Номинации за най-голяма муня

• 3 570 205
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 225
  • Street of Dreams
Тая чудна билка да не се окаже нещо афганистанско? Колумбийско няма да е, ама много ми е съмнително макообразно такова... Пробвай да го изпушиш и ела да разкажеш какво е станало. Grinning

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 21:23 от OnDiNe_

# 18 226
Флашка с ориз и пилешка супа с Тубофло? Офф топик сте, дами! Модераторите да се намесят! Темата за изпитаните рецепти е в друг подфорум. Да не забравите да сложите и снимки!
 Laughing Laughing Laughing
Изпитани викаш..Да не са от специалните менюта,които се готвят само за свекървите?Joy

# 18 227
  • Street of Dreams
Да, сложете на свеки от семките на китайското чудо. Grinning

# 18 228
  • Варна
Мунски разговор с колежка. Моят мъж пътува, нейният син е студент в морското училище и сега е на първия си рейс, 3 месеца. Разговорът беше:
 - Върна ли се детето ти?
- Ааа, не два месеца минаха, ама е за три на кораба...
- Ясно, значи влезе в третия?
- Дааа, влезе в.третия.месец ...
- Ти сега за си за сина си каза ли, че влезе в третия.месец? Joy
- Мии, казах  Joy

# 18 229
Купих листа вакумирано кисело зеле, нарязах ги и сготвих със свинско.
След няколко дена ми се приядоха зверски сармички. В дъжд и студ отидох до магазина, обувките ми прогизнаха, купих пак листа и се прибрах да правя плънката. Направих чудна плънка от каймичка, ориз и т.н. и изненада.. листата зеле в плика се оказаха нарязано кисело зеле. 😂 Обаче вече хич не ми се занимаваше. Сложих зелето в тавата, отгоре плънката, позапекох и воала. Същия вкус като сарми 😂 естествено, нарекох ястието "деконструирани сарми", ММ мн го хареса. ☺️

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 23:21 от Анонимен

# 18 230
  • софия
Направила си мързеливи сарми. Вкъщи са на почит и предпочитани.

# 18 231
Приготвям се сутринта да излизам и се гримирам. Докато си слагам спирала си мисля, как забравих коректор под очите и  да сложа преди да се фиксирам с пудра. Ровя си в несесера и гледам един гланц, който наскоро взех и не съм ползвала, казвам си - хайде него ще сложа днес, и го вадя. Ама вместо на устата се намазах по рефлекс под очите с мазнотия. 😭

Явно ми е ден... Правя си кафе и майсторя пяна за капучино. Както си е реда слагам малко захар и накрая поръсвам с канела. Сядам после да си го изпия с кеф, ама кой да ти се сети, че за капучино, освен глезотии трябва и кафе да си сложа.

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 10:38 от Emi_55

# 18 232
А мили ли сте си зъбите без паста?
Опитах, не става.
За оправдание - много бързах да ида при личния. В последствие се забавих, след като мих 2 пъти зъбите, връщах се за ключа за колата и веднъж за якето.
Чудно започнах деня.

# 18 233
  • София
Аз съм си ги мила с течен сапун. Отвратително Confounded

# 18 234
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
По-гадно е с чужда четка 🤮

# 18 235
Подсещате ме.. преди години, правя си аз някаква измислена маска за коса, за сваляне на боя, ама от типа "бабини лекове". В маската се слага и лъжица веро, та с едната ръка бъркам маската, а с другата си бъркам чай с мед. Правилно - облизах лъжицата с верото, а не тази с меда. Прекарах около час в банята да връщам поръчките, верото така се беше наслоило в гърлото ми, че и до ден днешен усещам вкуса му.
А.. и вече не купувам "пур" в златна опаковка, само от миризмата ми се подгажда..

# 18 236

А аз с крем за бръснене! Sweat Smile

# 18 237

А аз с крем за бръснене! Sweat Smile
И аз! Ужасно е! Добре, че вече се ползват пяни и гелове и са в друг тип опаковка, че...

# 18 238
По-гадно е с чужда четка 🤮

Най-гадно е с четка, с която се търкат ъглите в банята....

# 18 239
Ние имаме и на кучето четка за зъби. Разбира се не седи при наш'те и слава Богу не съм я ползвала, ама тръпки ме побиват като си помисля за възможността. Хубавец ми е, ама дъхът не му е силната страна. 🤭

Общи условия

Активация на акаунт