Номинации за най-голяма муня

• 3 560 419
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 705
Мине се не мине месец и Рибозомова на мъжки задници налита.  Mr. Green

# 12 706
Слабост, какво да се прави?!?  Mr. Green Heart Eyes

Няма лошо де, стига да не ѝ излезе късмета с някой. Да вземе да се обърне и вместо да каже "Не ви е срам!?!", да вземе да рекне: "Ааа, щом обещаваш......"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 12 707
Слабост, какво да се прави?!?  Mr. Green Heart Eyes

Няма лошо де, стига да не ѝ излезе късмета с някой. Да вземе да се обърне и вместо да каже "Не ви е срам!?!", да вземе да рекне: "Ааа, щом обещаваш......"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тъй, тъй, може и да се случи! Аз съм разказвала тук, как награбих под ръка един в униформа вместо моя и му зачуруликах какво трябва да ми купи, та и го поведох към щанда. Човекът хич не се възпротиви, вървя си с мен и ме слуша, а на въпросния щанд.......строил се и ни гледа ММ, чак тогава се усетих, че нещо не е наред........... Embarassed Еми, предаде ме с усмивка човекът, ама, ако ММ не се беше появил, знае ли се....... Simple Smile
Рибозом, и мен ме развесели яко! Grinning bouquet

# 12 708
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
твоят както и да е - познава те, ама ако наоколо е била жената на униформения...
голямо чуруликане да е паднало Simple Smile Simple Smile

# 12 709
  • София
Аз също имам слабост към дупета и вкъщи като се разминавам с мъжа или детето, ги пляскам отзад. Колко пъти в офиса съм била на косъм да изплющя някой от колегите! И да го направя, няма да е резил, но само шефа да не опердаша, че ходи обяснявай.

# 12 710
твоят както и да е - познава те, ама ако наоколо е била жената на униформения...
голямо чуруликане да е паднало Simple Smile Simple Smile

Верно, тоя вариант хич не съм го и помисляла! Simple Smile Hug

# 12 711
И аз имам проблем с шляпането на мъжовото дупе. Освен това обичам да го стискам когато танцуваме. Еййй цялата си сватба прекарах в мъки а не го награбя. Ама накрая явно съм се опуснала и добрият фотограф е увековечил момента 😂 Проблемът идва когато танцувам с друг мъж... инстинктовно лапите ми тръгват да търсят трибуквието, инстинкт, ко да праийш 😂

# 12 712
олее и аз се храня с шляпвания по дупето на моя. Той има стегнато яко дупе и си е кеф да го шляпваш /2месеца след като се запознахме си бях изкълчила пръста от едно такова пошляпване/. Но и на мен ми е станало навик да шляпам всеки по дупето като нещо ме зарадва Simple Smile човещинка Wink

# 12 713
  • Euskal Herria
То няма лошо, ама ако си бях позволявала да шляпвам така по дупето в работата си...леле-мале, що разправии щях да си докарам. Иди обяснявай, че си пошляпнал хлапето, щото те е зарадвало. Майката 100% ще го тълкува като бой Wink.

# 12 714
  • София
Алечка, ти направо за трибуквието ли го хващаш?! Другите муни, поне от кумова срама, към четирибуквията се насочват😂😂😂

# 12 715
Онаааа Grinning Grinning Grinning Grinning Гъз, бееее Grinning Grinning Grinning АХахахахахахахах не, не не мога! Grinning

# 12 716
JoyJoyJoy

И аз се причислявам към пошляпващите дами, случвало ми се е няколко пъти на публично място да объркам мъж ми, иначе редовно си го шляпам. JoyJoy Най-колоритния ми случай е на плажа, разказвала съм мунската си постъпка и тук.

# 12 717
А аз все в Лидл се излагам, защото ни е напът и  от на двамата работите и там пазаруваме все.Инак Рибозомов си яде,понапълня миналата година и понеже се жалва все колко е дебел и му се подигравам,че все кроасани,сладкиши и сладолед го влекат,пък после бил дебел...Къ няма да е.Обаче и оная госпожа беше много яка-холестерола ти висок,веднага да оставиш сладоледа,като попарен гледаше мъжа й.Joy Въздъхна тежко и дълбоко и остави кутията.
Да видите децата скоро как го наредиха пред тъщата.Майка се възмущава колко съм слабите лесна,малкото въздъхва театрално и със съжаление казва:-Как няма да е,той татко изяжда всичката храна!Ще кажеш,че умираме от глад Scream

# 12 718
Обикновено привечер пускаме климатиците по стаите. Така и снощи - обичайна процедура, час след която дребният ляга да спи. Влизам в стаята да си кажем лека нощ, обаче ме лъхва хладина. Климатикът уж работи, а е и нов. Вдигам темп. му, но след 5 мин още не е топличко. Детето вече спи, а аз на буква Ф отивам при мъжа ми да му чета лекция, че който си купува евтин климатик, стои на студено. Провеждаме една караница, в края на която все пак се успокоявам, че е в гаранция и мъжа ми отива да провери. Седи той и цъка дистанционното, проверява струята, нищо притеснително. Аз решавам да позяпам през прозореца, скучаейки. И в тоз момент ме лъхва студен планински ветрец. Ми, ако съм била затворила прозореца, щеше да е топличко, ама нали  е зад пердето, кой да му обърне внимание.

# 12 719
  • Бургас
Ох, и нашия татко граби десертчета от Лидъл като невидял. После с дребното си ги разпределят. Мен не ме включват в сметките щото нали все се правя, че не ям такива неща. Ама понякога вечер си крадвам по нещо. Satisfied Ами не издържам така като са ми пред очите. Накрая купих една пластмасова кутия там да си събират десертчетата и да си я прибират някъде. Rolling Eyes

П.С. Ама много беден на емотикони тоя нов форум. Не мога да си изразя емоциите. Искам си старите...

Общи условия

Активация на акаунт