! Няма да забравя - той казва "аз отивам до Йорданка Николова" или подобно име, и аз невинно питам "Това някоя колежка ли е?" , "Не, заведение!" . Умрях от срам
Приятелката ми се пули замръзнала, а аз "Айде слизай, де!" и повдигам облегалката да се измъкне, щото няма врати отзад. Тя наведе глава да мине и в този момент аз изпуснах седалата и тя се върна с трясък в лицето й!
Горкото момиче седна обратно и охка, аз вече исках да умра на място! Младежът вика "Леле, момичета, претрепах ви в моята кола, много съжалявам!" После цяла вечер двете се хилихме истерично, а хората в заведението ни гледаха странно!
Егати сакатлъка! Хиля се, та не мога да спра.

. Закарахме го до Пирогов и тръгваме към Павлово да оставим жена му. Изпращаме момичето и на улицата в преспите мойто мъж и нашия приятел решават да свършат някои естествени нужди в преспите. А наоколо само един снегорин разчиства улуците. Ние с дружката чакаме в колата. Тръгваме и нашия приятел, който по това време работеше в Белгия за много престижна фирма мобилен оператор, решава да покаже на мъжа ми телефона си - последен модел на Сименс с всички екстри. Търси, ама телефон няма. Звъни моя мъж на номера му, всички мълчим пак. Тишина. Айде обратно към Павлово. Да, ама там снегорина току що минал и преспите от страни 2 м. Търсят героите мястото, където са се облекчавали и почваме да ровим и звъним. Намерихме телефона под 1 м сняг. Работеше. Накрая се оказа, че сме навъртяли 80км градско в търсене на мобилните комуникации на скъпите ни муньовци.

Препоръчани теми