Номинации за най-голяма муня

• 3 560 245
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 13 125
  • София
От тази сутрин. Зверски ми се спеше и от леглото директно се отправих  към кафе-машината. Мислех си за мунщините  на някои съфорумки от преди 2-3 страници по отношение на кафеварките. Казвам си, че не трябва да повтарям техните изпълнения както едва гледам и се преизпълних с гордост когато заредих кафе в цедката и вода в контейнера. Казах си, че всичко е ОК с моето кафе тази сутрин, пуснах го да си тече дълго и се обърнах да взема захарницата и бисквити. В следващия момент забелязах, че не съм повторила мунщините на съфорумките, но съм си сътворила моя - забравила съм да сложа чаша, в която да тече кафето. Grin И така. Разсъних се много хубаво още преди да съм пила кафе, бършейки  шкафа. След това си направих ново кафе и всичко беше ОК. Мнооооого съм добра Начи. Grin

# 13 126
Аз една сутрин ще си правя ежедневното капучино. Ние имаме автомат, слагаш необходимото количество мляко и натискаш копчето. Обаче тая сутрин виждам, че малко посвършило млякото и не е баш пълната доза, ама аха-аха да стигне. А аз, както вече споменах, държа да е с много мляко / распективно портокалов сок и си мисля "ще сложа на максимална пяна и ще се позапълни чашата криво-ляво, ще го докарам". Натискам си бутона за капучино и си обикалям кухнята и какво да видя- чашата не ми е директно под чучура и скъпоценното ми мляко се излива в тарелката директно. Хвана ме много яд.

# 13 127
  • Шотландия
Слагам прането в пералнята, течността за пране и хващам омекотителя за капачката, беше върху пералнята от предишното пране, оказа се, че не съм завила капачката - плясвам голямото шише на пода, той е полу-покрит с него, включително намазват и чиниите на кучето, здраво му е омекотена и водата за пиене, моята блуза заминава директно в пералнята, че и бельото ми отдолу, щото се намокри...  Hug Мих, трих, подът още мирише на омекотител, това чудо няма изплакване...

# 13 128
По-добре омекотител, отколкото олио Joy

# 13 129
  • София
По-добре омекотител, отколкото олио Joy

Оооооо, този номер с олиото сме го играли с бившия. Той направи белята, после заедно здраво чистихме. Но пък омекотителя се пени и сигурно също е било гаднчко отмиването му от пода. Поне ухае приятно. Simple Smile

# 13 130
Малката муня / 10 годишна/ се опитваше тази сутрин да облече якето на сестра си / на 1 годинка/.
Толкова й се спеше, че й отне около минута сигурно да осъзнае защо не може да си пъхне ръката в ръкава, а майка й се превива от смях и не може да й обясни какво се случва. 😂😂😂😂

# 13 131
Планът е да оставим баткото и да продължим към групата на малкото. Говоря си с учителката докато разсъбличам детето.
Бре, опъва ми се това дете, не мога да го съблека. До ушите ми достига в един момент:
"Ти събличаш мен, не трябва да събличаш мен!!" Поглеждам детето, натиснала съм малкото, а баткото седи до него и гледа с ококорени очи.
Казах "Опаа! Грешното дете!" и се метнах да разопаковам верния човек.

# 13 132
Тръгнах да си чета книжката за съдомиялната, но тя и пералнята са една марка...отне ми поне две минути докато се усетя, чета за прах и изпиране и си викам брей на тия чинии защо прах ще им слагам и не пише измиване ами пране

# 13 133
  • София
Вчера си харесах страхотна шапка, която се връзва по цвят с ръкавиците и ботушите ми. Тъкмо си казах давай, купувам я и реших да бръкна в джоба на якето да сравня все пак цвета с този на ръкавиците, за да не се разминават нюансите, че не ме кефи така. И установих, че ръкавици там НЯМА. Изгубила съм ги. Rolling Eyes Всяка година губя поне по един чифт ръкавици. Все ги пазя и внимавам да не ги загубя, но не знам как се случва. Smiley  И затова спрях да си купувам хубави ръкавици. Купувам от най-обикновените евтини ръканици, за да не ме е яд като ги изгубя. Пазя си един чифт красиви по-скъпи ръкавици, ако реша да се издокарам за някое излизане, но в масовия случай нося обикновените. 

# 13 134
Сложих курабиите в студена фурна и 5 минути по- късно видях жълтъка на плота , е успях навреме да извадя и намажа.
Преди месец правих макарони на фурна и установих едва след като се изпекоха че съм забравила сиренето, сега ме проверяват всеки път, как ги помнят тези неща ...

# 13 135
  • София
И установих, че ръкавици там НЯМА. Изгубила съм ги. Rolling Eyes
Всяка зима сменям поне по два чифта.
Оня ден купих нови на сина ми... които му се оказаха огромни. У дома няма кой да ги носи.

# 13 136
Сложих курабиите в студена фурна и 5 минути по- късно видях жълтъка на плота , е успях навреме да извадя и намажа.
Преди месец правих макарони на фурна и установих едва след като се изпекоха че съм забравила сиренето, сега ме проверяват всеки път, как ги помнят тези неща ...
Моите макарони на фурна миналата вечер ги вадих вече позагрели... по рецепта се слагаше нарязано масло отгоре, ама кой да се сети за него, а то горкото от хладилника не се обажда Laughing Случайно го видях като бръкнах там за нещо друго. Не правя често такова нещо, държа да отбележа че рецептата беше пред мен през цялото време Laughing

# 13 137
Аз пък всяка година купувам някави готини фенски ръкавици, винаги от намаленията края на зимата, защото са на добра цена. Прибирам ги и ... докато дойде зимата и забравям къде съм ги сложила.

# 13 138
  • о`майна лунна нощ е
В рамките на седмица, докато обядвам в почивката, станах свидетел на изхранване на деца.

Първата ситуация - детето около 8-9 годишно, обядва с майка си и мъж на средна възраст. То беше твърде заето с телефона, а майката методично му пъхаше в устата я краставица, я пържен картоф ... каквото там имаше на масата. Само където не го забърсваше от време на време. Онова си играе, тя не му пречеше с опитите си да го нахрани. И така, докато се наядоха всички и тръгнаха.

Вторият случай - пак майка с детето си, като малчуганът не беше по-голям от 4-5 г. Менюто този път беше италианска паста. Хванал дребсънът виличката, лъжицата, навива пумпалчета паста внимателно под надзора и с малка помощ  от майка си и се храни самостоятелно. Видимо съсредоточен и доволен, че се справя чудесно с тази сравнително трудна храна за малко дете.

Колкото ми беше тъпо да гледам първите, толкова повече се радвах на втората майка и хлапето й.

# 13 139
И понеже за мен важи с пълна сила поговорката " Присмял се хърбел на щърбел" , тази сутрин успях да ОБЛЕКА якето на 1годишното бебе на 10 годишната кака. А тя само ми се хилеше насреща.😁

Общи условия

Активация на акаунт