Номинации за най-голяма муня

• 3 559 878
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 575
Ще освежавам едни обувки със спрей боя. Решавам, че ще си сложа само една ръкавица, защото ръката, с която пръскам боята, няма да се нацапа. Само дето нещо обърках ръцете и накрая лявата ми ръка беше наполовина синя, а по ръкавицата нямаше и капчица боя.  Blush  ooooh! Понякога се чудя как го постигам...

# 13 576
  • София

Цяла зима се влача с клинове и чат-пат дънки, че все ми е студено. Отвикнала съм да нося пола. Днес обаче си сложих една пола - тясна, ластична материя, до коленете. Отидох до тоалетна. Свърших си  работата и вдигнах чорапогащника, но съм си създала навик да вдигам клинове цяла зима и карам по навик все едно и сега съм с клин - изобщо не се сетих, че съм с пола и трябва да дръпна полата надолу преди да излезна от тоалетната. И така. Понесох се с леки кръгови движения в таза, тракам с токчетата, ботушки до коленете... Колегите в сградата, в която е офиса ме оглеждат с очи като палачинки и аз си помислих, че явно изглеждам супер добре с тази пола... , но в следващия миг зърнах отражението си в една витрина - крача гордо по чорапогащник и пола, вдигната над кръста... Трагедия!  Bowtie

# 13 577
  • На острова
В офиса. Търся телефонния номер на една фирма в Гугъл, намерих го. С лявата ръка държа слушалката, с дясната почнах да набирам номера. Телефонът не отчиташе никакъв сигнал, докато не стана ясно, че натискам цифрите на клавиатурата на компютъра.

Също така с телефона пък съм опитвала да сменям телевизионни канали.

Натискала съм автоматичния ключ за кола да ми отвори входната врата. Къщата ни не е с централно обаче, хаха.

Излизала съм с домашния телефон-слушалка в джоба на якето. Той е доста обемист, аз нямах чанта да го прибера и така си стърчеше от джоба, че и тегнеше даже.

Събрах чаршафите от спалнята и ги изпрах заедно с дистанционното. То после си работеше.

# 13 578
  • София

Цяла зима се влача с клинове и чат-пат дънки, че все ми е студено. Отвикнала съм да нося пола. Днес обаче си сложих една пола - тясна, ластична материя, до коленете. Отидох до тоалетна. Свърших си  работата и вдигнах чорапогащника, но съм си създала навик да вдигам клинове цяла зима и карам по навик все едно и сега съм с клин - изобщо не се сетих, че съм с пола и трябва да дръпна полата надолу преди да излезна от тоалетната. И така. Понесох се с леки кръгови движения в таза, тракам с токчетата, ботушки до коленете... Колегите в сградата, в която е офиса ме оглеждат с очи като палачинки и аз си помислих, че явно изглеждам супер добре с тази пола... , но в следващия миг зърнах отражението си в една витрина - крача гордо по чорапогащник и пола, вдигната над кръста... Трагедия!  Bowtie
Ох не мога да се спра да се смея.

# 13 579

Скрит текст:
Цяла зима се влача с клинове и чат-пат дънки, че все ми е студено. Отвикнала съм да нося пола. Днес обаче си сложих една пола - тясна, ластична материя, до коленете. Отидох до тоалетна. Свърших си  работата и вдигнах чорапогащника, но съм си създала навик да вдигам клинове цяла зима и карам по навик все едно и сега съм с клин - изобщо не се сетих, че съм с пола и трябва да дръпна полата надолу преди да излезна от тоалетната. И така. Понесох се с леки кръгови движения в таза, тракам с токчетата, ботушки до коленете...
Колегите в сградата, в която е офиса ме оглеждат с очи като палачинки и аз си помислих, че явно изглеждам супер добре с тази пола... , но в следващия миг зърнах отражението си в една витрина - крача гордо по чорапогащник и пола, вдигната над кръста... Трагедия!  Bowtie
Ох не мога да се спра да се смея.

Ох, и аз не мога да спра! Joy rozibozi, ама и така си го описала! Извинявай, на твой гръб е, но наистина на глас се разхилих! Simple Smile bouquet

# 13 580
 Joy Вдигнатата пола е повдигнала духа в офиса, без съмнение.  hahaha

# 13 581
Също така с телефона пък съм опитвала да сменям телевизионни канали.
Това ми напомни на една приятелка, случката е от преди може би 15 години, но едва ли да я забравя някога... Мобилните телефони мааалко по-различни бяха по него време... Вихри се купон до зори, тя обаче е на работа на другия ден. Става, приготвя се на автопилот, събира цигари, ключове и прочие и излита в последния момент... на работа установява че в джоба й вместо телефона, се мъдри дистанционното на аудиоуредбата Grinning Няма да ви казвам какъв смях беше след това като разказа как "На колежките цял ден шеста песен им пусках, даже им я пях!" Grinning
Доста време след това на събирания у тях все й напомняхме да не забрави да си вземе дистанционното с нея на работа, че иначе как ще си пускат музика там Grinning

# 13 582
Бяхме голяма компания в едно заведение и приятелката ми зачезна с приятеля си..накрая ще си тръгваме и всички стоим пред заведението и си говорим, мен търпението ми се изчерпва, искам да се прибираме и почвам да и звъня. Тя не си вдига телефона и звъннах на момчето. Онзи от другата страна на линията взе да се обяснява, че не е негов телефона, че момчето което гърся го няма. Аз се ядосах, обвиних го, че ме лъже и в същия момент докато говоря по встрани обърнала гръб на другите се обръщам и виждам как едно от момчетата и той леко в гръб се обяснява: абе нали ти казвам, няма го. Това не е моя телефон, той ми го даде да го нося в мен..Аз като избухнах в смях...така сме си се обяснявали с гръб един друг леко алкохолизирани....

# 13 583
Като се изморява, и ми се привиждат разни букви и текстове вместо други
АБВ поща = автомобилна поща
ИзпрАтени = извратЕни - тук реално само едната буква недовиждам нещо

ПиЩете, ако има нещо

Оф, и колко още има такива. Ще допълвам с времето

# 13 584
сайбър, вашето нищо не е. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
нашият на касата уведоми персонала и цялата опашка, че иска пушка.
но смени буква Ш с буква Т.
не го разбрахме и повтори и потрети!
накрая донесе проклетата пушка, а аз едвам оживях от срам.

Ей тази думичка... Щерката в градината още. Като я вземам ме уведомява:" Мамо, .... ми каза пу@ка." Аз реагирам:
- Да не би да не си чула добре? Така ли каза? Ти нещо не си разбрала. Това не е думичка, която се говори от деца....
- Не бе, мамо, пу@ка каза, наистина.
Уведомявам учителката, че детето е чуло съответната думичка. А реакцията на учителката беше:
- Кой?... ли? Не може да бъде. Той е казал "Тате ми купи пушка, но не говори добре и е заменил Ш с Т."

Майка ми. На 85 е. В неделя, на 1-и април. С децата съм на почивка. Звъни телефонът:
- Здравей. Не искам да те притеснявам, но плати ли кабелната? Искам да гледам, но "няма сигнал" ми изписва.- майка.
- Нали знаеш, че е на разплащателна? Пари в картата има, трябва да е платен. И да не е, днес е неделя, кабелната почиват. Може и нещо да преинсталират пак.... Абе, ако не дойде, утре ще им звънна и ще им платя от тук, ама в неделя кой е луд да ти спира телевизията за неплатена сметка?
- Добре, добре. Исках да гледам, сега какво да правя? - зле е с очите и не може да чете, а и с краката и равновесието и не може да излиза от вкъщи.

След 5-6 часа звъни:
- Маме, да не те притеснявам, само да ти кажа да не тръгнеш да звъниш утре. Ходих в детската, телевизорът си работи. Едва преди малко видях, че на моя кабелът се извадил. Уж гледах сутринта, ама съм гледала само черните кабели на телевизора и часовника,че са включени. Да знаеш де, сега си работи.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 03:24 от Mama Ru

# 13 585
  • София
Не знам дали аз съм мунята или съпругът ми, но вече 3 пъти повтаряме едно и също "упражнение". Той ми дава якето си за пране, а преди това изпразва всички джобове, а аз правя допълнителна проверка. После го слагам в пералнята, изпира се и при простирането от вътрешния джоб изпада ключът от колата. Явно поне е добре изработен, защото продължава да работи (дистанционен е), въпреки общите ни усилия.

# 13 586
  • Пловдив
Приготвих плик А4 за да изпратя едни книги по пощата, като вечерта проверих дали се събират вътре и го оставих в колата. Сутринта поставям книгите и аха да залепя плика, гледам че е залепен, мисля си как може да съм такава шматка да залепя празен плик, отлепих го внимателно с тенденцията да го залепя с лепило в пощата. Отлепих го и гледам, че в другия край си стои защитната лента  #Crazy в края на краищата купих нов плик.

# 13 587
  • Карлово
има го в България, но е скъпичко.
Скъпо, скъпо, коклко да е скъпо? Да не е колкото една кола?

# 13 588
  • Германия
Ох, момичета, явно твърде много време прекарвам тук! Тази нощ сънувах, че съм направила някаква глупост (май бях влязла в чужда хотелска стая по погрешка) и една от първите ми мисли в съня беше, как ще разкажа случката в темата за муните. Laughing

И след като пуснах горния текст първо в темата за муньовците, съвсем си заслужих самономинацията. Надявам се, че петте часа сън в последните две нощи и ставането в 5 сутринта са смекчаващи вината обстоятелства.Innocent

# 13 589
  • София
Не знам дали аз съм мунята или съпругът ми, но вече 3 пъти повтаряме едно и също "упражнение". Той ми дава якето си за пране, а преди това изпразва всички джобове, а аз правя допълнителна проверка. После го слагам в пералнята, изпира се и при простирането от вътрешния джоб изпада ключът от колата. Явно поне е добре изработен, защото продължава да работи (дистанционен е), въпреки общите ни усилия.

Подобна история. ММ ми казва да му изпера дънките, проверявам, няма нищо из джобовете. Пускам пералня, в един момент нещо яко дрънчи. Проверих, нищо не намерих. После прехвърлям в сушилнята, нещо продължава да дрънчи. Отварям, нищо няма. Чак като ги извадих от сушилнята изпада ключа с дистанционно на колата. Работи си иначе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт