Номинации за най-голяма муня

• 3 561 129
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 9 255
  • о`майна лунна нощ е

Извинявам се за офф-а, но това да не знаеш в каква позиция са ти светнати лампите в собствената къща ми е същото като да не знаеш какъв цвят са ти стените, просто ми е супер странно Embarassed

Май в темата само ти си знаеш със сигурност. Аз лично не си правя труда да го помня, защото прекарвам почти равно време на работа и у дома. На едното място са монтирани от благоверния, на другото идва електротехник за това. Вкъщи има повече от 12 ключа, а количеството лампи дори не ми се занимава да броя /хвала на Туигълов, че поне едната лампа в коридора я направи с датчик за движение и не я мисля/. На село ключовете - три пъти повече, решенията на свекъра кое накъде - още по толкова. Цвета на стените съм го избирала сама и няма как да го сбъркам. Но да си мъча мозъка с непривични неща за помнене, не ми е стихия. Подобна информация се изтрива за минути. И както са казали и другите - за смяна на крушките си има фазомер и положение на ключа на таблото.
Та не мога да се намеря /поне аз лично/ в този нюанс на муня-електричар Simple Smile

Виж - свекървата е друга бира. Щом ми изкъпа тостера /при наличие на ел. образование/ съм я признала.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 14:35 от `ТуиГ

# 9 256
Моите имат светлинни индикаторчета и не се налага да мисля за позициите. А и се вижда къде са в тъмното.  Laughing

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 22:26 от Априлска вълшебница

# 9 257
Ама и днес ми е ден!Почивам и бях обещала да правя дроб-сърма,направих я и току що заредих миялната,при което виждам едно бурканче с вода и си я пийнах.Тя водата била от китката  джоджен дето бях натопила за дроб-сърмицата.А що бях зажадняла се питате?Щото си правих салата със сиренце и печени чушки и домати и гледам едно сиренценце останало на плота.Моя милост нали направо така облиза пръста,протегна го да залепи сиренценцето и направо в устицата.Да ама то не било сиренце,ами трошица от праха за пране,щото нали и в почивния ден да поопера домочадието!Паднала на плота и си я хапнах...а водата от джоджен вече накърташе на престояло и се проточила леко та така.
Полегнах си,дано ми мине мунското😄.

# 9 258
Рибозомче  Joy вече се притеснявам за здравето ти. Преди няколко дни пак беше пила нещо нередно... но, то пък вода и препарат, поне си прочистила органите.

# 9 259
  • при късмета
Като е дребен електроуред и аз се правя на майстор и го ръчкам да го оправя. Представа си нямам от ел. връзки, ама на, как ще се науча иначе? Като го сглобя половината му части остават за резерва, а мъжа ми все недоволен, значи  Crossing Arms Хем съм пестелива, хем се оплаква.
А това, че след мен е или съвсем за боклука или му създавам двойна работа, не го броя  hahaha

# 9 260
Наскоро намерих моя тениска в кофата за боклук. Бях напълно сигурна, че я хвърлих в пералнята!!!

# 9 261
Историята на Ма Ко ми напомни как ММ се пробва преди години да ремонтира касетофон.  Не само,че не го поправи, но му остана една част. Crazy  На другата вечер реши да види от къде е все пак.  Разглоби, сглоби и му останаха ДВЕ части. Rolling Eyes  Естествено накрая го дадохме на сервиз.   Whistling

# 9 262
Брат ми така като дете имаше страхотно влечение към будилниците. Интересното е, че след всяко разглобяване на будилник му хартисваше по една част, но продължаваха да си работят. newsm78

# 9 263
  • при късмета
На мъжа ми от колата му остават, та за електроуредите не ми обръща толкова внимание. Някой ден без двигател ще я подкара  hahaha

# 9 264
  • На брега на реката
На мъжа ми от колата му остават, та за електроуредите не ми обръща толкова внимание. Някой ден без двигател ще я подкара  hahaha
Оу, ей сега ще изровя снимката след ремонта на старата ни кола. Кофа!!! с ненужни части. При това не защото са ги сменили с нови, а защото колата можела да функционира и без тях hahaha
Рибозом, голям коктейл си завъртяла, но до известна степен си направила неутрализация  Mr. Green Едно чисто, другото мръсно и застояло  Joy

# 9 265
  • София
Забравила си дънковото яке вчера в шкафчето на училище и се оплака снощи,че не си взела дреха и умряла била от студ!Викам й,че е тръгнала с яке и се светна,че го заключила в шкафа
Прибираме се от Сърбия с колегата. Разтоварва ме от колата пред блока. Разтоварва багаж. Възпитано ми държи дънковото яке да се облека. А то рано сутринта... леко ладничко и му казвам, че предпочитам да си облека другото. Ам, че кое е това другото. Описвам топлия си елек. "А, такова нещо в колата няма".
- Абе жена знаеш ли къде е туй?
- Къде?
- Ами на закачалка в белградския офис  Laughing
Тоз елек го бях взела само за камуфлаж и краен случай. В София го метнах отзад в колата и го забравих. Мислех по едно време да завивам с него другия колега, който спеше.
Като пристигнахме в Белград рекох да го оставят в колата. Ама момъка прибран... качил всичко в офиса. И ми закачил елека на закачалка до дънковото ми яке. И като сме тръгвали изобщо не съм го забелязала  Laughing
Още не сме се намерили с моя елек Simple Smile

А за разглобяване и сглобяване... от малка ме ръчка инженерната ми мисъл...
И винаги ми оставаше по някой чарк. Ама щом е останал значи е бил излишен  Laughing

# 9 266
  • Mediterraneo
А за разглобяване и сглобяване... от малка ме ръчка инженерната ми мисъл...
И винаги ми оставаше по някой чарк. Ама щом е останал значи е бил излишен  Laughing

Ти си като ММ. Даже имаме приказка с наши приятели относно неговото разглобяване и сглобяване. Абсолютно всичко може да поправи, без майтап. Но има един кашон с отпаднали след ремонтите чаркове  Laughing

# 9 267
  • Бургас
Въййй,момичета,радвам се,че има и други като мен,които не могат да се оправят с 12-ките  Hug bouquet

# 9 268
Късна пролет е, а мама реши да си подари за юбилея една далечна почивка с круиз в студени държави. Та тръгна от тук със средно дебело яке и си носеше дебело зимно яке, като отидохме да я вземем от София /за нас това е дълъг път с преспиване най-често/ и взехме и тънко яке, че се затопли докато я нямаше.

Оставя я моя мъж пред блока и тя да не го бави си награбила багажа и го изпратила да си ходи. Ама като се огледала - багаж и якета много и на един курс няма да ги занесе, а не иска нищо да остави пред входа. Та облякла тънкото яке, над него средно дебелото и отгоре дебелото. Накамарила се с багажа и закатерила стълбите. И нещеш ли във входа съсед - любопитко:

- Леле Х. от къде идваш, че така си се натоварила?
- О, ходих да видя как е в скандинавските земи.  
- Ба ма* му, явно яко си намръзнала там - констатирал съседа и съвсем по кавалерски я оставил да си влчаи вещите нагоре.

# 9 269
Въййй,момичета,радвам се,че има и други като мен,които не могат да се оправят с 12-ките  Hug bouquet
Вие ме убихте с тия 12-и! Аз само с тях си пътувам, като съм в Бургас, и си знам - отивам посока център, гара и тн - 12 А, прибиране -12  Crazy Crazy CrazyНе че не съм се чудила защо усложняват живота на хората, та не са просто единият 12, а 12А да си получи отделен номер Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт