Номинации за най-голяма муня

• 3 560 497
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 900
Нищо не разбрах.

# 12 901
  • out of space
Че ми стават всякакви гащи?

# 12 902
Като си купуваш разтегателни, всичко става Simple Smile.

# 12 903
Щото не са ви падали, докато тичате за трамвая.  Laughing

То и на мен не са, но приятелка действаше по точно тая мантра - те са разтегателни, стават ми размер 8, 10 и 12. Нямаше по-малките, та си купи 12 размер, за да са комплект със сутиена. Обаче й се наложило дискретно да ги остави на улицата...

# 12 904
Макарон, представих си приятелката ти с гащите, паднали на улицата! Цвиля!  Joy

# 12 905
  • Sofia
Ох,сетих се за мой случай с не точно паднали гащи,но подобно...
Бързам,закъснявам и грабвам някакъв нов чорапогащник,който после се оказа че бил на дъщерята...мъка,немога да го обуя,стига доникъде,решавам с 3/4клинче да го придържам някакси,тръгнах така,но усещам,че нещо ми спира походката и ситня крачки като гейша...заврях се в една пуста уличка в центъра,но няма как да си вдигна падащите гащи...едвам открих отворен вход на една кооперация и успях някак да се огащя,завързах на възел ластика на клина и горе-долу да позадържа свличането...Confused

# 12 906
На първата ми студентска работа трябваше да ходя официално. Майка, за да реши въпроса евтино, се нае да ми шие костюми. Купуваше изостанали парчета от по няколко метра на смешни цени от една модна къща и шиеше.  Бързам, а я чувам, че казва, костюмът е готов, да пробвам. Пробвам. ОК е, излитам. Блясвам на някакво събитие в цялата си прелест - разкошен сив костюм с яркочервени тропоски.

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 14:38 от Windekind

# 12 907
  • Sofia
Аз май съм го разправяла, ама като стана въпрос за гащи... История с лелята на една приятелка:

Представете си достолепна жена, тип "Баба Цоцолана", ама от тези напудрените - буклички, червилце, някоя изкуствена бенчица. Та един ден тази женица, натоварена с по две пазарски чанти във всяка ръка, се носела като платноход по Раковска, когато изведнъж усетила, че бельото и започва предателски да се свлича. Ама какво бельо, сещате се... Явно ластикът, след неистови усилия да се задържи на несъществуващата и талия, е вдигнал ръце, ама буквално.
И сега? Как да реагира? Очевидно не може да пусне торбите насред центъра и да вземе да си вдига гащите, нито пък може да ги придържа някакси, докато стигне на закътано...
И последвало мъдрото решение, което взема всяка жена с принципи - да не се интересува от това, което става зад гърба и. Затова, с вирнат нос и без да спира равномерния си тръс, просто изчакала гащите и да стигнат до глезените, прекрачила ги невинно и продължила пътя си. Историята мълчи за реакцията на следващите я пешеходци...

# 12 908
 Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Нееееееее.......................... Трябва да се видииииииииии Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 12 909
 Joy Това много, ама много ми хареса!  newsm10

# 12 910
Майтап  няма. Случи ми се с предателски  дантелени  боксерки  на Кия-интим  със силиконов  ластик. Бяхме  на бар. Отидох  до ВЦ - то и просто  силиконовия ластик каза пляк и се скъса. Дантелата  не ми седи на дупето  и се смъква. Свалих  ги и си откарах  така купона. Бях с една къса пола с прехлупване  отпред. Мъжа ми беше  в потрес, когато  му споменах, че съм без бельо. Ся няма  да пропускам  партито  заради  едните  му гащи !  Satisfied

# 12 911
Не мога да спра да се смея на лелята вървяща по Раковска. 😂😂😂
На мен само сутиен ми се е късал. От тези със предно закопчаване, закопчалката просто се разпадна. Честно казано нямам спомен дали се прибрах или продължих купона без сутиен.

# 12 912
  • София
1-ва точка: Закопчаване на елека
2-ра точка: Закопчаване на якето.
Оказа се, че след изпълняването на точка 1, изпълняването на точка 2 е невъзможно. Защото Муня е закопчала едната част на елека за другата на якето. Ама е шик, де...

# 12 913
Оо, и аз имам история с падащо бельо. Ще ходим на дискотека като студентки и аз решавам, че ще съм мадама и ще обувам силиконови чорапи с ултра къса пола. Първо, никога до тогава (и никога повече), не съм носила такова чудо. Второ, бях с много пилешки кълки едно време, а може и да не съм нацелила размера, не знам. Та тръгвам аз, мадамча се пред блока, токам с токчетата, обаче, докато стигна до таксито единия чорап се свлича бясно по тънкото ми краченце. При качването и вторият вече е до коляното ми. Таксиджията ме гледа под мустак, аз се мъча нещо да придръпна там, ама няма как да стане особено. На излизане, пред бара чорапетата ми вече са ми на прасците. На прибежки и с придръпвания успявам да се скрия в тоалетната и почва бясно звънене на другите да ми носи някой нещо да облека, че съм боса ( а беше студено). Накрая ме обзаведоха с едни дънки и се отказах да съм секси

# 12 914
Два пъти, точно два, задрямах днес на зъболекарския стол. Първия път зъболекаря ме усети и ми каза, че е добре да съм будна, втория се усетих сама...

Това се казват здрави нерви. Или страхотен, безболезнен зъболекар!

Общи условия

Активация на акаунт