм пердах.

Щерка ми беше 2ри клас може би... ревна, че искала бял клин. Не вярва на думите "не си за бяло маме". След хилядите сълзи аз склоних и една шивачка и уши бял клин от кадифе и бял суичър.
Естествено започва нов рев, че още на другата сутрин така иска да отиде на училище. Отново не вярва на думите, че хич не е за бяло.
Връща се на обяд... черна като нощта в коленете. "Ами те едни момчета ме гониха и паднах в едни листа" и "ама ти ще го изпереш". Е да, но не се изпра. И Пена беше безсилна.
Сега си купува цветни клинове... и да се изцапа няма да личи много Simple Smile

# 8 988

Не можа да завържиш разговор. Joy

Аз по този повод се сетих за моя изцепка.От 4 месеца съм в ново жилище,където парапетите на терасите са стъклени.Излизам да простирам и лекинко поглеждам към съседната тераса.Видя ми се силует на жена и си викам "аха,новата съседка." и учтиво поздравявам "добър ден".Никой не се обажда...Погледнах по-внимателно,то било моето отражение,ама така е като простирам без очила. hahaha

Ох, Славче.  Laughing Ти си възпитана, ама отражението ти - никак.  Laughing

# 8 989

Не можа да завържиш разговор. Joy

Аз по този повод се сетих за моя изцепка.От 4 месеца съм в ново жилище,където парапетите на терасите са стъклени.Излизам да простирам и лекинко поглеждам към съседната тераса.Видя ми се силует на жена и си викам "аха,новата съседка." и учтиво поздравявам "добър ден".Никой не се обажда...Погледнах по-внимателно,то било моето отражение,ама така е като простирам без очила. hahaha

Ох, Славче.  Laughing Ти си възпитана, ама отражението ти - никак.  Laughing

hahaha

# 8 990
Здравейте.

Вчера направихме такава муня с племенничето, че чак ми е неудобно да го споделя.
Винаги издържам дълго без тоалетна. Но оня ден бях на курс над 8 часа и след това ходих да видя братовчедите и този малкия хубостник като каза искам при кака...
Излезнахме на кафе с приятеля ми и да му купя нещо.
И по едно време ми закъркорва корема. Никога не обичам да ходя в обществени тоалетни. Отиваме в една пицария, взех си нещо само да влезна. Отидох до вц-то. Питам малкия иска ли и той да мине. Каза че няма пиш.
Не са минали и половин километър и се обажда че не издържал и айде в едно известно кафе. А пък народ, народ. Веднага ме питат от бара като минах какво ще поръчаме. Отвърнах  че имаме по-важни неща за вършене. Умрях си от срам.
Идват едни мъже и той не е заключил защото бързаше и като чукат тея простаци, като не каза нищо и отвориха вратата. Малкия се засрами че не продума дума докато се прибере.  Joy #Crazy

# 8 991
  • Варна
Като казахте цапане си спомних нещо. Бая кървава история си е. Около 6 годишна пикла (аз) облечена в бели дрешки, шити от бабет. Играем в съседка къща и решаваме да извадим вода от кладенеца. Моя милост като най - голяма ще върти дръжката. Е да ама изкочи една баба и реши и да ни се скара и да ни ошамари. И аз изтървах дръжката която се върна със сила и ме шибна в кратуната (явно от тогава съм и много умна). Възмутена тръгвам да се оплаквам на дядо, но нещо ме погъделичка по главата. Лекичко прокарах ръка по косата с дължина до кръста и като я погледнах се облещи, цялата в кръв. Хуквам аз към къщи, но ме е страх че ще ми се карат. В главицата ми се заформя гениалният план да си измия главата по чешмата на двора. Поизмих се, позаболя ме и реших, че все пак ще кажа на дядо каква лоша баба ме е ударила. а той играе табла с приятел. След като му мрънках 5 минути, а той ме отпращаше при баба на нея да се оплаквам реши все пак да ме погледне. И сега може да си представите погледа му пред гледката на едно мокро и кърваво нещо от което се стичат вадички и от белият му тоалет не беше останал и спомен. Спомен ми останаха 6-те шева на кратуната и идеята да не пипам кладенец повече.

# 8 992
Телефонна муньовщина като дете... Ходех на балет от 2-3 месеца, ама дойде ред за някакъв открит урок пред родители и какво ме досрамя - запънах се, че повече няма да ходя на балет. Обаче не сме казали на другарката учителка и тя звъни вкъщи... Вдигам телефона - Ало... Тя - Добър ден, може ли (името ми)... И аз с треперещото си детско гласче - ми нея я няма вкъщи.... Тя се усеща, ама продължава - Ами от балетната школа се обаждам - знаете ли дали ще продължава да идва на балет... Аз - ааа, не знам, сигурно няма да идва... Е, хич не се е досетила с кого е говорила.  Simple Smile

А пък покрай прическите и фризури на котките се присетих - като още по-малка, на 4-5 години някъде, много харесвах една снимка на брат ми, с прическа на купичка (аз му виках - като гъбка Simple Smile). И както си играят брат ми, сестра ми, че и гости имахме, решавам да се разкрася. Взимам албума с въпросната снимка, една ножичка за нокти и се скривам под една маса. Режа каквото режа и като съм "готова" излизам да ме видят в цялата ми прелест... Е, такъв смях ми се смяха! И такъв рев ревах Laughing После за да ми поизравнят косата се наложи да ми пострижат бритона на 1 см. Който ме видеше, всеки се подхилкваше каква съм фризьорка Crossing Arms

# 8 993
  • here and now
Преди много години се учих да плета. Имаше едни списания с модели и схеми. Избрах си аз и плетох ли плетох, изплетох си много красива лилава блуза. Пуска я майка ми в пералнята а аз чакам с нетърпение да се изпере, пък и да се изсуши, че да ходя да се фръцкам на другия ден на училище с нея. Е да ама не. От пералнята излезе една ...едно... ужасно нещо. Мама муня я пуснала на 90 градуса, стана ясно после и естествено за нищо не ставаше. Уби ми желанието за живот и за плетиво естествено. До ден днешен не съм пипвала куки и прежда...

# 8 994
Миналата година каката за първи път се запъна в един магазин и поиска рокля и като никога, взехме, че я купихме. Страхотна рокля за лятото. Ходим си с децата по улицата и изведнъж каката както си ходеше нормално, взе че се метна на една ограда .. и разпори роклята на две.

# 8 995
Скрит текст:
 Факт е, обаче, че любимите ми хлебчета са вече мираж. Не си купувам повече от безпризорно оставени неопаковани храни.
Аз ги дебна и като дойдат с нови хлебчета, грабя Simple Smile Хем топли, хем неопипани.
Хаха, вземи 10-на и за мен следващия път Simple Smile

Да не е оф, на мен в кръщелното са ми били объркали името. Та се вижда нещо като коректор под една от буквите.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 03:05 от shakri

# 8 996
  • На брега на реката
Да не е оф, на мен в кръщелното са ми били объркали името. Та се вижда нещо като коректор под една от буквите.
Мунята, която е монтирала видеозаснемането от нашата сватба, е объркала имената ни. Сложила това на мъжо и кумата. Явно по-добре звучат. Представете си резила, събрали сме кумовете заедно да гледаме филма и още в началото "Горчиво за..." сбъркано. Така и не го оправихме, така и не го пуснахме повече филма  Tired

# 8 997
Сетих се една детска история. Баща ми и чичо ми като прилежни татковци ни бяха завели с братовчедката на Витоша някакви преходи да правим. По едно време спираме за почивка в една беседка. Обаче ние деца, къде ти ще седнем да почиваме - организирахме си състезание коя ще скочи по-далече от беседката. Скочи братовчедка ми като по-голяма на прилично разстояние, скочих аз след нея и се приземих право в една огромна кравешка красота. А татковците нали мъже  не носят нито вода, нито нищо. Та не знам и аз колко километра до най-близката чешма ходих омазана до ушите, с разперени ръце и цял рояк мухи около мен, че и страшна жега беше отгоре на всичко и само прииждаха нови и нови мухи  Laughing

# 8 998
  • до най-прекрасния мъж
Преди много години се учих да плета.
Скрит текст:
Имаше едни списания с модели и схеми. Избрах си аз и плетох ли плетох, изплетох си много красива лилава блуза. Пуска я майка ми в пералнята а аз чакам с нетърпение да се изпере, пък и да се изсуши, че да ходя да се фръцкам на другия ден на училище с нея. Е да ама не. От пералнята излезе една ...едно... ужасно нещо. Мама муня я пуснала на 90 градуса, стана ясно после и естествено за нищо не ставаше. Уби ми желанието за живот и за плетиво естествено. До ден днешен не съм пипвала куки и прежда...

За куклата поне не ставаше ли?

# 8 999
Скрит текст:
Мунята, която е монтирала видеозаснемането от нашата сватба, е объркала имената ни. Сложила това на мъжо и кумата. Явно по-добре звучат. Представете си резила, събрали сме кумовете заедно да гледаме филма и още в началото "Горчиво за..." сбъркано. Така и не го оправихме, така и не го пуснахме повече филма  Tired[/spoiler]
И ние имаме подобна случка за муньо оператор, само че сватбата е на девер ми. Събрали сме се всички-младото семейство, кумовете, ние, семейството на сестрата на булката и пускаме касетата. Започва филма-ствбеното тържество на..., кумуват семейство .... и в едно огнено сърце в средата сложени кумата и моя мъж. Голям конфуз настана. Кумът много се обиди. То аз, че през цялата сватба тичах да помагам насам -натам и не е станало ясно, че тоя мъж има съпруга, която не е кумата, това е едно, ама кума живо и здраво си седеше през цялото време на официалната маса до булката. Как пък не забеляза за цяла сватба оператора коя е кумата, кой е кума, идея нямам. И ние повече не го гледахме тоя филм... Wink

А по повод сбъркана буква в името..... Правят ми пълномощно при нотариус да представлявам фирмата и с него отивам да получа едно наказателно постановление. Инспекторът поиска пълномощното и почва да вписва името ми за получател и пита
-Вие наистина така ли се казвате? Както е записано в Пълномощното?
-Да-казвам-Защо?
Ама човека си пише и не ми разясни защо пита. Излизам и чета "Получател............ПАткова, вместо Петкова, служителката при нотариуса сгрешила фамилията ми в Пълномощното.  Внучка на някоя Патка съм явно

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 14:05 от mpetkova

Общи условия

Активация на акаунт