Номинации за най-голяма муня

• 3 559 947
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 425
Уви, дори такова оправдание нямах. Само тежка вродена блейковщина.

# 13 426
Ризи с копчета вече рядко носим с колежката...ту едно копче, ту друго... вече всичко са ни виждали....

# 13 427
И аз ги нося рядко, но пък част от тези случаи се помнят дълго Grinning

# 13 428
Блузата ми от вчера и днес е с джобчетата отпред и тънки връзчици над джоба. Цял ден докато се огащвах след тоалетна се чудех какво ми виси отзад. Чак като си обличах якето да си ходя видях, че съм я облякла наобратно.

# 13 429
  • София
Като си говорим за бельо ... Гнусливите да не четат!!!
Не помня писала ли съм го това. Преди няколко години се случва действието. Дойде ми цикъла неочаквано докато бях на работа. Не се кефя на идеята цял ден да ходя с изцапано бельо и по спешност си купих едни бикини и дамски превръзки. А изцапаните сложих в едно наелоново пликче и го прибрах в чантата си. На връщане от работа в трамвая се сетих да търся нещо из чантата си и в ровенето не съм забелязала как пликчето с изцапаните ми гащи е изпаднало (даже бях забравила за него в онзи момент, така че не съм и внимавала). Прибрах се вкщи и тръгнах да го търся, за да ги изпера, но естествено не го открих. Призлява ми при мисълта каква гадна изненада съм оставила за следващия, сядащ на същата седалка в трамвая. Close

# 13 430
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
И аз фръцла - с нова пола с цип отзад. Сядам в колата, чува се леко изпукване и полата вече не ми е толкова тясна. Решавам, че цица просто се е разкопчал, преди да сляза ще го закопчая. Да, ама не - скъсал се шева на ципа и цепката станала умопомрачителна...Обратно в къщи за смяна на пола и закъснение...

# 13 431
Най-срамният ми момент,от преди 15години.Имах нещо да правя и излизам с хубав черен панталон,по тялото и червено потниче и червено бельо.Тръгвам да се прибирам,пътя ми минава през едно оживено място.Кръстовище,на три от ъглите кръчми,с маси на вън,пълни по всяко време на денонощието.Точно стигам до там и ми става едно проветливо на задните части.Пипам с ръка-средният шев на панталона сцепен от колана до доло.Всичко мимлъснало на показ,нямам нищо с което да се прикрия.Срааам!Минах покрай бирариите и в блока до тях имам приятелка.Не знаех дали е в къщи,защото същият ден,малко по-рано ми откраднаха телефона,та нямах връзка със света.Оказа се в къщи,та ми даде да облека един анцуг,дето й е домашен(нямаше нищо друго в момента) Та се прибрах с анцуг,от най-старите модели-широк,син,с ленти от страни.И токчета-11см.Или по-точно с едно токче,защото по пътя другото ми падна,та си докоцуках до в къщи.Мноооого каръшки ден,ама много!

# 13 432
 Joy Вярно, че не ти е било ден, но поне си била забележителна гледка.  hahaha

# 13 433
Обратно в къщи за смяна на пола и закъснение...
оффф, мунясах следобедно. това последното го прочетох като “за смяна на пОла“.

# 13 434
Медицината колко е напреднала само, цял пол сменила, а се разминала съфорумката с едно нищо и никакво закъснение Joy Joy

На мен едни дънки ми се бяха цепнали на дупето като бях с майка ми и баба ми на гробищата Scream

# 13 435
На мен дънки не са ми се сцепвали, но са се свличали, издокарвайки ме по натюрлих гащи пред съседите. Преди година тежах с 20 кила повече. След като заслабнах, отивам в градината на майка ми и обличам стари дънки, с които да се цапам на воля. Да, ама дънките са от дебелия ми период. Решавам аз, че ще ги навия около кръста и ще стане номера. Стана- клекнах да събера едни камъни в кофа, но съседите ме повикаха да ме питат нещо. Станах аз и дънките тържествено се свлякоха до глезените ми.  Embarassed

# 13 436
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Обратно в къщи за смяна на пола и закъснение...
оффф, мунясах следобедно. това последното го прочетох като “за смяна на пОла“.

ПОла още не съм сменила, само полАта, ама никога не е късно, знае ли човек Smile

# 13 437
  • София
Оф, моят най - голям кошмар беше, преди няколко години ще съм кума на моя близка приятелка. Сватбата малка, само най-близките, аз съм взема един костюм под наем, нагласен,  бързаме, че закъсняваме. Качвам се в колата и храс, целия шеф по дупето изпуска. Ми сега, няма какво да облека друго, нямам и време да шия, добре, че бях с палто. Така кумувах в ритуалната зала, а после в ресторанта намерих игла и конец и го заших.

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 20:18 от blondorkata

# 13 438
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ех, тези шеФове, бе!
хряс, хряс и ...

# 13 439
На мен дънки не са ми се сцепвали, но са се свличали, издокарвайки ме по натюрлих гащи пред съседите. Преди година тежах с 20 кила повече. След като заслабнах..
Уиш,я сподели,как аджеба заслабна с -20кг?

Общи условия

Активация на акаунт