Това въженце и аз съм го дърпала - в тоалетната у една позната, която е инвалид. Тук на някои места лампата в тоалетната и в някои килери се пуска със същото такова въженце, ама бяло, пък това било червено - ама то като конец бе, кой да гледа, че било друг цвят и че имало едно малко пластмасово триъгълниче накрая. Аз реших, че тия въженца ги ползват за каквото си щат и примерно, че с него се пуска водата и го дръпнах - пък по вместо водата да измие тоалетната, по уредбата се обади една леля с гръмовен глас, от който почти оглушах - да пита г-жа Еди-коя си дали е добре. Ми аз не съм г-жа Еди-коя си, ама обясних, че съм дръпнала въженцето по погрешка. Тя пак ми вика много силно (ама МНОГО СИЛНО!) - а г-жа Еди-коя си добре ли е, а г-жата вика отвън - добре съм, добре съм. Извинявахме се групово - много смешно беше. Ама после. Докато се случваше, бях много шашната и засрамена от невежеството си
Сега тия въженца ги заобикалям отдалече...
Цвиля! Морски бриз, да не си посмяла да учиш английски! Ще секнеш потока мунски изпълнения, които докарват до гърч от смях.