Номинации за най-голяма муня

• 3 561 156
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 240
И аз така не помня на горе ли е за палене или на долу  Laughing

Преди години, бяхме още малки с братята ми. Та баща ми, лека му пръст се прибира от нощна смяна и нормално си ляга да спи човека. До тук добре, обаче... Аз съм си на компютъра в хола и нещо си ровичкам когато в един момент от към детската стая се чува едно невероятно силно Пук, съответно ми гасне компютъра и ток няма  newsm78 Отивам и питам малкия ми брат какво стана той искал да премести леглото че не му харесвало нещо и чукнал контакта, ок, вдигнах баща ми и човека замени жичките в бушона и пак си легна. Вече има ток   Grinning Пак си сядам на компютъра тъкмо е загрял и след около 10 мин. пак, Пук, хайде пак няма ток  Thinking, поне не обърнах внимание къде седят жичките и за да не вдигам баща ми от сън се качих до една съседка та я помолих да ми даде жички, оправих бушона и в крайна сметка така още два пъти  #2gunfire като за да не се катеря до горе се разрових и намерих това което ми трябваше. Най-накрая брат ми се реши че подредбата му харесва и се спря. От тогава го бъзикаме със "Сашко късото"  Joy

# 9 241
  • Варна
Направо ми е трудно да повярвам, че толкова много хора не знаят в собствените им домове в каква позиция на ключовете лампите са светнати Shocked Логиката на ключове, шалтери и подобни е да се светват нагоре и да се изключват надолу, защото при някаква опасност много по-лесно и логично е да замахнеш отгоре надолу, отколкото да се мъчиш да повдигаш ключа. Вкъщи винаги са били монтирани по този начин. Виждала съм и обратното положение де, на работа ми се е случвало да се чудя, ако спре токът дали съм угасила лампата или не, но вкъщи...

# 9 242
  • при късмета
У нас бушона като е на долу е изключен, а ключовете на лампите са обратно да една. На долу са включени. Май много изместихме темата  Rolling Eyes

# 9 243
Да  Laughing
Аз не пипам ток, не сменям крушки, бушон отблизо не съм виждала дори, не съм наясно с позицията на ключовете...дори с разклонителите със защита от деца имам проблем, не успявам да "вкарам" щепсела
Мъжът ми се занимава с всичко това. Като ви чета, явно аз съм мунята  Laughing

# 9 244
  Предпочитам да вярвам на фазомер, отколкото на логика. У нас ел. системата е специално издание. Бившият собственик е проявил невероятно творчество.

# 9 245
На една приятелка детето от месец обичаше да си играе с отворената врата на миялната.Пипаше я и викаше "Бззз,бззз", докато един ден не я пипнал мъжа й и установил,че има лека токова утечка и бие ток😀.Нали знаете,изтръпва ти леко ръката,но тока е с нисък волтаж и не пада бушона.Явно на детето му е харесвало и затова е викало бззз.На 2-3 годинки беше,вече е първолак😀.

Аз имам приятелка която като дете е обичала да ближе от ония квадратните батерии. Като пита някой " Къде е Тина" майка й отговаряла, че сигурно се е скрила с батерията някъде Crazy

# 9 246
  • Варна
  Предпочитам да вярвам на фазомер, отколкото на логика.
Много ясно Simple Smile Ама поне всичките ключове можеш да си завъртиш в една посока и да я запомниш. Извинявам се за офф-а, но това да не знаеш в каква позиция са ти светнати лампите в собствената къща ми е същото като да не знаеш какъв цвят са ти стените, просто ми е супер странно Embarassed

# 9 247
Където сме сменяли ключовете, оправили сме посоките. Също и контактите Simple Smile
Не ми се навлиза в подробности.

# 9 248
  Предпочитам да вярвам на фазомер, отколкото на логика.
Много ясно Simple Smile Ама поне всичките ключове можеш да си завъртиш в една посока и да я запомниш. Извинявам се за офф-а, но това да не знаеш в каква позиция са ти светнати лампите в собствената къща ми е същото като да не знаеш какъв цвят са ти стените, просто ми е супер странно Embarassed

Месечинке, ние имаме по два ключа за лампа. В стаите, в коридорите, в гаража. Позицията непрекъснато се променя. Един път лампата светва, когато щракне нагоре, един път надолу. Завиди от кой ключ е запалена/изгасена предния път.

# 9 249
  • out of space
Муня-колежка Р.:
В офиса сме едно 50 човека в общо помещение, половината не се познаваме и по принцип цари тишина, дето се казва с нож да я режеш.
Колежката има приятелка-чалгаджийка, която й праща по скайп новата песен на Драгана.
Р. наденва слушалките и увеличава звука на макс. Някъде по средата на парчето получава потупване по рамото от полу непознат колега, че явно слушалките не работят, а музиката звучи в целия офис.

Всички слушаме метъл, вкл. и Р. Още я е срам  Laughing

# 9 250
  • Бургас
Аз примерно така и не запомних кой автобус минава долу до нас и кой от страната на Лидл-а. Номерата им са 12 и 12А.
Е 36 години вече,еййй така и не ги научих  #Crazy Sick #2gunfire Embarassed Embarassed Mr. Green
Обаче не ми пука. Пак се оправям  Joy
Смешното е,когато на спирката някой  ме попита,кой автобус примерно минава от еди къде си  newsm78 еее,сори,ама не моа ти помогна  Sick Joy

Хах, имало и други като мен. Аз от 17 години живея в Бургас и така и още не мога да ги оправя тея 12-ки. А се предвижвам предимно с тях, не е като да се возя рядко.  ooooh!

Относно ел. инсталацииите. Нашата в къщи е проектирана от някой ненадминат муньо. Мъжа ми казва че блока ни е строен през 70-те от затворници, та това до някъде обяснява повечето недомислици. При нас не е на всеки отделен бушон да отговаря една стая, а например на един бушон е вързано осветлението на спалнята, единия контакт в кухнята и един от хола. На друг бушон е осветлението в банята, един контакт в коридора и звънеца. На трети - пак някакъв подобен микс  #Crazy
Та когато сменяме крушка вадим ВСИЧКИ бушони, защото схемата така и не я научихме  Laughing

# 9 251
  • Бургас
Аз примерно така и не запомних кой автобус минава долу до нас и кой от страната на Лидл-а. Номерата им са 12 и 12А.
Е 36 години вече,еййй така и не ги научих  #Crazy Sick #2gunfire Embarassed Embarassed Mr. Green
Обаче не ми пука. Пак се оправям  Joy
Смешното е,когато на спирката някой  ме попита,кой автобус примерно минава от еди къде си  newsm78 еее,сори,ама не моа ти помогна  Sick Joy

Хах, имало и други като мен. Аз от 17 години живея в Бургас и така и още не мога да ги оправя тея 12-ки. А се предвижвам предимно с тях, не е като да се возя рядко.  ooooh!

Относно ел. инсталацииите. Нашата в къщи е проектирана от някой ненадминат муньо. Мъжа ми казва че блока ни е строен през 70-те от затворници, та това до някъде обяснява повечето недомислици. При нас не е на всеки отделен бушон да отговаря една стая, а например на един бушон е вързано осветлението на спалнята, единия контакт в кухнята и един от хола. На друг бушон е осветлението в банята, един контакт в коридора и звънеца. На трети - пак някакъв подобен микс  #Crazy
Та когато сменяме крушка вадим ВСИЧКИ бушони, защото схемата така и не я научихме  Laughing
Аз съм родена и живея в Бургас,е тия два автобуса са ми загадка.Винаги хващам този,който не ми върши работа.

# 9 252
  • На брега на реката
Щерката както винаги го раздава тотално отнесена. Вади си днес след училище кутията за храна и шишето, паралелно си хвърля униформата за пране. Познайте кое къде намерих  hahaha Шишето и кутията в шкафа над пералнята, а ризата върху плота в кухнята  Mr. Green

# 9 253
Ние пък в къщата сами си правихме инсталацията и дефектнотоковата защита.Всички ключове се включват нагоре и изключват надолу.Виж в апартамента където живеехме беше яко.Вързан тока едно към гьотере,що ток ме е прал там не е за говорене!Иначе аз сама си поправям крушки,дребни повреди по ел. инсталацията и кухненските уреди.Вкъщи мъжа ми е този който не пипа ток и жица😀.Имаше адреналин като се повреди контакт или ключ в апартамента,не се знае кога ще те изненада приятно разтърсване,в къщата е скука...появи ли се утечка и дтз изключва кръга веднага,няма емоция някак😆.
Мойта щерка пък толкова залюхана,бетер майка си!Забравила си дънковото яке вчера в шкафчето на училище и се оплака снощи,че не си взела дреха и умряла била от студ!Викам й,че е тръгнала с яке и се светна,че го заключила в шкафа,сутринта ми звъня да каже,че си го намерила.Аз бая си мислех,че е безвъзвратно изчезнало,даже ме беше яд,че е чисто ново.

# 9 254
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Щерката както винаги го раздава тотално отнесена. Вади си днес след училище кутията за храна и шишето, паралелно си хвърля униформата за пране. Познайте кое къде намерих  hahaha Шишето и кутията в шкафа над пералнята, а ризата върху плота в кухнята  Mr. Green

значи да се успокоя - расте достойна смяна  Blush

вчера събрах дрехите на двамата за да заредя пералнята.
много се учудих, че вече има решетка в средата на пералнята и лампата и светва, като отворя вратичката  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт