Номинации за най-голяма муня

• 3 569 971
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 240
Тази случка не знам за мен ли е излагация или за свекър ми,но при всички положения е доста забавна.
През деня виждам в един зоомагазин шоколад за кучета.А нашата хубосница много обича шоколад и понеже не и даваме обикновен,решавам да взема кучешкия,да видим ще и хареса ли.
Прибирам се,вкъщи няма никой,мятам шоколада върху пералнята и бързам да се оправя,че по-късно ще излизам с мъжа.
Вечерта се прибираме и свекър ми ме посреща намръщен.Вика-"този шоколад е отвратителен!да го изхвърлиш,нещо сигурно е развален".
Е,попикахме се да се смеем!Човекът се е прибрал,видял някакъв шоколад(тя формата му е като нормален), с кученца и котенца по опаковката,но не му и хрумнало,че може да е за кучето.Като разбра,че е кучешки,направо му се сгади.После ми се сърди,че не съм предупредила Grinning
А горката ни кучовка остана без част от шоколада си.
За протокола-хареса и много! Simple Smile

# 18 241
  • Варна
Оф,присетих се как надигнах лимонаденото шише пълно с олио, бях толкова жадна, няма такава гняс. 😂
За по-младите, имаше криза и олиото беше наливно, за това е в бутилка от лимонада.

# 18 242
Който като дете не е пил ракия от хладилника, в бутилка от минерална вода.. какво детство е имал?

# 18 243
  • о`майна лунна нощ е
Е, моята бутилка не беше от хладилника, а на най-горния рафт на секцията в къщата на село. Две бутилки - едната с вода, уж сложена на високо, за да се затопли от въздуха в стаята, която отопляваха на печка на дърва. Нали горе е най-топло. За шишето вода - добре, но какво диреше онова с ракията до него ... не разбрах. До момента, в който така опънах два-три гълтока на екс, че ми спря въздухът и следващите минути прекарах като огнедишащ дракон.

# 18 244
Който като дете не е пил ракия от хладилника, в бутилка от минерална вода.. какво детство е имал?
За Бога, какво детство.. онзи ден ми се случи. Тоест когато бяха големите жеги, гърлото ми гори и отчаяно търсих вода. О, в хладилника имало една бутилчица с хубава изстудена вода, я да я пробвам... Надигнах шишето юнашки и посредата на яката глътка се усетих, че е чиста ракия. А така мразя ракия.. Успях да изплюя всичко в мивката, не можах да се напия по средата на деня. Само дето още повече се загрях в жегата, а трябваше уж да се разхлаждам.

# 18 245
  • София
Аз май съм разказвала тук как напоих прабаба ми с олио като бях дете. Олиото стоеше в непрозрачна стъклена бутилка, май зелена на цвят. В същата такава баба си държеше водата. Помоли ме да й дам шишето с вода да пие. Награбила съм олиото. Май никога преди това и след това не ми се е случвало да я видя да плюе нещо, колкото и гадно да е то. Но олиото го изплю на фонтан, а очите й така се ококориха, че ми  се стори страшна и ревнах. После разбрах какво съм й дала да пие. А тя се научи да не държи двете шишета едно до друго.

# 18 246
  • FRANCE
Да докладвам  . На праната флашка много добре и се отрази ориза и в момента работи перфектно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 18 247
  • о`майна лунна нощ е
Да докладвам  . На праната флашка много добре и се отрази ориза и в момента работи перфектно Stuck Out Tongue Winking Eye

За всеки случай копирай на друг носител информацията от нея, докато все още работи нормално.

# 18 248
  • София
Имах един баш началник в предишната работа, който веднъж дойде при мен и ме помоли да му принтирам едни лични документи от флашка. Казах му, че флашката му е много готина на вид. Наистина имаше хубав вид, направо издържан дизаин. С някакви извивки, асиметрии. Красота! А той ми каза, че има лошия навик да я държи в джоба на панталоните си и редовно забравя да я извади от там преди пускане на пералнята. Жена му много пъти я е прала и флашката още работеше. А беше някаква "куче марка". Бяха му я дали от научен конгрес като рекламен материал. На нея беше изписано логото на марка продукти, които нямат нищо общо с информационните технологии.

# 18 249
В събота ни дойде на гости едно приятелче на малкото мунче. Загледа се в робота ми. Попита какво е.
Отговор от дребоса- това е прахосмукачка. Аз я пускам през телефона, защото майка ми е много мързелива.

# 18 250
  • Street of Dreams
Припомнихте ми ранен спомен как баба ми беше сложила веро в шишето за ракия на дядо ми, което тя все криеше, а той все намираше - не знам каква беше тази тяхната игра.

Напълно е възможно да й е трябвало шише и да е било случайно, но имаше една особена дяволита усмивка на лицето й....Абе не споделяше страданието му...

# 18 251
  • София
Мисля, че съм писала как баба ми черпила един човек, който им докарал дърва....със светена вода от някакъв манастир. Мда, и ракията била в такова шише, но не го огряло.

# 18 252
Предполагам не е бил много доволен.

# 18 253
Сигурно, като е отпил, направо се е възнесъл.

# 18 254
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен историята на Вервам ми припомни как моят свекър беше си направил чай с мокра кърпичка, но вече съм го споделяла.

Общи условия

Активация на акаунт