Номинации за най-голяма муня

• 3 570 500
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 150
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е ти направо си се изфукала... Че и с двама... Трябваше да подкараш с метлата и коридора в общежитието, като ще е завист, поне да е обилна
То общежитието беше част от хотел и коридорите ги чистеха камериерките, та наистина щеше да е демонстрация да бях ги подкарала с метлата. Но и не бях направила нищо, че да се фукам.  Laughing
Даре, ако комшите не разберат, все едно не се е случило, нали знаеш?  Laughing

# 18 151
  • София
Така де,  ако не,  ще видят те една баница...  С метлата та по главата. И то от сутринта.  Квартала да ги разбере.  😁

# 18 152
Ето сега разбрах защо все ме мързи да чистя и готвя Disappointed Relieved

# 18 153
И аз така Simple Smile Нямам стимул

# 18 154
  • Street of Dreams
Я ги докарайте тез мъже тука, да говорим с тях! Не може така да изостава домакинството!

Аз откакто му казах, че искам градинар за двата храста отзад, всеки ден слушам коментари. В крайна сметка каза че ще наеме, но ще ни посади и двамата в градината и ще ни полива. Confused
Обаче пък взе да ги подрязва напоследък и да маха овехналите листенца, като минаваме. Joy

# 18 155
Ааа, няма проблем, моя може да стои гладен.

# 18 156
Хаха, тъкмо преди час една колежка, която се разведе и живее с друг, се похвали, че сега разбрала що е то секс, а аз я питам: "а метеш ли сутрин"? Тя ме гледа недоумяващо, а аз гордо й обясних, че или ще мете или ще меси, няма шест-пет. Добре се помайтапихме с това метене. Разбрахме на кои метлите са им с паяжини, при кои е чисто... Joy

# 18 157
В този момент колегите си тръгват и отварят вратата и един куп хора, тръгнали на лекции, ме видяха как мета, докато двама се изнизват през вратата.  Blush

Ох, сетих се как в моите студентски години веднъж трима ми спаха в квартирата. Съквартирантката ми я нямаше и аз събрах тайфата на купон. По едно време народът се разотиде, останаха един колега, който се понапи, и други двама да ме пазят от пияния.
То беше едно свито и кротко момче, приятелката на което наскоро го беше зарязала заради друг и то беше решило да си дави мъката с алкохол. Понапи се и каза, че в този вид не може да се прибере вкъщи, затова ще стои до сутринта.
Другите двама колеги се гушнаха на леглото ми и му удариха един хубав сън, аз обаче, нали съм домакиня, седя да правя компания на гостенина. Разказа ми надълго и нашироко за приятелката си, после ми разказа с чувство и със сълзи на очи „Славеят и розата“ на О. Уайлд, накрая заяви, че му се спи и се тръшна на леглото на съквартирантката ми. Две легла в стаята, на които спят трима мъже, а муня си седи на масата, жули кафета, пуши цигара след цигара и тихо беснее.
По някое време на разсъмване вече не издържах, събудих и тримцата и ги изритах да си ходят, та да поспя и аз.

Нито съм мела, нито баница съм правила, че то нямаше и за какво, но квартирата ми беше точно срещу едно РПУ. С денонощна охрана. Малка уличка, нищо интересно за скучаещия дежурен, освен да зяпа кой излиза и кой влиза при студентките.
Не знам какво си е помислил, когато е видял рано сутринта да се изнизват трима мъже от квартирата, нито какво е коментирал с колегите си, но все ми се струваше, че от този ден нататък ме зяпат с особен респект.

# 18 158
хаххаха…..слава ти се е разнесла!

# 18 159
  • sf
Няма много логика след як секс да ти се мете, чисти и готви. Има една приказка: " Ако има сили на сутринта да ти прави закуска, значи въобще не си се справил" 🤣

# 18 160
  • Street of Dreams
"... ме зяпат с особен респект" Joy

# 18 161
  • София
Родителите на МП купили семена за домати, немски, от Хит. Поникнаха... Невени. Муньовщината е на този, който ги е опаковал или слагал, но все пак.. Simple Smile

# 18 162
Родителите на МП купили семена за домати, немски, от Хит. Поникнаха... Невени. Муньовщината е на този, който ги е опаковал или слагал, но все пак.. Simple Smile

hahaha hahaha hahaha hahaha

Чакали сте салата, ама имате букет!

# 18 163
  • София
Горе-долу... Simple Smile Че и пред съседи се бяха хвалили за "немските домати", преди да разберат, че са невени Simple Smile

# 18 164
  • Street of Dreams
Има известен чар в ефекта на изненадата. Преди имаше подобни неща за деца - засаждаш го и глдаш какво ще излезе. Ако излезе. Няма да ви разправям за градинарските ми опити, реколтата с едната ягода ви я показах преди време... Grinning

А, да - и не си взимайте малка клонка рози в саксийка. След половин година не се събира вече на терасата (един от двата храста отвън е сега). Не вярвах, че нещо за едно евро така ще избуи и ще ми завземе къщата.

Общи условия

Активация на акаунт