Номинации за най-голяма муня

• 3 560 296
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 330
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сред многото документи има и за семейно положение, която трябва да попълня като напиша и дата на сключване на гражданския ми брак. Как ми излезе от устата "Че откъде да я помня!" и до сега се чудя  Embarassed като миналия месец беше годишнината ни и аз чинно се бях подготвила с подарък за скъпия ! Нотариуската усмихнато каза, че обикновено мъжете забравяли, а мъжа ми изрицитира датата като песен  Twisted Evil
При нас ММ е този, който я помни, аз все я забравям.  Blush

Иначе бутон "Към пълна редакция" всеки път го чета "Към пълна ерекция". Всеки път!
Кой за каквото си мисли, нали знаеш?  Mr. Green

# 12 331
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък винаги чета промоцията на Метро като вземи 1, плати 2, абсолютно винаги, без изключение.

# 12 332
Рейна, не си мисля за "това". Просто думата "пълна" и последваща дума, завършваща на "-кция" правят тази асоциация в моето подсъзнание.

# 12 333
mariat, надявам се си разбрала, че се шегувам.  Hug

# 12 334
А, ти пък! Просто обясних защо така се случва при мен.

# 12 335
Иначе бутон "Към пълна редакция" всеки път го чета "Към пълна ерекция". Всеки път!

И сега всички прочели този пост ще се сещат за това като видят бутона. Всеки път! Joy

# 12 336
А, ти пък! Просто обясних защо така се случва при мен.
Притесних се, че може неволно да съм те обидила.  Blush А иначе съм сигурна, че на всеки се е случвало да прочете нещо не както трябва.

# 12 337
Снощи будувах цяла нощ (коли, кафета, филми...) Реших призори да полегна. Котаракът е щастлив, че сме се върнали от почивка и решава да ме ощастливи с внимание - демек ще спи при мен.
И сънувам аз как съм на някаква промоция за почистващи мат'ряли. Връчили са ми една микрофибърна кърпа и ми обясняват как ще мия стъкла. Гледам кърпата, мекичка е, мачкам я в ръка... И... кърпата нещо се разшава и реши да ми бяга.
Събуждам се... хванала съм здраво котарака и го мачкам милия Simple Smile Тя кърпата може и да се е опитала да каже "мяу", ама да не съм я чула Simple Smile

Синът ми една нощ сънувал, че пипа някаква свинска четина, а като се събудил, установил, че ръката му е върху косата, а тя подстригана много късо и нали знаете как боцка?  Laughing

# 12 338
  • Варна
В този дух, аз съм сънувала как си играя с черна лимка и като се събудих на дланта ми имаше хлебарка. Интересна зависимост между сънищата и усещанията.

# 12 339
  • Sofia
О! Аз пък съм сънувала, че се люлея на люлка. Събуждам се - и земетресение  Crazy

# 12 340
Аз като не много малка сънувах, че ставам, отивам в тоалетната, сядам на тоал.чиния и ....сещате се какво последва.Flushed

# 12 341
  • Sofia
Аз като не много малка сънувах, че ставам, отивам в тоалетната, сядам на тоал.чиния и ....сещате се какво последва.Flushed
И аз също съм се напишквала насън, спокойно.
И то с ясното съзнание и напълно спокойна, че го правя където си трябва  Blush

# 12 342
Какво е лимка, Хай?

# 12 343

И сега всички прочели този пост ще се сещат за това като видят бутона. Всеки път! Joy
             + 1!!! Grinning
             Представяте ли си за майтап в бета версията да променят бутона на "Към пълна ерекция" - колко ли от нас ще го прочетат като "пълна редакция", а?

# 12 344
  • Варна
Мари, това са стъклени топчета, като бяхме малки момчетата много играеха с тях, имаха си колекции, бяха най-различни цветове. На улицата много се играеше с тях.

Общи условия

Активация на акаунт