Номинации за най-голяма муня

• 3 570 500
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 135
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз от невнимание с тенджера вряла вода и спагети имам белег на крака.
Държа с едната ръка тенджерата и се навеждам с другата да бръкна в шкафа за гевгира. Излях цялата вряла вода върху едната си гърда и коляно. 2-ра степен изгаряне. Вече 1 година като варя спагети си спомням, за да не правя повече подобни простотии.

# 18 136
Мале, ужас. Имам приятелка, която майка ѝ като малка я е заляла така, разбира се от невнимание. 😖На мен нищо ми няма  сега, бях намалила степента и водата не вреше чак.

# 18 137
И мен мама ме заля с вряла вода като бях малка, и аз имам белег... Мивката е изнесена от кухнята в гига тясното коридорче преди нея, а ние (и все още) имаме идиотския навик винаги там да  се скупчваме, дето е най-тясно. Тя носи от котлона тенджера с нещо врящо, аз се мушича баш в краката и. Не помня вече спъна ли се, спънах ли я, обаче от тенджерата ливна и ми заля крака. Бях с клин, който залепна и ми свали кожата на крака. Сдобих се с рана и после белег, а тя толкова много се обвиняваше. Па не беше особено виновна, случайно стана, а и аз бях около 8-9 годишна, не е да кажеш, че съм била толкоз малка, че да не ми дойде на ум да не и се петлая из краката...
От тогава нося всякакви тенджери с протегнати напред ръце, да не се залея Grinning

# 18 138
  • София
Много смешни неща...
Какво има да мета, мете робота , сутрин , вечер, все той

Най - логично от всички истории обаче ми се стори примера на скандинавките... че правят курабии, като са доволни сутрин... най-тематично Grinning

# 18 139
  • Street of Dreams
Изметохте ли, Муни? Joy

Не си Муня, ако не си загориш баницата.

Първият ми пост в темата беше за загорена баница, ще ми излезе име. Grinning

Не е каквото си мислите, просто я забравих. Animal Goat

# 18 140
  • софия
До вчера единственото, което бих помислила е, че си направила изгоряла баница, но след вчера нищо не е това, което беше.

# 18 141
  • София
Най - логично от всички истории обаче ми се стори примера на скандинавките... че правят курабии, като са доволни сутрин... най-тематично Grinning
Това за мен е по-скоро бг фолклор, скандинавките живи да ожалиш, защото мъжете им били пияници и рядко се сещали за с*кс или не може ли да вдигнат самолета.
Не че нямат такива навици, но и българите сме едни хубавци...

# 18 142
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това за метенето сутрин го научих в студентските години и то не по най-приятния за мен начин. На общежитие бях и правим купон, но съквартирантката ми я нямаше, а двама колеги, които не живееха в общежитието останаха да спят в нашата стая, защото не им се прибираше до квартирата. Сутринта преди лекции бързам да измета, че вечерта бях изморена и не ми се занимаваше. В този момент колегите си тръгват и отварят вратата и един куп хора, тръгнали на лекции, ме видяха как мета, докато двама се изнизват през вратата.  Blush

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 12:57 от Reinа

# 18 143
  • Street of Dreams
Моето село е македонско, Македонска фолклорна област, може да се каже. Някой питаше по-назад.

Рейна Joy Joy Hug

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 13:07 от OnDiNe_

# 18 144
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Това за метенето сутрин го научих в студентските години
Скрит текст:
и то не по най-приятния за мен начин. На общежитие бях и правим купон, но съквартирантката ми я нямаше, а двама колеги, които не живееха в общежитието останаха да спят в нашата стая, защото не им се прибираше до квартирата. Сутринта преди лекции бързам да измета, че вечерта бях изморена и не ми се занимаваше. В този момент колегите си тръгват и отварят вратата и един куп хора, тръгнали на лекции, ме видяха как мета, докато двама се изнизват през вратата.  Blush

точно си помислих, че студентски град би трябвало да е най-чистото място на белия свят...

# 18 145
  • София
В този момент колегите си тръгват и отварят вратата и един куп хора, тръгнали на лекции, ме видяха как мета, докато двама се изнизват през вратата.  Blush
Е ти направо си се изфукала... Че и с двама... Трябваше да подкараш с метлата и коридора в общежитието, като ще е завист, поне да е обилна

# 18 146
При двама излизащи от стаята, е трябвало цялото общежитие да измете, не само пред нейната стая. Joy
Снощи детето ме пита кога ще направя "някакъв сладкиш". Трябваше да му кажа: "рАзбери се с баща ти и може курабийки утре да ти направя". Joy Joy Сега, леща нека си яде!

# 18 147
Ох, Даре, цвиля на глас-добре , че съм сама....,снощи чета за метене, курабийки, баници :ММ ме гледаше странно докато се подхилквах...

# 18 148
  • Street of Dreams
Мисля, че мм прозря дълбоката мъдрост на българския народ в момента, в който научи тази поговорка. Joy
Направо ме е срам да ви кажа неговите коментари по въпроса, любима тема му е.

Дара, твоя мъж да си изпълнява малко бащинските задължения. Той за това дете въобще ли не мисли?? Joy

# 18 149
Ще му кажа днес. Ама има опасност и двора да ме накара да измета, да разберат и комшиите. Joy

Общи условия

Активация на акаунт