Номинации за най-голяма муня

• 3 561 153
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 270
Общината, Бургасбус или който и да е там са муните в случая. Laughing

Вчера ще си лягам, но ме мързи да включа лампата и решавам, че ще ходя в тъмното до спалнята. Разпервам двете ръце напред

почвам да махам с едната наляво, с другата надясно и уверено тръгвам. По едно време усещам ужасно силна болка в челото и както беше пълен мрак, направо видях светлинки #Crazy Вратата била оставена наполовина отворена и съм се изпраскала точно в ръба. Сега имам ужасна цицина. Cry

# 9 271
  • Шотландия
Отключвам входната врата и явно съм се изместила надясно, където е ключалката. Имаме 2 стъпала преди вратата, качвам ги, обаче не успявам да се размина с рамката на вратата и си изпрасках коляното в нея - голяма муня. Посиня ми чак и много ме доядя. Laughing

# 9 272
  • София !
Прясна муня с прясно мляко  Simple Smile
Вадя кутията от хладилника и се зачетох какво пише:
''От новата опаковка наливате мляко ****** по-лесно заради:
-по широк отвор
-наклонен горен панел
-по-добре захват
Гледам аз отвора - вярно, че по голям. Отворих го, затворих го  уж и гледам другите нови ''качества'' на кутията. Та стигаме до захвата и аз реших, че ще го захвана така, както е показано на кутията, хоп обърнах го на страни и то се изля по пода  ooooh! Явно не съм затворила хубаво капачката. Ама така ми се пада, като си нямам друга работа и се зачитам в глупостите, който пише  Simple Smile

# 9 273
  • София
Сбъркали са надписа  Laughing Трябвало е да пише "... изливате по-лесно заради..."  Grinning

# 9 274
  • Cyberspace
Малко си подпалих перчема със запалка...
Кой и защо по дяволите се е опитвал да превърне запалката в горелка?!  #Cussing out

# 9 275
Аз го правя редовно този номер  Embarassed ММ винаги проверява запалките, след като са минали през мен.

# 9 276
Прясно от мама муня и малката мунка Simple Smile Щерката влиза да се къпе, обаче малко бързаме и след 15 минути минавам да я подсетя за какво е там. Казвам ѝ - Дай да помогна с косата. Тя - аз съм готова. Аз - Сигурна? Тя - мда...  Викам си - Супер! Сапунисва тялото, изплаква и излиза. Почвам да ѝ суша косата - бе мазнее ми. Обяснявам как трябва по-старателно да сапунисва, тя зяпа разсеяно. След малко пак - бе мила си, ама другия път нека 2 пъти сапунисване... И след няколко такива коментара и половин час сушене ми вика - ами аз всъщност не слагах такова... Аз - балсам ли? Тя - ми нито балсам, нито шампоан, ти като дойде и мислех, че ти ще се занимаеш... Та от цялото бързане - хем мокрихме и сушихме коса, хем после със сух шампоан се мъчих да пооправя, така си остана със замазана коса и утре пак ще къпем Grinning

# 9 277
  • Испания

Защо?  newsm78  Да не би да се къпете веднъж седмично?  Shocked

# 9 278

Защо?  newsm78  Да не би да се къпете веднъж седмично?  Shocked
Косата едва ли я мият всеки ден.

# 9 279

Е, косата всеки ден ли са ти я миели като дете?

# 9 280

Защо?  newsm78  Да не би да се къпете веднъж седмично?  Shocked
Ти пък Joy
Жената е писала утре, не другата събота.
Явно са излизали някъде щом са бързали, може на гости на баба да е и затова е нямало възможност пак да се къпе днес.

# 9 281

Къде е написала, че се къпят веднъж седмично?
 Аз косата на моята дъщеря я мия през ден.

# 9 282
  • Бургас
Уф,като запецне някой така! Sick

# 9 283
Въййй,момичета,радвам се,че има и други като мен,които не могат да се оправят с 12-ките  Hug bouquet
Вие ме убихте с тия 12-и! Аз само с тях си пътувам, като съм в Бургас, и си знам - отивам посока център, гара и тн - 12 А, прибиране -12  Crazy Crazy CrazyНе че не съм се чудила защо усложняват живота на хората, та не са просто единият 12, а 12А да си получи отделен номер Crossing Arms

чи кЪ ше се опрайШ!някои път седя  на автобусната спирка спира  12-ка пред мен отгоре на светофара друга 12-ка идва към спирката.да се чудиш да чакаш ли другата ,защото едната пълна и няма место или на другата да се кача и да се ширя на спокойствие докато не дойде някоя бабичка с бастунка,която ще ти се развика да ставаш и Не дай си Боже не станеш ще измрънка че си говедо или да седне до теб видимо човек изморен мирищеш на пот и крака и да се чудиш да сложиш щипка на носа си,с дезодорант ли да го напръскаш и да съжаляваш защо не си се натъпкал в пълната 12-ка.

# 9 284
  • Бургас
Тъй,тъй,  Sick цяло чудо е да случих на празен автобус,или поне да е без ,,пенсии,, в него,които се разхождат от начална докрайна спирка,и така цял ден. Седят и заемат мястото на трудовака!
Наскоро слушах три контрольорки,които говориха за двама дядовци в автобуса,които точно това правяха. Знаеха всяка една стъпка и движение,което дядките правеха ,щом се качиха в автобуса. От коя врата се качват,наместването на шапката на главата,мястото на коя седалка сядат.....абе,абсолютно всичко!
Думи нямам!  Joy Sick #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт