Номинации за най-голяма муня

• 3 559 997
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 725
  • о`майна лунна нощ е
Два пъти Depeche mode насрочват концерти в България. Малко след това и двата пъти се оказвам бременна с термин около датата на концерта и роптаех, че няма да мога да присъствам. И двата пъти турнетата пропаднаха и датите бяха отменени. Трети път не посмяха да обявят концерти тук. И мен ме е страх.

# 13 726
Туиг, Hug
Смях се до сълзи.... А са дошли, а пак си забременяла.... Joy Hug

# 13 727
  • София-Младост
Ще рече човек, че после ги търсиш за бащинство;) И вече не смеят да идват хаха

# 13 728
  • София
Два пъти Depeche mode насрочват концерти в България. Малко след това и двата пъти се оказвам бременна с термин около датата на концерта и роптаех, че няма да мога да присъствам. И двата пъти турнетата пропаднаха и датите бяха отменени. Трети път не посмяха да обявят концерти тук. И мен ме е страх.
Аз 2007ма си взех билет за Марк Нопфлър (Arena Muzika 2008). Сега си взех за BRIT FLOYD.
Ама неща да бременея пък Joy

# 13 729
Няма не искам! Ще бременееш, щом си взимаш билети.  Naughty

# 13 730
  • София
Няма не искам! Ще бременееш, щом си взимаш билети.  Naughty
Joy
Снощи ММ гледа някакъв клип с бебета в youtube и се залива от смях. Аз го питах деца или внучета му се гледат... той ми вика "не знам".
Има нещо гнило в Дания.

# 13 731
  • о`майна лунна нощ е
Моят на една  новина-слух, че Депеш можело да дойдат в БГ, ме погледна и простена "Ще трябва да мислим име на третото" Simple Smile

# 13 732
  • София
Моят на една  новина-слух, че Депеш можело да дойдат в БГ, ме погледна и простена "Ще трябва да мислим име на третото" Simple Smile
Явно Господ не иска да те разочарова, че не можеш да отидеш и проваля концертите. Предлагам този път да стискаш краката, та хем да няма трето (щом не искаш, иначе е чудесно), хем хората да си направят шоуто и феновете да са хепи. Може в края на концерта Депеш да ти благодарят публично  Joy

# 13 733
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

преди години бяхме на концерт на AC/DC и виждам една жена, видимо пред термин, пуфти по стълбите нагоре.
заговорих я и тя ми сподели, че терминът й е след 5 дена, а това й е 4тото дете  hahaha
каза, че не може да пропусне концерта, ако ще водите да й изтекат  Crazy

# 13 734
  • Германия
Това ми напомня за бившата ми учителка по биология, която по същия начин малко преди термин е била на концерта на Металика в Пловдив. Hands Metal

# 13 735
  • софия
За първия концерт на Депеш бях 8ми месец. В деня на концерта ме приеха в болница, уж с контракции  (продължавам да мисля, че имаше световна конспирация). Когато обявиха втория имаше сух режим. Сега все се надявам на трети тук и леко се предпазвам предвид преклонната ми възраст, но те пък не искат.

# 13 736
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
аз в 8ми месец бях на концерт на RHCP и сега детето ми го връща. не само е шумен, но и харесва подобна музика, която се слуша на мах. Crazy
незнам какво ще прави като влезне в пубертета  Crazy

# 13 737
  • София
Депеш Мод отмениха един концерт в България, не два и всъщност направиха два концерта (била съм и на двата). Иначе по темата - бях на втория, а на другия ден трябваше да бъда на този на Бон Джови, но уви се наложи да влизам в болница за задържане. А за този, който трябваше да им бъде втори по принцип в България, но го отмениха, имах покана за двама от Радио 1...

# 13 738
  • о`майна лунна нощ е
Приемам забележката. Сега видях, че наистина 2006 г. е имало проведен концерт. Но този през 2009 г. не се състоя.

# 13 739
На мен Мейдън са ми "щъркелът". Тъкмо заръчах билетите и Шуърчекът светна с две черти Laughing

Общи условия

Активация на акаунт