Аааааааааааа 
Хахаххах, тва е кулутва реплика направо....Тез амреиканките били много страшни

Какво ли си е помислил човекът - докато приказва, аз го гледам очите, кимам разбиращо и му паля запалки 
Пак същия!!! Идеше ми да отворя вратата и да сляза в движение от срам...
Накрая момчето се отказа да спори с мене... примири се и си продължихме разговора... даже и телефона си беше дал, ама аз не позмях да се обадя
. То и при мен ден не минава без да се изцепя, ама само една слу4ка ще споделя, 4е да не се излагам 
.
, а той нейде си блъска главата сигурно, що въобще ми я е показвал тази дрога.

До края пътуването ми се стори цяла вечност. То оставете, ами и друг проблем възникна – как ще сляза насред центъра а София с пълна чанта с боклук в ръка. Е това вече като се сетих и бях ни жива, ни умряла от срам вече. Как съм слязла от трамвая и съм отишла до първото кошче, само аз си знам – имах чувството, обаче, че целият народ на спирката само в мен гледаше. И други гафове съм правила, ама този срам няма никога да го забравя.
– откакто прочетох тези две теми, си вървя и сама се хиля като се присетя за някой случай – ще помислят хората наоколо, че не съм в ред. Толкова много не съм се смяла от детските си години. Благодаря на всички участвали, за което!

и започвам да обяснявам разпалено на мъжа ми: как в тази книжарница само ксерокс няма, а защо да не се направи такова място, за някаква малка сума да взимаш книги и вкъщи да ги четеш, ако искаш да си копираш нещо, после ги връщаш, нещо като видеотека, обаче с книги!!!
и мъжо си трае през цялото време и следи докъде ще стигне моята простотия!! 
Е, всички видяхме....
Препоръчани теми