Номинации за най-голяма муня

• 3 559 964
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 410
Аз съм напълнила айпада си с книги и си чета обикновено от него. Обаче днес получих една нова книга по пощата и седнах да си я чета и след време се усещам, как вместо да обръщам хартиените страници, аз плъзгам пръста си по страницата от дясно на ляво, както обикновено си правя на айпада. Ама страницата не се обръща. Тц, тц.

# 13 411
  • Бургас
А аз гледах някаква новина по ТЕЛЕВИЗИЯТА и реших, да напиша коментар Simple Smile Няколко минути гледах объркано от къде се пускат коментарите Simple Smile докато се осъзная какви глупости си мисля

# 13 412
А аз гледах някаква новина по ТЕЛЕВИЗИЯТА и реших, да напиша коментар Simple Smile Няколко минути гледах объркано от къде се пускат коментарите Simple Smile докато се осъзная какви глупости си мисля

Колко познато, колко пъти и аз съм понечвала да лайкна нещо по телевизията Smiley

# 13 413
Две муни в комплект.Отивам на кола маска,разкарвам се после час по задачи и се прибирам за душ преди да излезна с приятелка.Оправям се,обличам потник за топлото време и лека ефирна жилетка.Излизаме,мотаме се,меря в един магазин блузи без да свалям потника,продавачката леко се подхилква,аз гледам объркано.Чак вечерта разбрах че едната ми подмишница е изпусната от козметичката.Звъннах и да се посмеем,обеща да внимава другия път.От години ходя при нея,но толкова разсеяни и двете никога не сме били Stuck Out Tongue Winking Eye

# 13 414
  • До сърцето...
Днес сутринта нещо се омотах, и след разходката на кучето, установявам, че закъснявам за работа. Бръкнах в шкафа набръзо, взех едни дамски къси чорапи (от изпраните) и си обувам балерините. Така де, адекватно на времето ще го раздавам - панталоните над глезена, пролетното якенце...
На работа, от 10 ч. имаме среща с разни началства, седнали сме на една голяма кръгла маса (от тези, дето в средата имат пространство), след около половин час аз отегчено се отпускам на стола, протягам крака и с ужас установявам, поглеждайки на таблата на масата, че съм с два различни чорапа - единият бежов, другият бял!!  Shocked
Така е като се бърза сутрин и не се внимава, срам цял ден...  ooooh!

# 13 415
  • София
Подобна мунщина имам и аз с чорапи, но поне шефове нямах наоколо.
Рано сутринта, още е тъмно. Забравих от вечерта да си приготвя чорапи когато вадих дрехи и се наложи сутринта да търся. Не исках да скърцам с шкафа, че да не събудя детето и само леко го открехнах, колкото да си пъхна ръката вътре.  Много бързах, нямах време да си пъхам ръката до безкрай. Намерих само два чифта  чорапи. За жалост се оказа, че и от двата чифта имам по един чорап с примка, но гениално заключих, че мога да взема двата здрави чорапа . Засечка - единият чифт се оказа с къси чорапи, а другият - 3/4-ти (иначе бяха еднакъв цвят). Но панталонът ми беше дълъг и си казах, че едва ли чак толкова ще се вдигне, за да забележи някой, че не са еднакво дълги. Обух ги така. Оказа се, че съм сгрешила за панталона - издайнически се вдигна след престой на бюрото няколко часа . Отнесох 2-3 шегички, купих си чифт други чорапи от някаква улична бутчица на спирката и се приключи. Grin

# 13 416
  • София
Миналата седмица, бързайки да изляза с малкия, чак в рейса осъзнах, че съм тръгнала без сутиен. Нито възрастта , нито кг ми позволяват да се развявам, ако имам някакво чувство за естетика. И изкарах в мола по палто, умрях от жега. Поне детето беше доволно, защото не се бавех, както обикновено, ами скоростно си свърших работата и изхвърчахме навън.

# 13 417
  • Сф
И аз така една сутрин в асансьора се погледнах и видях, че съм без сутиен Simple Smile Върнах се и го пъхнах в чантата, и на работа го облякох Simple Smile

# 13 418
Аз пък днес се облякох най-най-хубаво. Купих си бяла блуза, прилепнала, че който не е разбрал, че аз съм заслабнала и вече съм първа Убавица, да разбере. Накиприх се и фръц-фръц, нося се аз като една истинска бяла птица- облякла съм блузата с ръбовете навън. Ама нали съм вирнала нос към небето, как да видя състоянието на аутфита? Преоблякох се в тоалетната и пак навирих нос.  Laughing

# 13 419
  • Германия
А пък аз миналата седмица се разнасях из университета до ранния следобяд с незакопчана блуза. Тя е с цип на гърба отзад и дори като тръгнах да я обличам сутринта първоначално не успях, защото ципът беше вдигнат. Това обаче не ми попречи да го забравя да го вдинга отново 2 минути по-късно. А дори правих презентация преди да се усетя. 

# 13 420
Важното е носът да е навирен!
И аз онзи ден на 8ми март за излизане с дружките реших да се кипря. Да де, ама гримирах едното око, после малката се ядоса нещо, залисах се с нея и другото за забравих, остана си натюр. Хич нямаше и да се усетя, ама после в заведението кифлите решиха да се снимаме, та чак на снимките видях каква съм първа хубавица. Добре, че съм с очила, та от самолет не личеше. Simple Smile

# 13 421
  • София
Искрено се посмях на Уиш и Лайкадрийм JoyJoyJoy

# 13 422
Припомнихте ми за такива изпълнения с показване на повече от нужното и уместното...
Топло време, риза от меко трико, появих се на работа с едно копче повече разкопчано, не съм усетила че се е разкопчало. Копчетата не особено на гъсто разположени и едно по-надолу вече е наистина много, отдолу има само изрязан сутиен, че и имам впечатляваща пазва като цяло... прелест Grinning Кой знае кога щях да се усетя, ако не бях получила тактичен намек че изглеждам "много интересно" още като влязох и поздравих. Така де, тактичен щеше да е ако човекът дето го направи не умираше от смях, докато го казва Grinning Все още тая надежди че не са ме видяли много хора така, че и колегите предимно мъже... Освен че хич не е уместно, ще да са изплакнали око доволно.
Друг случай, ризка с копчета и чанта с дълга презрамка, преметната по диагонал. Явно презрамката е направила белята с копчето на най-изпъкналата част, дори не най-горното закопчано. Ризката зяпнала, а аз я забелязвам след като съм слязла от маршрутката и тръгвам да пресичам улицата, насред пешеходната пътека... Grinning
Различни чорапи повече от веднъж, къде един черен и един тъмно син или тъмно сив или пък и двата черни, но от различни чифтове и материята се различава... Напълно разбирам приятел, който си купува много чифтове еднакви черни чорапи, сигурно много си улеснява живота сутрин Grinning

# 13 423
И аз така една сутрин в асансьора се погледнах и видях, че съм без сутиен Simple Smile Върнах се и го пъхнах в чантата, и на работа го облякох Simple Smile

на една официална сбирка, колежката трябваше да присъства задължително, защото ни правят проверка. Добе, ама тя без мъж, без деца, попаднала предната вечер в компания, и .. заранта се успала мъжката.
Прилита до срещата, защото отидох да я викам ... и познайте... с хубава, изгладена прозираща бяла риза, чиста, изгладен официален чер панталон, но .. без сутиен.
разбирам, че не е виновна, че е с голеееми ц*ци, обаче потънах в земята от срам заради нея.
Ко да прайш ...

# 13 424
  • София
Аз пък днес се облякох най-най-хубаво. Купих си бяла блуза, прилепнала, че който не е разбрал, че аз съм заслабнала и вече съм първа Убавица, да разбере. Накиприх се и фръц-фръц, нося се аз като една истинска бяла птица- облякла съм блузата с ръбовете навън. Ама нали съм вирнала нос към небето, как да видя състоянието на аутфита? Преоблякох се в тоалетната и пак навирих нос.  Laughing
преди 2-3 седмици в един ресторант засякох една дама с пола облечена наопаки. Съвсем наопаки, с ръбове подгъви, конци от поръбването... абе чудничка беше. Оправданието ѝ, вероятно, е че беше недоспала млада майка - бяха с количка с съвсем малко бебче. Не знам какво беше оправданието на мъжа ѝ и двете ѝ приятелки/сестри/или там каквито други бяха с тях

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 21:28 от Onna-bugeisha

Общи условия

Активация на акаунт