Същото, ама съвсем наистина го беше направила моя колежка в предишната работа. Шефовете ни заведоха на планина за уикенда - да сплотяват екипа уж. Вечерта след партито с една колежка (възраст пред пенсия) се качваме към стаите си в хотела. Тя си е отнесена по принцип и ме пита "Моята стая на кой етаж беше?". Аз й казвам и нещо се замотах по стълбите след нея, а тя продължи нагоре. По едно време я чувам как се кара на някого "Ама Вие какво правите тук? Не Ви ли е неудобно? Я веднага да излизате от стаята. Това е моята стая. Даже и в леглото сте ми легнал.". Търча нагоре и я гледам как е отворила вратата на стаята, която се намира точно под нейната на долния етаж. Заела е бойна позиция и вдига скандал на един мъж, който е онемял от почуда. Опитах се да обясна какво се случва, но като си отворих устата, от там не излезнаха думи, а един неистов смях, подобен на конско цвилене. Колежката се ядоса още повече и се обърна към мен да ми се кара, че й се подигравам, а не взема да викна някого да изгони този мъж. Успях само да смотолевя "Ама Е., това е 2-ят етаж, стаята ти е на 3-ят." Не ми достига речников запас да опиша изражението на лицето й щом разбра каква я е свършила. Мислех, че ще припадне от притеснение. Скъса се да се извинява на мъжа. После преди да си влезе в стаята ме пита 10 пъти със сигурност ли е нейната. Хубавото в цялата история е, че онзи клет човек сигурно се е научил да си заключва вратата на хотелската стая.