Номинации за най-голяма муня

• 3 561 098
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 345
  • UK
Мда, даже четях темата като стана, та не ми се наложи дори да я търся. Мисля че беше защото отворих нова бутилка Кола и веднага пих, и затова така реагира с Аналгина. С Ментос не бих опитала, тогава и от ушите ми ще излиза пяна. Simple Smile

# 9 346
Муня реши да излезе на кафе. Взех си хубавия чадър и дим да ме няма. На излизане от кафето решавам да изпратя приятелката до спирката. Ползваме един чадър, за да е по-удобно. Дойде автобуса, качи се дружката и замина. Решавам, че мога да отида да видя майка ми, пък и имам много време. Ама вали, а аз не мога да си намеря чадъра. Явно съм го забравила в кафето,ама няма да се връщам, че е далече, а и тука продават едни с къдрички. Вече тръгвам от майка ми и се наслаждавам на дъгата. Вървя аз и пак усеща м капки. Чадър пак нямам! Майка ми намаза. Купих още един чадър и пристигнах на работа. В момента пътувам за дома, разбира се, без чадър. Ама ще си купя едно винце.... да ме сгрее.

# 9 347
  • София
Станала съм сутринта в 6ч, направих кафето и сядам да се правя на хубава, като доволно се наплесках под очите с база за сенки......вместо коректор. Crazy Ми приличат си, пък и кой ти гледа сутрин с двете очи. ooooh!

# 9 348
Снощи прибрах вкъщи най-новото си цвете - върбинка, останалите нощуваха отвън, реших, че са калени и сланата няма да ги повреди.
Сега научавам, че върбинката всъщност е плевел и оцелявала при екстремни условия, а другите ми китки са попарени.  Laughing

# 9 349
  • Някъде на път....
......... Купих още един чадър и пристигнах на работа. В момента пътувам за дома, разбира се, без чадър. Ама ще си купя едно винце.... да ме сгрее.
Аз ей затова спрях вече да ползвам чадъри - направо с бутилка винце и... под дъжда - хем ти е весело, хем не ти пука, че си мокър!  Wink  Hug

# 9 350
Аз пък не знам къде живея ..  Shocked
За протокола, на квартира сме, живеем тук от почти две години, но тъй като не получавам писма, по лична карта се водя в родния си град, рядко ползвам таксита ..  и съвсем съм изключила, знам улицата, но не и номера, нито пък номера на апартамента.
Идва един човек от Софийска вода и ме пита "Вие кой апартамент сте?" .. и аз така  Thinking Първо казвам "32", той казва "Абсурд! Не може да бъде!", получавам просветление, че това беше номера на апартамента в старата ми квартира. Втори опит - "7!", тоя пак вика "Не, ей там в края беше 17, няма как .. ". Седем е хубаво число, ама от къде ми хрумна, не знам .. И вече от третия път "12!!!", имаме сделка, познах.
Какво ли си е помислил този човек ..  Blush

# 9 351
Ти пък! Чудо голямо, че бъркаш номера на апартамента. Аз децата си обърках! (Мисля, че съм разказвала тази история). Отивам да прибера № 2 (тогава второкласник) от училище. Портиерът пита кое дете да извика. Аз гордо отговарям: "Георги!" В следващата секунда осъзнавам, че това е големия (когото много отдавна не водя и не прибирам, ама а де!), и бързо се коригирам: "Не, не, Поли". И отново усещам, че нещо не е наред - и как да е наред, като въпросната Поли се кокори нареща ми от количката си. Опитвам пак: "Ъъъъъ, Константин". Е, този път познах, поради изчерпване на възможностите.  ooooh! Embarassed Не искам да знам какво си е помислил портиерът........

# 9 352
  • Бургас
 doh Оххх,ще ме уморите,муни сладки  Hug
А ние седим с ММ и свекърва ми и гледаме филма.
Аз обаче,уж гледам,ама....друг път  Mr. Green мислите ми са разпилени къде ли  не.
И чувам аз,че на филма някой казва ,,стая 102....,, а аз отговарям ,,за почистване е,,  Sick Joy
Аз пак за работа си мисля  #Crazy
ММ ми вика ,,Ти да не си на работа пак?  Laughing ,,
 hahaha hahaha hahaha Хич ме няма....

# 9 353
  • Cyberspace
doh Оххх,ще ме уморите,муни сладки  Hug
А ние седим с ММ и свекърва ми и гледаме филма.
Аз обаче,уж гледам,ама....друг път  Mr. Green мислите ми са разпилени къде ли  не.
И чувам аз,че на филма някой казва ,,стая 102....,, а аз отговарям ,,за почистване е,,  Sick Joy
Аз пак за работа си мисля  #Crazy
ММ ми вика ,,Ти да не си на работа пак?  Laughing ,,
 hahaha hahaha hahaha Хич ме няма....
Ох, опасни сте в тая тема!  Joy

# 9 354
На работа, идва едно франсе при мен и ме пита как е bus на български. Обясних му, че е автобус. В следващия момент се засилва към шефа ми, потупва го по рамото и чувам "Здравей, автобус!". Той за boss бил питал... Embarassed

# 9 355
  • Cyberspace
На работа, идва едно франсе при мен и ме пита как е bus на български. Обясних му, че е автобус. В следващия момент се засилва към шефа ми, потупва го по рамото и чувам "Здравей, автобус!". Той за boss бил питал... Embarassed
Кисна си сама на оживен тротоар и се хиляс глас като недобре  Joy Joy

# 9 356
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кисна си сама на оживен тротоар и се хиляс глас като недобре  Joy Joy

боса ли чакаш или бъса?  Whistling

подсетихте ме за едно клипче: как италианците говорят английски. страшна работа  Crazy заигравката беше със шит и шиит Peace

Crazy намерих го

# 9 357
Имам един познат с който често си правим майтапи всякакви Crazy

Звъни ми преди малко телефонът:
-Добър ден, търся фирма "Светлина в тунела"
Веднага се сещам за него и със сериозен глас заявявам
- Да, кажете Mr. Green
- Вашата фирма е избрана да получи сертификат за коректна фирма, няма недоволни от вас клиенти, дрън дрън, ще получите тва онова за 60лв.
- Благодаря, но не ни е необходимо.
- Госпожо, това е много важно за клиентите, така ще изберат вас, а не конкурентна фирма.
- Благодаря, но нямаме конкуренти Mr. Green
- Е как така нямате?!
- Еми нямаме, само ние сме и рано или късно всички при нас идват Mr. Green
- Но така ще покажете на всички, че клиентите са доволни от вас и няма недоволни.
- Благодаря, но нямаме недоволни клиенти. Никой не се е върнал да разкаже. Mr. Green
- Откъде да се е върнал?!
- От онзи свят разбира се! Mr. Green
- Госпожо, шегувате ли се?!
- Не, напълно сериозна съм.
- Убивате недоволните клиенти така ли?!
- Не ги убиваме, те сами си умират Mr. Green
- Добре тогава, благодаря и лек ден!
- Мерси и на Вас! Mr. Green

Звъня му на него и той ми казва, абе не съм аз Shocked
Проверявам в търговския регистър и изненада! Наистина имало такава фирма  Joy Joy Joy

# 9 358
  • На брега на реката
 hahaha Жестоко!!!

# 9 359
Тия с "коректната фирма" са си чиста проба моше**ци. Много добре ти се е получило недоразумението - те напълно си го заслужават.
А ето нещо, което им е направено нарочно: https://soundcloud.com/yavor-syarov/v3molst1maon
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт