Номинации за най-голяма муня

• 3 560 326
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 13 080
...........................................
Последното ми мунско не е кой знае какво- пуснах пералнята без прах.

И аз съм го правила това.  ooooh! Преди това, същия ден, сложих да се вари домашно пиле. Обирам пяната, решавам да сложа и сол, с едната ръка държа буркана, с другата лъжицата, с която обирам пяната и по едно време - бам, метнах пяната в буркана със солта.  ooooh!

# 13 081
И аз съм прала без прах. Перях от доста време само с течен препарат, който слагах направо в барабана на пералнята, ама нали четох много добри отзиви за праха за пране от ДМ и реших да взема. Взех, пуснах я пералнята, изпра си, отварям да вадя дрехите и усещам, че въобще не миришат на изпрани, но си викам, че сигурно прахът е такъв, без силни ароматизатори. Освен това не беше изпрал петното от разляно кафе, така че останах много отрицателно настроена към този много хвален прах и спрях да го ползвам. След няколко дни отварям чекмеджето за препаратите на пералнята, че реших да я почистя и гледам, че съм сложила праха за пране в някакво друго отделение - или за омекотител, или за предпране, и той си стои там, както си е сложен. Пуснах една пералня, за да не стане зян все пак, и видях, че си пере хубаво прахът,  когато е сложен така, че да отиде при дрехите.

# 13 082
Пране без препарати, кафе без вода, хляб или манджа без сол... много ги мога и аз. Мине се не мине и все нещо от тези ще свърша, или поне ще опитам, за кафето поне си проличава рано Laughing

# 13 083
  • София
На кафето съм слагала сол. Confounded Няма такава гадост. Laughing

# 13 084
  • о`майна лунна нощ е
Имаааа, има-а-а. 3 в 1, долято със сода, в което преди това са изсипали половин захарница шугър, защото така го сервирали по принцип.
*Позеленял емотикон, на който му се повдига

# 13 085
  • до най-прекрасния мъж
Аз сода за хляб, поне пяна имаше.

# 13 086
А кафе с лимонтозу вместо захар и то щедро така, изсипано в чашката?! Ако някой има смелост, да пробва, голяма убавина е! Mr. Green

# 13 087
Един гост прави кафе в нас и объркал пакета захар с ориз. Е, махнах ориза, сложих захар и си го изпих, няма да го хвърлям. Embarassed

# 13 088
  • Countryside
Като казахте кафе аз редовно варях кафе в кафеварката без кафе. Така вряла гола водица и не можеш да пипнеш кафеварката, за да свариш с кафе, че пари. Акъл море, глава шамандура...

# 13 089
Като казахте кафе аз редовно варях кафе в кафеварката без кафе. Така вряла гола водица и не можеш да пипнеш кафеварката, за да свариш с кафе, че пари. Акъл море, глава шамандура...
Това е по-добрият вариант, прочиства се кафеварката. Ама с кафе без вода направо си е опасно.

# 13 090
  • here and now
Аз май съм писала как майка ми, преди години като бяхме на гости у сестра ѝ сложи захар вместо сол в салатата от домати. Казвам аз, че нещо е сгафила, а тя " не бе мамее, те на леля ти доматите са такива сладки" Сладки, ама друг път, леля като я опита и рече, че чак толкоз сладки до сега не е отглеждала.

# 13 091
Аз веднъж си сипах цяла кана портокалов сок в кафето вместо мляко, щото обърках каните. И.. си го изпих, с отвращение (голяма гадост), ама си го изпих до капка. Бях отседнала в някакво холандско семейство, сервирали бяха закукска само за мене и ме хвана срам, че като видят кафето с портокалов сок при разтребването на масата, ще тръгне приказка- "тия българи не са виждали кафе, не са виждали сок...." (къде са емотиконите....)

# 13 092
Събирам черупки от яйца и понеже се чудих къде са временно в един пакет от брашно.
Някой (  муня още не знам кой ) прибрал въпросния пакет в шкафа. Отварям за да сложа на пицата виждам два отворени пакета , изсипвам единия ( добре че беше брашното ) и поглеждам , секунди преди да ги изсипя Anguished

# 13 093
Не си спомням дали ви казах, че мъжът ми сложи камера, за да мога да гледам онлайн дали съм изключила тостера, понеже му писна да се връща, за да проверяваме...

# 13 094
  • out of space
Днес излязох с едно гримирано очо...

Общи условия

Активация на акаунт