Номинации за най-голяма муня

• 3 559 894
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 590
  • София
Ох, момичета, явно твърде много време прекарвам тук! Тази нощ сънувах, че съм направила някаква глупост (май бях влязла в чужда хотелска стая по погрешка) и една от първите ми мисли в съня беше, как ще разкажа случката в темата за муните. Laughing

Същото, ама съвсем наистина го беше направила моя колежка в предишната работа. Шефовете ни заведоха на планина за уикенда - да сплотяват екипа уж. Вечерта след партито с една колежка (възраст пред пенсия) се качваме към стаите си в хотела. Тя си е отнесена по принцип и ме пита "Моята стая на кой етаж беше?". Аз й казвам и нещо се замотах по стълбите след нея, а тя продължи нагоре. По едно време я чувам как се кара на някого "Ама Вие какво правите тук? Не Ви ли е неудобно? Я веднага да излизате от стаята. Това е моята стая. Даже и в леглото сте ми легнал.". Търча нагоре и я гледам как е отворила вратата на стаята, която се намира точно под нейната на долния етаж. Заела е бойна позиция и вдига скандал на един мъж, който е онемял от почуда. Опитах се да обясна какво се случва, но като си отворих устата, от там не излезнаха думи, а един неистов смях, подобен на конско цвилене. Колежката се ядоса още повече и се обърна към мен да ми се кара, че й се подигравам, а не взема да викна някого да изгони този мъж. Успях само да смотолевя "Ама Е., това е 2-ят етаж, стаята ти е на 3-ят." Не ми достига речников запас да опиша изражението на лицето й щом разбра каква я е свършила. Мислех, че ще припадне от притеснение. Скъса се да се извинява на мъжа. После преди да си влезе в стаята ме пита 10 пъти със сигурност ли е нейната. Хубавото в цялата история е, че онзи клет човек сигурно се е научил да си заключва вратата на хотелската стая.

# 13 591
  • София
Аз мога да номинирам Инспекцията по труда. Първо идват в офиса, после ние им носим документи - за проверка в Инспекцията, и вече на тяхна територия инспекторката ни пита: "Как ще докажете, че осигурявате кафе на персонала?". Аз -  Open MouthOpen Mouth Open Mouth. Кафемашината стои в кухнята, пак там има дипенсър за вода, чайове, огромен хладилник. В този ред на доказване, си мисля, че е крайно време да наслагаме едни огромни хартиени чаршафи пред диспенсърите за вода, пред мивка, тоалетна, кафемашина, кухня и т.н. и всеки, който влиза в тях, да се  подписва, че иначе без писмени доказателства, че служителите имат достъп до тях, как можем да го докажем...

# 13 592
Ние имаме списък, в който служителите се подписват всеки месец за това, че са си получили кафето. Не, че някой ни го е искал до сега...

# 13 593
  • София
В дигиталната ера ще вървим и ще събираме подписи, че можем да пием кафе.

# 13 594
Пак добре, че не искат веществени доказателства, че осигурявате тоалетна.  Mr. Green

# 13 595
В дигиталната ера ще вървим и ще събираме подписи, че можем да пием кафе.
Joy
Касови бележки на името на фирмата за месеца за закупено пакетирано кафе.
Голям смях с тази "трудовачка" Joy

# 13 596
Я, откога кафето на работното място стана задължително? Ами тези, които не пият кафе – за тях има ли задължително алтернативни напитки?  Laughing

Ох, познавам хора, които на работните си места нямат тоалетни... Но пък кафе и кола със сигурност им се полагат.  Laughing

# 13 597
  • София
Днес се проявих - първият козунак, който направих беше без захар...На втория мисля, че сложих всичко, ама то ще си проличи.

# 13 598
Случката ми е от преди 10 - тина дни.
Ужасно уморена от поредния изтощителен ден с току що проходилите ми близнаци, влизам да се къпя. И дотук всичко е точно!😃 Облякох се в банята, излизам и отивам в спалнята и там гледам на леглото ме чака чистото бельо, което съм си приготвила, но аз вече бях облечена със старото. Stuck Out Tongue Winking Eye
Същата вечер тръгнах да оставям солницата в хладилника, но за това се усетих навреме.Smile
Откакто са се родили децата са голяма муня, ама голяма.

# 13 599
  • София
Пак добре, че не искат веществени доказателства, че осигурявате тоалетна.  Mr. Green
Само срещу подпис!

# 13 600
  • до най-прекрасния мъж
Днес се проявих - първият козунак, който направих беше без захар...На втория мисля, че сложих всичко, ама то ще си проличи.
Първият ми козунак въобще в живота направих без захар. А клетият втори имаше захар вътре, но за поръска получи смес от сол и захар, останали от туршиите зимъска в едно пликче. Ама кой да прочете надлежно написаната в плика бележка...Иначе, бяха вкусни.

# 13 601
  • Cyberspace
Два дни ме тормозят по телефона с обяснения защо трябва да притежавам уникалната им Бяла Карта... Не ме оставиха на мира, въпреки отказите ми и умоляването да спрат да ме притесняват.
Ден трети. Пак звъни непознат номер, вече съм готова да вдигам скандал с тези досадници. Вдигам троснато и на въпроса "Удобно ли е?", се скарвам с учтивата жена отсреща, че не е удобно, няма и да бъде в този живот и ако обичат да не ме притесняват с глупостите си. Не ѝ дадох шанс този път да ми се обяснява. След приключване на монолога, се зачудих защо този път толкова лесно се отказаха. След малко получавам съобщение по вайбър: "Здрасти! Звъняхме преди малко по повод обява за работа, по която сте кандидатствали. БЯХМЕ ви харесали и исках да си поговорим" Joy

Много съм тъпа Close

# 13 602
JoyJoy
Приеми, че не е била твоята работа.

# 13 603
  • Варна
Не си тъпа. Тия наистина могат да скъсат нервичките на човек. И на мен ми звъняха ама явно беше една идея по-нормална служителка и след третия път се отказа да ме занимава.

# 13 604
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
търсиха ме по име, на номер, който по документи не е мой.
изслушах ги внимателно и ги попитах откъде имат имената и номера ми.
затвориха ми и втори път не са ме търсили.
Simple Smile

сайбър, можеш да им върнеш смс, с извинение, като да добавиш, че е било четвърто поред обаждане от непознати номера, предишните нагло предлагащи бяла карта.
и на тях сигурно са им звънели, може да ти влязат в положение.

ако мине Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт