Номинации за най-голяма муня

• 3 560 235
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 12 810
  • София
 Joy Joy Joy На мястото на ключаря не бих си и помислила да пренебрегна поканата.

# 12 811
  • out of space
Еми, утре ще готвя спагети болонезе за автоключаря явно.

Така се смяяяях, уникален гаф! Sweat Smile
Дано ключаряй остави една порцийка и за синчето Grinning

# 12 812
Уиш Simple Smile, яко!

Аз казвала ли съм ви как правих презентация на супер сериозна тена, и изнасяйки я стигам до слайда за обществените работи. Да де, ама вместо public бях написала pubic.  Аудиторията леко започна да се подхилва, а аз като го видях така се разхилих, че трябваше да изляза, за да се успокоя.

# 12 813
  • София
Не знам дали съм муня или е по-скоро мунско стечение на обстоятелствата: Ставам за малко от един стол, на който ми е раницата, пълна догоре. В резултат столът пада под тежестта ѝ, а секунда по-късно решавам да седна отново. Няма да ви описвам как се стоварих на земята с гръм и трясък и вирнах краката за шок и ужас на присъстващите на столовете  и в целия МОЛ.
П.С. Натъртени са ми едни задни части...

# 12 814
Аз бих си полекувала задните части и самочувствието с шопинг. Поне си на една ръка разстояние от магазините!

# 12 815
  • София
Днес мога да номинирам цялото налично домочадие.

Реших да им направя кускус. Моля ММ да ми помогне да прецедя водата.
Все едно влиза за първи път в кухнята. Посочих (с крак Simple Smile) къде седи цедката. И се започна...
"Първо палеца не го държиш там". Въпросният съд си има дръжки, но той го хванал с една ръка, като палеца му е вътре в съда. Не нещо друго... за негова безопасност му го рекох Simple Smile Спасихме палеца.
"Второ сваляш съда надолу". Супер удобно е да вдигна ръце нагоре и да прецеждам кускуса от високо Simple Smile
Нямаше поражения. Само дет моя седи над мивката с цедката в ръце и пристъпва от крак на крак. Услужливо му посочих де да сложи цедката - "ама просто ей така ли?" Simple Smile

От седмица карам само на супи и бульони. ММ ще ми прави. Казах му, че ако няма пилешка супа да ми направи един телешки бульон. Добре. Чувам го да се провиква от кухнята "значи пилешка супа с един телешки бульон". Не ми го забърка това. Типично за програмиста и "ако"-то.

Синът скачал по леглото и матрака паднал. Риве тати да го оправи.
Тати се мотае и рови за инструменти. "Търся една красива жълта отвертка, звезда" Joy На въпроса ми "Красива?" той отговори с твърдо "да" Simple Smile За програмиста може би всички отвертки са красиви, знам ли аз Simple Smile
Не знам дали намери красивата отвертка, но пак дойде да рови за инструменти... "Трябва ми чук. Знаеш ли къде е? Отговори ми де" Simple Smile
А аз съм се заровила на компа и ми е само до красиви отвертки и чукове.

И за капак щерката.
Чувам странен шум в ляво от мен... Котаракът яде суха котешка храна. В хола!
Щерката донесла храната в хола, щот синът плашел рошавото добиче и то не искало да яде. Явно до мен е безопасно.

С радост чакам понеделника Simple Smile

# 12 816
Днес ми беше ден за къносване. Почва се голямото мазане. Звъни се на вратата - провиквам се - отвори че съм в банята. Музика слушам, телефона на майната си се зарежда. Звъни се отново. Пак се провиквам. И така мажа, звъни се, провиквам се. Накрая вече сложих шапката и викам да отворя все пак. ММ по боксерки и тениска стои пред вратата....Влиза, мята ми един гневен поглед и се шмугва той под душа /явно да се стопли/ Минаха вече 3 часа и все още не знам какво точно се случи...

# 12 817
Минаха вече 3 часа и все още не знам какво точно се случи...

Е, той не даде ли някакво смислено обяснение?

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 10:17 от Rainbow Dust

# 12 818
Днес ми беше ден за къносване. Почва се голямото мазане. Звъни се на вратата - провиквам се - отвори че съм в банята. Музика слушам, телефона на майната си се зарежда. Звъни се отново. Пак се провиквам. И така мажа, звъни се, провиквам се. Накрая вече сложих шапката и викам да отворя все пак. ММ по боксерки и тениска стои пред вратата....Влиза, мята ми един гневен поглед и се шмугва той под душа /явно да се стопли/ Минаха вече 3 часа и все още не знам какво точно се случи...

Аз не разбрах кой е Муньото тук. Ти, че не си му отворила или той, че стои по боксерки пред вратата и не може да си отвори незнайно защо?

# 12 819
Е явно е успял да се заключи, не е толкова рядко явлението. И всъщност е смешна ситуацията. За мен муните са неразбралите я.

# 12 820
3 годишното:
- Мамо, пръсни ми в носа, искам да ми бршеш носа.
Пръскам солена вода.
- Мамо, а сега цялата ме бърши.

# 12 821
В петък тръгнах на работа с колата, защото ходих на лекар по обед в другия край на града. Към пет без нещо ми звъни ММ и ми казва, че ще мине да ме вземе. Зарадвах се, защото си бях приготвила една голяма чанта с папки за домашно. Забравих, че колата ми е в уличката отстрани на сградата. Усетих се на половината път до вкъщи и то, защото напипах ключа за колата в джоба на палтото. Познайте в колко часа се прибрах, след като се върнах за колата.

# 12 822
На сутринта?  Crazy

# 12 823
И не чак толкова де, ама новините на Битиви се бяха преполовили.

# 12 824
За мен си по-голяма муня затова, че си се върнала за колата. Какво щеше да й стане да пренощува там и да си я вземеш на другия ден?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт