Номинации за най-голяма муня

• 3 560 371
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 090
миналата седмица ми подариха шампанско, и тъкмо си мисля че вчера с гостите ще си го изпием. Брей.....такова издирване падна на това шише.....крещя на мъжа ми че го е изхвърлил /редовен негов номер/, или го е забутал господ знае къде.... И той милия вече стреснат 2 дена го търси. Муня и муньо добре са се намерили - шампанското си стои в дъното на хладилника, пред него имаше само едно шише вода, което се вади постоянно....демек видяли сме го това шампанско хиляда пъти....виждаме ама не регистрираме видяното..... Вчера една от гостенката ми си отвори хладилника да си вземе водичка и възкликва - "аа вие сте взели все пак друго шампанско" .....

# 12 091
Започвам да мисля, че в хладилниците ни има портал към някакво друго измерение, където от време на време изчезват нещата. После пак се появяват...  Simple Smile

# 12 092
Хладилниците... Тая вечер седим с детето и си говорим. Аз мия чиниите. На втората се усетих, че мия и вместо на сушилката, ги слагам в хладилника. Нямам представа защо.

# 12 093
  • София
Планираме сме екскурзия в Италия- Пиза и вече решавам да се похваля в общ разговор с две мои приятелки.Аз: Ще ходим в Италия.  Едната ме пита: Къде точно ще ходите в Италия?, аз: Ница /обърках четерибуквието, ама съм си блондинка/. Същата ми отговаря: Ау, там е много хубаво, аз съм ходила на Френската ревиера. Третата: Ако е хубаво и аз ще накарам ММ да ме заведе там. На следващия ден решавам да преразкажа разговора на ММ колко въодушевени бяха моите дружки за Ница. И той втрещен: Каква Ница, в Пиза ще ходим, Ница е във Франция!!! Е как пък ни една не се усети да ме поправи, от тогава се съмнявам дали и трите не сме блондинки по рождение Simple Smile

Ужас.... Sick представих си го подробно и напоително и защо ли изтърканата вметка в края на историята ти, че сте "блондинки по рождение", никак, ама никак не ми беше смешна .......... Cry

# 12 094
Една позната категорично не вярваше, че лампата в хладилника изгасва, когато врата е затворена. Мъжът ѝ вместо да демонстрира изгасвайки лампата ръчно, изпразнил хладилника, за да може тя да влезе и да види какво става, когато той затвори вратата. Simple Smile)))) Аз дълго време си мислех, че се шегуват като казват това, но детето им потвърди.

# 12 095
Една позната категорично не вярваше, че лампата в хладилника изгасва, когато врата е затворена. Мъжът ѝ вместо да демонстрира изгасвайки лампата ръчно, изпразнил хладилника, за да може тя да влезе и да види какво става, когато той затвори вратата. Simple Smile)))) Аз дълго време си мислех, че се шегуват като казват това, но детето им потвърди.
Колко дребни жени има обаче... Аз и на 10 годишна възраст нямаше как да се побера в хладилника. Smiley

# 12 096
Никак не е ниска, но е доста спортна. Simple Smile И аз се чудя с къ'Ф акъл е влязла в хладилника. Simple Smile
Поне им е забавно на хората. Simple Smile

# 12 097

Колко дребни жени има обаче... Аз и на 10 годишна възраст нямаше как да се побера в хладилника. Smiley

И аз като бях на 10, нямаше да мога да се побера в хладилника, който имахме тогава. Но сега има много големи хладилници, и сравнително едри хора могат да се поберат в тях, ако се махнат рафтовете.

# 12 098
А ако мъжа и нямаше да отвори хладилника, представяте ли си ? Smile  Доколкото знам, отвътре не може да се отвори. 

# 12 099
Интересно какво е наблюдавала отвътре?

# 12 100
Дали лампата изгасва.

Срам, не срам аз също съм се навирала в нашия, влязох без проблем, ММ не успя и всичко това заради бас. Mr. Green

# 12 101
Дали лампата изгасва.

Срам, не срам аз също съм се навирала в нашия, влязох без проблем, ММ не успя и всичко това заради бас. Mr. Green
И загасна ли лампичката  Laughing

# 12 102
  • DE
Е, и мъжа е мунчо. Можеше просто да натисне при отворена врата крачето дето играе ролята на прекъсвач  Grinning

Да номинирам свекървата, нещо се е бъгнала жената  ooooh! втора поредна година ми честити рождения ден, ден по-рано  Crazy Женени сме от 20+ години  Mr. Green

# 12 103
И загасна ли лампичката  Laughing
Joy
Нашето не беше заради лампичката, но и двамата сме муни, да. Laughing

# 12 104
Е, и мъжа е мунчо. Можеше просто да натисне при отворена врата крачето дето играе ролята на прекъсвач  Grinning

Да номинирам свекървата, нещо се е бъгнала жената  ooooh! втора поредна година ми честити рождения ден, ден по-рано  Crazy Женени сме от 20+ години  Mr. Green
ММ миналата година покани приятели на рожденния ми ден на дата 1 месец по рано  Laughing
Аз съм родена на 11юли, а на 11 юни исках да направим парти, по случай 5-тата годишнина от покупката на заведение.
Обяснявах му по рано за идеята си, че искам да направя торти да почерпим безплатно вечерта клиентите, музика, украса...като на рожден ден.
Той разбрал за торта и парти и решил да покани наши близки приятели...и им казал да дойдат на 11юни да почерпим за рожденния ми ден  Laughing
И те се заблудили между юни и юли, пък и нали им казва, човекът с когото живея, надали са се замислили, че има грешка в датата...та няколко дни по - рано ме попитаха и се разбрахме, кога аз имам рд и кога е годишнината на заведението...
И ние с него сме от 5 години, ама още не се е научил кога съм родена, добре че му напомням от по - рано всяка година, че чакам подарък  Laughing

По този повод да кажа и за мои познати, двойка от над 10години, ама мъжа всяка година забравя рд на приятелката си.
И всяка година тя му е сърдита и се карат, че той бил забравил.
Та вече след 10 такава година, на сестра ѝ на жената ѝ писнало да слуша една и съща кавга всяка година и да гледа сестра си сърдита на празника.
Та миналата година взела си поука, не чакала да види дали случайно няма да се сети, пък да промени станалата традиция.
Звъннала му рано сутринта, ставай, обличай се и отивай да купиш торта, букет и подарък от еди си къде...в 10 ела на кафето.
Дойде той, подари подаръка, букета...приятелката му направо щеше да си глътне граматиката от този жест...в заблуда беше, че сам се е сетил, ама поне щастлива, разминаха се кавгите, цял ден обяснява емоционално, как е дошъл с подаръци и букет...сетил се е най - накрая  Laughing
Мъже...какво да ги правиш...

Общи условия

Активация на акаунт