Извинявам се за офф-а, но това да не знаеш в каква позиция са ти светнати лампите в собствената къща ми е същото като да не знаеш какъв цвят са ти стените, просто ми е супер странно
Май в темата само ти си знаеш със сигурност. Аз лично не си правя труда да го помня, защото прекарвам почти равно време на работа и у дома. На едното място са монтирани от благоверния, на другото идва електротехник за това. Вкъщи има повече от 12 ключа, а количеството лампи дори не ми се занимава да броя /хвала на Туигълов, че поне едната лампа в коридора я направи с датчик за движение и не я мисля/. На село ключовете - три пъти повече, решенията на свекъра кое накъде - още по толкова. Цвета на стените съм го избирала сама и няма как да го сбъркам. Но да си мъча мозъка с непривични неща за помнене, не ми е стихия. Подобна информация се изтрива за минути. И както са казали и другите - за смяна на крушките си има фазомер и положение на ключа на таблото.
Та не мога да се намеря /поне аз лично/ в този нюанс на муня-електричар

Виж - свекървата е друга бира. Щом ми изкъпа тостера /при наличие на ел. образование/ съм я признала.
вече се притеснявам за здравето ти. Преди няколко дни пак беше пила нещо нередно... но, то пък вода и препарат, поне си прочистила органите.
Хем съм пестелива, хем се оплаква.
На другата вечер реши да види от къде е все пак. Разглоби, сглоби и му останаха ДВЕ части.