Номинации за най-голяма муня

• 3 560 000
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 335
  • На брега на реката
Явно имаш нужда от здрав сън. В подобни периоди съм била най-продуктивна от към мунщини.
Прясно от преди малко. Минавам си лицето с уред за микродермоабразио докато се къпя. И нали под душа нямам огледало, то и да имам, ще е запотено, се поотплеснах на зоната около долната устна. Все там усещам неравности и мн ме дразнят. На излизане от банята, мм и децата ме изгледаха подозрително все едно съм страшилище. Ами да ви кажа, добре съм се докарала, чак като смучка е станало. Weary

# 13 336
Вчера за пореден път взех душ с дрехите. Искам да напълня леген с вода, за да си полея орхидеите. Настанявам се под душа, нагласям легена, завъртам крана на студена вода, отварям на макс и .... цялата мокра. Що да не спра душа и да пусна крана долу. И това е ВСЕКИ път, като взема да ги поливам тия орхидеи... И после поне 10 секунди седя в недоумение какво става?!? Всеки божи път!

# 13 337
  • на Мелмак
Оххх, Али, задавих се 🤗.

# 13 338
  • Countryside
Вчера за пореден път взех душ с дрехите. Искам да напълня леген с вода, за да си полея орхидеите. Настанявам се под душа, нагласям легена, завъртам крана на студена вода, отварям на макс и .... цялата мокра. Що да не спра душа и да пусна крана долу. И това е ВСЕКИ път, като взема да ги поливам тия орхидеи... И после поне 10 секунди седя в недоумение какво става?!? Всеки божи път!
Joy
Ние, например, нямаме чучур, а само душ и телефонче. Сменят се със завъртане, съответно наляво или надясно. В началото докато им свикна доста инциденти имах и аз с къпане с дрехите.

# 13 339
Това с душа е ужасно. Случи ми се в рамките на 2-3 дни да се полея така два пъти и всеки път стоях като втрещена. Втория път се и ядосах, че нали се бях пременила с нов кат къщни дрехи.

# 13 340
И на мен ми се е случвало това с душа, но не от моя мунщина, а някой преди мен като се е къпал и забравил да смени.

# 13 341
Оххх това с душа е много смешно, представям си гледката. Simple Smile
На мен пък редовно ми се случва да вляза под душа с очилата. Толкова съм сляпа без тях, че явно съм ги приела за част от тялото. Grinning

# 13 342
Алечка,
Скрит текст:
Сложи орхидеите в кашпи, или купички, или там каквото ти е удобно, и ги поливай/доливай с вода веднъж седмично, ако не ти се занимава с легена. Някой лош човек го е измислил това с кисненето, не че И така не виреят добре, но е много досадна хамалогия. А орхидеите, поне фаленопсисите, са тропически бурени, много адаптивни са и има ли достатъчно влага -все са си добре. Даже местенето за киснене им е една идея по-неприятно.

Редовно се къпя без време и аз. И винаги гледам еднакво тъпо, когато се случи.

# 13 343
Алечка,
Скрит текст:
Сложи орхидеите в кашпи, или купички, или там каквото ти е удобно, и ги поливай/доливай с вода веднъж седмично, ако не ти се занимава с легена. Някой лош човек го е измислил това с кисненето, не че И така не виреят добре, но е много досадна хамалогия. А орхидеите, поне фаленопсисите, са тропически бурени, много адаптивни са и има ли достатъчно влага -все са си добре. Даже местенето за киснене им е една идея по-неприятно.

Редовно се къпя без време и аз. И винаги гледам еднакво тъпо, когато се случи.

Скрит текст:
Аз съм виден уморител на цветя и явно някъде съм прочела, че така се прави и за това се мъча. Ама няма да го правя повече Simple Smile

Освен, че гледам тъпо ми трябва и време да осъзная какво точно в ситуацията не е наред... Вместо да спра водата или да изляза из под душа примерно. Всеки път...

# 13 344
  • Countryside
Алечка, и аз така след като уморих найсе вида цветя, включително орхидея и бонзай, се отказах да гледам каквото и да било екзотични растения.  Сега гледам само няколко мушки  на терасата. Зимата ги прибирам на топло и кърша и поливам. Лесно се гледат и не съм ги уморила.

# 13 345
Аз не обичам цветя, в същност, защото мама има много и ми беше голяма досада да ги поливам, пощя и т.н. Орхидеите са ми подаръци. Колкото оцелеят 😂

# 13 346
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
някой спомена ли очила?

сутринта, още преди кафето, чета си темите и внезапно ми проблясва, че не виждам очилата на масичката.
търся, търся, няма ги.
намирам старите на половинката (същият диоптер са и са ми нещо като резервни), слагам ги, а те нещо не стоят добре.
защо ли?

Скрит текст:
Simple Smile Simple Smile Simple Smile с два чифта очила не съм хубава

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 22:58 от st. Dobri

# 13 347
Добри 😂😂😂 Редовно търся моите, а те са на мен. Потресающото е, че аз без тях всъщност не виждам нииищичко и не мога носа да си намеря ама...

# 13 348
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
най-странното е, че те са ми само за четене. без тях не виждам да чета.
Simple Smile а аз четох във форума, когато реших, че трябва да ги намеря.
Simple Smile оправдавам се с времето - беше преди кафето.

# 13 349
  • при късмета
И аз редовно се къпя без да искам с дрехите, но мъжа ми е виновен. Никога не спира душа, така, че водата да тече от чучура, както си се къпе, само крановете затваря. Откачам направо. Веднъж обаче пратих него да напълни прахосмукачката, че да я пусна и като се окъпа с дрехите му дойде акъла.
Много е гадни като сам си правиш нещо, не можеш да си го изкараш на друг, ама това ни е мунското Joy

Общи условия

Активация на акаунт