Преди години, бяхме още малки с братята ми. Та баща ми, лека му пръст се прибира от нощна смяна и нормално си ляга да спи човека. До тук добре, обаче... Аз съм си на компютъра в хола и нещо си ровичкам когато в един момент от към детската стая се чува едно невероятно силно Пук, съответно ми гасне компютъра и ток няма
Отивам и питам малкия ми брат какво стана той искал да премести леглото че не му харесвало нещо и чукнал контакта, ок, вдигнах баща ми и човека замени жичките в бушона и пак си легна. Вече има ток
Пак си сядам на компютъра тъкмо е загрял и след около 10 мин. пак, Пук, хайде пак няма ток
, поне не обърнах внимание къде седят жичките и за да не вдигам баща ми от сън се качих до една съседка та я помолих да ми даде жички, оправих бушона и в крайна сметка така още два пъти
като за да не се катеря до горе се разрових и намерих това което ми трябваше. Най-накрая брат ми се реши че подредбата му харесва и се спря. От тогава го бъзикаме със "Сашко късото"
Ама поне всичките ключове можеш да си завъртиш в една посока и да я запомниш. Извинявам се за офф-а, но това да не знаеш в каква позиция са ти светнати лампите в собствената къща ми е същото като да не знаеш какъв цвят са ти стените, просто ми е супер странно

Шишето и кутията в шкафа над пералнята, а ризата върху плота в кухнята