Номинации за най-голяма муня

• 3 569 549
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 360
И моята на три започна, дотогава бях майка сомнамбул.
Колко е мунско, не знам, но съвсем в началото на майчинството, душичката ми спи, ставам, взимам я на ръце, почвам да кърмя и заспивам права.
Пробуждам се сепнато и поглеждам към леглото, бебето го няма. Полудях от притеснение, докато я видя спинкаща в мен. От тогава започнах да кърмя на легло, ако заспя, поне да е на мекичко и да не изпадне.

# 18 361
Ох, това с четките за зъби.. Гнусливи да не четат Grinning С ММ си купихме един и същ модел четки, но едната бяла, другата черна. Сложих ги в банята, но съвсем забравихме да се разберем, кой коя си избира. На сутринта ставам първа и грабвам черната. Викам си, че той сам ще се усети коя съм си избрала, защото винаги избирам черния цвят. След седмица му казвам, че четката ми този път много бързо се скапа, космите й се разчекнаха толкова скоро, как съм си мила зъбите, не знам. И той "Абе луда ли си, твоята е добре, лато нова е, ела да видиш моята на какво прилича".. Мхм.. Пак добре, че след седмица се усетихме, а аз да съм така гнуслива, стана ми много гадно Grinning

# 18 362
Всеки път в София си видя на светофара и чакам сам да се сети че ще пресичам. Така вчера на Универсиада, освен че чаках в едната посока, на връщане обърках кой бутон да натисна та и връщането удължих.

# 18 363
  • Bарна, морето, сините вълни
И ние с ММ си бяхме взели еднакви четки, синя и розова. Въпреки, че от вечерта се бяхме разбрали коя на кого е, това не ми попречи на сутринта да си измия зъбите с неговата. И на мен това ми е едно от най-гнусните неща, ама...

# 18 364
  • София
Моето започна да спи на 4 години, като ги отделихме с брат им в детска стая. То не я збам колко спи, де. Става понякога за тоалетна, но дори да се буди не усещам. Като спеше при мен на всяко нейно завъртане се събуждах, и така по 30 пъти на нощ. И аз съм заспивала седнала, кърмейки. И праваа даже, разхождайки ревящо бебе.....

# 18 365
Скрит текст:
Аз, тъй като не ползвам пижами, редовно забравям да си взема дрехи за спане (боксерки или къси гащи и потник). Веднъж обаче бях на събитие с колежка, чужденка, в чужбина, в една стая, с две долепени единични легла. Аз спя по прашки и сутиен, щото муня друго не си носи. Голям срам брах. Обаче не толкова, колкото когато се събудих от звука на собствените си газове, а тя беше вече будна 😭

Като тийн редовно сутрин ставах от леглото, обличах се, измивах се, вземах раницата, слизах на спирката и..се събуждах и трябваше да направя всичко това отново, само че този път наистина. Голяма мъка беше, сутрините са ми враг от край време.
Това сутрините са творение на дявола, проспивам ги при всяка възможност че иначе не знам ще живея ли достатъчно дълго. То нищо не ми спори сутрин, ама нищичко... все ще намеря какво да объркам, без дори да се старая Grinning

А знаете ли колко е забавно да се събудиш до човек който не говори дума български? Първите пъти беше цирк и половина. Радва ми се той, Добро утро и прочие (какво ли му е доброто рано сутрин, ама карай, да се радва там). Говори ми нещо, задава ми даже и въпроси, видите ли. Криво-ляво осмислям какво се пита, даже и отговарям... обаче на нашенски. Следва странна физиономия и търпеливо повтаряне на питането. Пак отговарям. Уж. Почвам леекичко да се дразня. Абе тоя човек що се хаби да ми приказва като явно е по-зле и от мене сутрин, хич не вдява какво му отвръщам... След няколко опита проговорих и на английски де. Не че му казах каквото питаше, просто се троснах че първо ще си направя кафе, а после ще си приказваме Grinning Още странни погледи, този човек кафе не пие и не ги разбира тия работи... Добре, ти пак не разбирай ама иди включи кафемашината и помълчи там още малко.
След време свикна че на въпроси преди кафето ми отговорът най-често е един - Не знам, а и точно сега не ме интересува!

# 18 366
Хахаах Natka, така бях и аз в началото с мъжа ми, първият път реши да води неангажиращ сутрешен разговор на английски, в който ми обясняваше как трябва да изчакам 40 минути след ставане и тогава да пия кафе, така било най-здравословно. Това беше и последният път,  в който водихме разговор преди да съм пила кафе 😅

# 18 367
Първият подарък за новата ми къща беше такава чаша 😁

Още се опитвам да обясня на мъжът ми защо ставам един час преди него.  Не разбира,  че този един час ми е нужен, за да пия кафе, да мълча и да медитирам.  Не вярва, че без него съм способна на пожар, убийство и катастрофа. Минимум 😁

# 18 368
  • France
https://images.app.goo.gl/Z6VDBVw7hycJH5MZ7
Какво ще кажете за тази?
И аз съм заспивала с бебе на ръце, права и ходеща.  До като не се тряснах в рамката на една врата

# 18 369
  • FRANCE
Първият подарък за новата ми къща беше такава чаша 😁

Още се опитвам да обясня на мъжът ми защо ставам един час преди него.  Не разбира,  че този един час ми е нужен, за да пия кафе, да мълча и да медитирам.  Не вярва, че без него съм способна на пожар, убийство и катастрофа. Минимум 😁

И моят не разбира защо държа да ставам преди всички. Това всички дружно около масата заедно не ми се отдава. Искам аз с кафе на дивана сама Mr. Green Трябва да си намеря такава чаша  Joy

# 18 370
И моят не разбира защо държа да ставам преди всички. Това всички дружно около масата заедно не ми се отдава. Искам аз с кафе на дивана сама Mr. Green Трябва да си намеря такава чаша  Joy
Мъжът ми публикувал това :
Скрит текст:
в отговор от половин час мърморя за чаша Simple Smile

# 18 371
Хич не ми е на мен дали аз ще стана преди всички... кой когато иска да си става, само да не ме закача за някое време. В противен случай историята помни немалък брой глупави злополуки, щото Натка се опитала да върши нещо твърде скоро след събуждане. И още по-голям брой хора, спрели да общуват с мен за известно време, щото не са схванали правилно изречението "още си пия кафето" и са продължили да ми досаждат. Как може да им се бъбри рано сутрин, просто не ми го побира акълът. А как може да им се бъбри с някой силно неадекватен - това пък съвсем. Аз продължавам да ломотя че още съм сънена, те не се спират... и рязко придобивам отново дар слово и ги пращам по дяволите, с подробни инструкции за пътя до там. Първо винаги опитвам с добро, де, просто не винаги работи.

# 18 372
  • Майничка
Сутрин свикнах вече да минавам на педал,  мога и 7 часа да изкарам на мускули, без кафе. Прибера ли се обаче, а ми е  продумал някой нещо различно от поздрав в първите 20 мин., а е отнесъл кавгата.

# 18 373
Явно и аз съм такава.  Моят мъж сутрин хвърля чаша кафе и бяга Simple Smile

# 18 374
Разписвам се , в ролята на муня съм аз.
Да взема да напръскам със спрей за почисистване орхидеите си, вместо със спрея който е за тях. Пръскам както си пише, листа, външни корени, в почвата...На третата саксия чак се усетих, че нещо много странно ми мирише.Измих ги после под течаща вода, дано няма големи поражения.

Общи условия

Активация на акаунт