Номинации за най-голяма муня

• 3 560 500
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 945
Като стана дума за печки и котлони, с моята старата готварска печка съм се дънила два пъти. И двата пъти включвах грешен котлон и стопявах фритютниците, оставени от вътрешната страна на керамичния плот. Слава Богу, до пожар не можах да докарам нещата, мъжа ми се отказа да купува фритютници. Те и без това картофките, пържени на тиган са по-вкусни...Stuck Out Tongue Winking Eye Обаче, познайте какво стана миналата седмица... Двегодишният ми син включил котлона, и за две минути, докато бях в тоалетната, стопи хлебопекарната, оставена отгоре... Е, това ако не е муньовска съдба, пък на!!!
Не зная дали ще те успокои фактът, че точно по тази мунска технология моят слоукукър вече е със стопени крачета. Confused

# 12 946
Хай, тук по радиото има една реклама, която почва с клаксон и всеки път подскачам като я чуя и се оглеждам като диверсант Simple Smile.

# 12 947
  • Варна
Абе, на мен мунските ми изпълнения все с МПС-та са свързани. Поне вече спрях да търся странични огледала за поглед какво става назад, когато вървя пеш по улицата...

# 12 948
  • о`майна лунна нощ е
Мен лично такива звуци в песните ме стресират. Ясно е, че няма как да ги забранят. Може би дори са полезни, за да заострят вниманието на шофьорите отвреме навреме, но пак си е стрес.
Писах преди време в темата за мунчовците за условните рефлекси, който шофьорите развиват виждайки патрулка. Е, един такъв вървейки си спокойно пеша по тротоара и виждайки патрулираща по улицата полицейска кола да минава до него, се заковал на място и бързо свалил телефона от ухото си. Много се смях като ми го разказаха. Пеша бил човекът, не с колата си. Но рефлекс. Та и със сирени и клаксони е така. Почваш да се озърташ като гърмян заек.

ПП - да не съм тотелен офф, преди две седмици се опитах да заваря чайника за газовия котлон. Почти успях. Не знам колко време се беше пекъл без вода в него.

# 12 949
  • София
Аз днес в работата влизам в стаята, събличам си якето, слагам го на закачалката, и тръгнах да си събличам и блузата. Умрях от срам просто.

# 12 950
  • София
Аз днес в работата влизам в стаята, събличам си якето, слагам го на закачалката, и тръгнах да си събличам и блузата. Умрях от срам просто.

Представих си го JoyJoy

# 12 951
  • Шумен
Като стана дума за стопени кабели и аз съм го правила. Ел.уредите ми са изнесени на терасата а там контакта е само един и менкам кабелите. В резултат миналата година стопих кабела на микровълновата, след като включих грешен котлон. Пак навреме се усетих че не чувам бълбукане от кафеварката, отварям вратата а пушилката от стопен кабел беше черна. Скъсиха ми кабела на микровелето и ми монтираха нов накрайник, при мен остана една такава джаджа "за всеки случай" при нова беля Flushed И тя не закъсня макар и година по-късно, за седмица роднини ми бяха на гости. Ползвали печката и не спрели котлона от врътката а директно кабелите разменили. На следващия ден тръгвам да готвя и пуснах печката и настроих фурната да загрява, нали аз си спирам винаги котлоните хич и не обърнах внимание коя на каква позиция е. Единствено ми направи впечатление, че кабела на парти грила не е прибран след закуската. Е след малко ми замириса на стопен кабел (нали готвя и не затварям вратата, че съм голям заплес да си следя фурната) та и резервата "за всеки случай" влезе в употреба Grinning
А преди два дни тръгнах да готвя и си пуснах печката и фурната, едната щерка решава че ще си топли вода за чай в микровелето и разменила кабелите, да ама после не пуснала печката. Тя позагряла хич не ми направи впечатление на първото поглеждане че нищо не се случва, чак след 30 мин аз се усещам че нещо не е наред, шаш и паника какво ще правя аз сега без фурна Thinking Въртях суках и в един момент забелязах сивият кабел в контакта (той е на микровълновата, на печката е черен). Та и аз готвих обяда 1 час в повече Blush

# 12 952

В момента, в който чета поста ти отпивам глътка вода. Едва не се задавих от смях.Joy

# 12 953
Ох, това ме подсеща за нещо от миналата седмица. Детето не беше на градина и ставаме, закусваме и аз решавам да отскочим до близкия супермаркет да купим нещо за ядене. Обличаме се, аз обаче решавам са изляза с пижамата под якето и да не се разкопчавам в магазина. Да ама бързото пазаруване не се случи и бая се помотахме, аз разбира се съм се разкопчала в някой момент без да се усетя и си се вея без сутиен и с горнище на сърчица и голяма панделка, детето реши да ми кажа чак на касата. 😒

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 17:04 от ARIA*

# 12 954
Като стана дума за стопени кабели и аз съм го правила. Ел.уредите ми са изнесени на терасата а там контакта е само един и менкам кабелите. В резултат миналата година стопих кабела на микровълновата, след като включих грешен котлон. Пак навреме се усетих че не чувам бълбукане от кафеварката, отварям вратата а пушилката от стопен кабел беше черна. Скъсиха ми кабела на микровелето и ми монтираха нов накрайник, при мен остана една такава джаджа "за всеки случай" при нова беля Flushed И тя не закъсня макар и година по-късно, за седмица роднини ми бяха на гости. Ползвали печката и не спрели котлона от врътката а директно кабелите разменили. На следващия ден тръгвам да готвя и пуснах печката и настроих фурната да загрява, нали аз си спирам винаги котлоните хич и не обърнах внимание коя на каква позиция е. Единствено ми направи впечатление, че кабела на парти грила не е прибран след закуската. Е след малко ми замириса на стопен кабел (нали готвя и не затварям вратата, че съм голям заплес да си следя фурната) та и резервата "за всеки случай" влезе в употреба Grinning
А преди два дни тръгнах да готвя и си пуснах печката и фурната, едната щерка решава че ще си топли вода за чай в микровелето и разменила кабелите, да ама после не пуснала печката. Тя позагряла хич не ми направи впечатление на първото поглеждане че нищо не се случва, чак след 30 мин аз се усещам че нещо не е наред, шаш и паника какво ще правя аз сега без фурна Thinking Въртях суках и в един момент забелязах сивият кабел в контакта (той е на микровълновата, на печката е черен). Та и аз готвих обяда 1 час в повече Blush
Защо не си сложите двойни или тройни контакти, за да не се налага това вечно менкане. Или ви е страх да не се претовари инсталацията.

# 12 955
Ще правя Павлова. Какво съм гледала.. вместо 180 гр захар на 100 градуса, аз 100 гр захар на 180 градуса. Цяла седмица не може да се измирише, защото оставих на мъжа ми да я гледа. Той видял, че "леко е загорала", но вярвал, че знам какво правя.

# 12 956
  • София
А аз редовно натискам копчето за старт на пералнята, но забравям да врътна кранчето на водата.

Сигурно и ние сме муни, но аз никога не въртя никакво кранче на водата. Не се сещам някой от близките ми да го прави също ThinkingThinking

Ние винаги го спираме за всеки случай, за да не стане наводнение. Отделно 2-3 пъти при развалена пералня сме викали човек да я поправи и всички са ни предупреждавали профилактично да знаем, че е хубаво да спираме кранчето когато спре прането и да не оставяме пералнята да пере без човек вкъщи.

# 12 957
  • Варна
Леле... Аз моята редовно я пускам с отложен старт и пере основно като няма никой вкъщи. Като се прибера само премествам нещата в сушилнята, а понякога и нея като я пусна пак излизам по задачи.

# 12 958
  • Шумен
Защо не си сложите двойни или тройни контакти, за да не се налага това вечно менкане. Или ви е страх да не се претовари инсталацията.
Точно заради опасения от претоварване не е сменен до сега контакта.

# 12 959
  • София
След като сестра ми един ден като се прибра гази до кокалчетата във вода от протекла пералня, моята пере само когато съм вкъщи. Преди и аз я пусках с отложен старт.

Общи условия

Активация на акаунт