Номинации за най-голяма муня

• 3 561 145
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 225
Аз да си призная, че никога, никога, ама никога не успявам да запомня в коя позиция лампата е включена и в коя- изключена.  Embarassed

# 9 226
  • при късмета
Аз да си призная, че никога, никога, ама никога не успявам да запомня в коя позиция лампата е включена и в коя- изключена.  Embarassed
И аз, но това е лесно.Крушките обикновенно изгарят при запалване на лампата. Тогава просто го връщаш обратно. Ако изгори докато свети, оставяш ключа на другото положение. Обаче муня като забрави да направи някое упражнение, се озовава в темата  Laughing

# 9 227
  • Бургас
И аз съм така. От една порода сме  Embarassed Mr. Green
Аз примерно така и не запомних кой автобус минава долу до нас и кой от страната на Лидл-а. Номерата им са 12 и 12А.
Е 36 години вече,еййй така и не ги научих  #Crazy Sick #2gunfire Embarassed Embarassed Mr. Green
Обаче не ми пука. Пак се оправям  Joy
Смешното е,когато на спирката някой  ме попита,кой автобус примерно минава от еди къде си  newsm78 еее,сори,ама не моа ти помогна  Sick Joy

# 9 228
Аз да си призная, че никога, никога, ама никога не успявам да запомня в коя позиция лампата е включена и в коя- изключена.  Embarassed
И аз, но това е лесно.Крушките обикновенно изгарят при запалване на лампата. Тогава просто го връщаш обратно. Ако изгори докато свети, оставяш ключа на другото положение. Обаче муня като забрави да направи някое упражнение, се озовава в темата  Laughing
Точно това пишех, никога не мога да запомня. То хубаво ще върнеш в обратната позиция, но аз като истинска муня-виждам, че крушката е изгоряла, но продължавам да натискам нагоре-надолу....не знам какво очаквам, може би да се е самосменила  Confused
Но какво говоря, на мен са ми забранили да се занимавам с електричество вече  Joy

# 9 229
Аз за пореден път съм потресена от себе си!Понеже съм с висок свод и тесен крак и много трудно си намирам удобни обувки и като намеря такива купувам от модела в колкото цвята ми харесат.Миналата година по време на разпродажбите си купих едни бежови и едни в цвят нюд с горе долу поне 2-3 тона различни от беж.По незнайни причини като съм ги мерила съм ги разменила и днес да ида аз с два различни патъка.Чак по обяд забелязах 😊.Иначе стегната в рокля и с делова чанта и шал😀 овца ,ама с класа!

# 9 230
Вече два дни си се смея .Записвам преди около месец час за зъболекар на детето, съответно казват ми датата и грабвам в движение една химикалка и записвам на ръката си уж докато отида в стаята , обаче , по пътя  минах и се измих и се виждаше бледо числото , а аз нали вече съм го записала защо да го помня ( всичко се случва в рамките на около 10 мин) .Застанах пред тефтера и се мъча да се сетя ... Embarassed цифрите са или 13 или 18 часът го помня защото все пак ми е важно да е в извънработно време .Та вчера звъня 30 минути преди часа извинявам се за въпроса и питам директно дали 13 или на 18 е часа на детето.Представям си как са се посмяли на мой гръб в кабинета.

# 9 231
Не се коси, Рибозом. Имам колега, който дойде на работа с маратонка и официална обувка. Явно не е могъл да реши дали да е спортен или официален този ден.  Crazy

За лампите, уж знам в каквпо положение са и по навик се опитвам да запаля изгорялата лампа, после се сещам, че не трябва и вече съвсем не знам ...

# 9 232
  • при късмета
Виждала съм приятел, да се връща от лекции с един ботуш и една маратонка

# 9 233
  • София
Аз за пореден път съм потресена от себе си!Понеже съм с висок свод и тесен крак и много трудно си намирам удобни обувки и като намеря такива купувам от модела в колкото цвята ми харесат.Миналата година по време на разпродажбите си купих едни бежови и едни в цвят нюд с горе долу поне 2-3 тона различни от беж.По незнайни причини като съм ги мерила съм ги разменила и днес да ида аз с два различни патъка.Чак по обяд забелязах 😊.Иначе стегната в рокля и с делова чанта и шал😀 овца ,ама с класа!
Рибозоме, хич не му страдай, може да си създала писъчен тренд и сега всички ще тръгнат така по улиците! Супер фешън!

# 9 234
  • DE
Като говорите за палене на ключове да ви кажа моя мъж какъв е мунчо  ooooh!
Електротехник е и от 20 години когато монтираме вкъщи ключове всеки път ме пита "Жена на къде да се палят?" и аз всеки път обяснявам "Надолу" Е как не запомни за толкова години  ooooh! Mr. Green

# 9 235
  • Майничка
Два пъти ме е удрял ток при смяна на крушка и веднъж директно направих късо, та вече предварително отвъртам бушона за осветление в съответния участък. Mr. Green

# 9 236
Всички ключове на лампи вкъщи се палят по един начин (надолу), което си е голямо улеснение. Аз обаче винаги забравям кой бушон за кое помещение е, въпреки че бяха подредени логически  Laughing

# 9 237
  • София
Не помня в коя позиция на ключа се гасят и палят лампите у дома. Даже и да е оставен в позиция "изключен" при изгоряла крушка все някой ще мине да пробва що не свети таз пущина - няколко пъти. Имаме и двойни ключове Simple Smile
По принцип ако ми се налага смяна на крушка предпочитам кардинално решение - изключен бушон.
В апартамента на майка ми навремето половината бушони бяха автоматични, но другите - не. А при тез вторите изпитвах ужас при завъртането им.

Аз обаче винаги забравям кой бушон за кое помещение е, въпреки че бяха подредени логически  Laughing
Моите са надписани  Laughing

# 9 238
Не помня в коя позиция на ключа се гасят и палят лампите у дома. Даже и да е оставен в позиция "изключен" при изгоряла крушка все някой ще мине да пробва що не свети таз пущина - няколко пъти. Имаме и двойни ключове Simple Smile
По принцип ако ми се налага смяна на крушка предпочитам кардинално решение - изключен бушон.
В апартамента на майка ми навремето половината бушони бяха автоматични, но другите - не. А при тез вторите изпитвах ужас при завъртането им.

Аз обаче винаги забравям кой бушон за кое помещение е, въпреки че бяха подредени логически  Laughing
Моите са надписани  Laughing

И моите, обаче се оказа, че не са верни.  Laughing

# 9 239
На една приятелка детето от месец обичаше да си играе с отворената врата на миялната.Пипаше я и викаше "Бззз,бззз", докато един ден не я пипнал мъжа й и установил,че има лека токова утечка и бие ток😀.Нали знаете,изтръпва ти леко ръката,но тока е с нисък волтаж и не пада бушона.Явно на детето му е харесвало и затова е викало бззз.На 2-3 годинки беше,вече е първолак😀.

Общи условия

Активация на акаунт