Номинации за най-голяма муня

• 3 559 886
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 560
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Да ти кажа и да чистиш и да не чистиш, все тая, докато не я продадете миризмата ще си е все с нея.

да не мислиш, че другите коли не бяха така?
от френското сирене ми се насълзяваха очите  hahaha

лошото е, че колата е на няколко месеца и мъжът ми здраво мрънка.
добрата новина е, че млякото изтече в багажника, кората (така ли се казва онова дето разделя багажника  newsm78) веднага я измихме на една автомивка.
вчера намерих малко мляко под кутията с резервни лампи, чантичката с първа помощ и някаква чанта с инструменти, т.е. по металните части беше.
оставих сега бакпулвер вътре да поеме малко от смрадта, ако не се оправи, ще сложа кафе. Whistling

# 13 561
Явно не е хубаво човек до се присмива на чеждото нещастие. Аз добре се посмях на смърдящите ви коли, а вчера мм купил 3 кг кайма, пликът леко се е пробил и една добре попила локвичка кръв цъфна в багажника. Търках, бърсах и тази сутрин смърди на трупове Sad

# 13 562
От преди малко. Обядвам на бюрото, като едновременно с това и чета книга на телефона. Стигам към края на страницата и вместо с пръст да цъкна страницата, за да се прелисти хванах мишката на компютъра и започнах да я мърдам, за да се покаже курсора на ...... телефона Sweat Smile

# 13 563
  • Сф

оставих сега бакпулвер вътре да поеме малко от смрадта, ако не се оправи, ще сложа кафе. Whistling

Сода бикарбонат се оставя да обере миризмата, не бакпулвер  Grinning Grinning

# 13 564
Бакпулверът е сода бикарбонат + винена киселина(лимонтузу), ако помня добре.

# 13 565
  • UK
О, вие за една кола ли сте, леля ми усмърдя цял жилищен блок. Баба ми и дядо ми гледат прасета на село, по Коледа ги колят и месото се пази във фризери и се яде цяла година от нашите три семейства. Така е от много, много години, от преди да се родя, а преди фризерите го слагаха в буркани. Фризера с месото за моите родители и семейството на леля ми е в празния апартамент на баба ми и дядо ми във Варна, там с месеци никой не ходи. Леля ми изключила тока за някакъв ремонт и така и не го включила, съседите нямат телефон за връзка, чак след един месец един от тях случайно я срещнал на улицата и се оплакал от миризмата. Не знам как и дали са успели да измиришат апартамента, направо ми се дорева като ми казаха, защото като се местих да живея тук, дойдох с един куфар, и всичко останало което имам, е в този апартамент. Ама какво да се прави, случва се.

# 13 566
  • Sofia
Ужас!
Как са го изчистили?!
На едни съседи така беше се развалила камерата на хладилника докато ги е нямало и бяха плъзнали червеи Scream

# 13 567
  • UK
Мда, и майка ми така ми описа ситуацията, смрад, мухи и червеи. Не знам как са го отмирисали, и дали са успели, това става тази година, преди няколко седмици. Сигурно не е било забавно, но те имат уникална връзка двете и със сигурност много са се смяли на ситуацията, докато са чистили.

# 13 568
да се включа с инфо за колата:

в началото смърдеше на 2м. от багажника, без да е отворен  hahaha
след миене с оцетна вода, а след това и с белина, смрадта понамаля и смърдеше вътре в колата и при отваряна на багажника.
сега се постопли и като напече и настава ужас, бяхме на път и ми се вмирисаха не само чантите, но имам чувството, че и нещата вътре. Sick

днес се хванах за пореден път да чистя: този багажник го облизах  Crazy
сетих се, че имам един препарат за петна, който е на ензимна основа и разгражда протеините.
чистих с него.
в долната част на багажника има два правоъгълника от нещо като кожа, залепени за метала. те явно са се напоили с млякото и се разнася смрад от тях. за по-сигурно вкарах детето в багажника и го карах да души от къде идва миризмата  Joy
пръсках с препарата и направо се виждаше как излиза млякото Sick
след 5-6 пъти третиране спря да излиза... дават го за всякакви материи, премахва животински протеин.
ето го препарата, за всички, които са се омунили като мен.

# 13 569
asyalein, нямам идея как да го намеря в бг, но ще се пробвам да го открия, че  при нас онази протекла кайма в багажника не просто напомня за себе си, а ни трови с постоянно зловоние Mask

# 13 570
има го в България, но е скъпичко.
за сметка на това е икономично и наистина маха всевъзможни петна.
аз не исках да купувам специален препарат само за смрадта.
поне като го вземеш този препарат, ще можеш да го ползваш и по предназначение.
маха даже и петна от мухъл от текстил, поне при мен маха петната, които се образуват на завесата в банята. т.е. инвестицията си заслужава.

# 13 571
  • БЪЛГАРИЯ
asyalein, нямам идея как да го намеря в бг, но ще се пробвам да го открия, че  при нас онази протекла кайма в багажника не просто напомня за себе си, а ни трови с постоянно зловоние Mask

Надявам се да свърши работа:
Скрит текст:

# 13 572
  • София
Влизам да ви разкажа как се омуних днес.
Отивам да си купя билети за автобус и решавам да си пиша с баща ми по месинджъра. През телефона. Обаче, моя Мунска милост я връхлетява гениалната идея, че като върви писането е трудно и по-бързо и лесно ще стане да говори на микрофона. И се провежда следният диалог:

Баща ми: Купи ли билети?
Аз: Да.
Баща ми: Браво!
Аз: И. яде ли? (дъщеря ми)
Аз си купих едно шоколадово десертче и съм супер.
Баща ми: Още не, правят пица с майка ти.
Аз: Как да купя нещо неприятно ама се отказах да не го влачи (в превод - Щях да купя нещо от Халите, ама се отказах да не го влача).
Тук е мястото да кажа, че който не е използвал функцията на телефона за писане, чрез говорене е хубаво да знае, че понякога той (телефонът) не разбира думата и си пише каквото е чул или си измисля приблизителна дума).
Баща ми: Я повтори твоето съобщение за неприятното.
Ама нека да е по-разбираемо.
Аз: Sex (тук, исках да кажа "не", в отговор, че не е вярно първото изречение, но като видях какво съм изпратила ми призля и загубих дар и слово)
Аз: Грешка
Баща ми: Щяла си да купиш Sex?
Баща ми: А защо да е неприятно?
Тук Муня вече се залива от смях, хората наоколо ме гледат изумено, накрая събирам сили и с отчетлив глас казвам на микрофона.
Аз: Не съм го изричала!
И тъкмо да се успокоя, че недоразумението се изясни, когато получавам последното съобщение от баща ми.
Баща ми: И как се влачи sex?

# 13 573
  • София
JoyJoy

Браво

# 13 574
И моят телефон не ми разбира какво говоря, явно имам говорен дефект. Как пък никой не ми каза досега!

Общи условия

Активация на акаунт