..... ама, че си терца
голям срах е било
, мен също ме е страх от кучета, ако бях на твое място сигурно щях да закова врата на асансьора 
И другите истории са весели, но ти ме утепа!!!

Смях се с глас, дори пуснах някой друга сълза

голям срах е било
, мен също ме е страх от кучета, ако бях на твое място сигурно щях да закова врата на асансьора 

пипам - сама съм - пипам - няма ми очилата. Ами знаете ли как се намират очила като не виждаш
ТРУДНО!!!! Намирам си най - сетне очилата и с изумление установявам, че не виждам с лявото око! УЖАС! Отне ми 30 мин да разбера, че стъклото на очилата е паднало. Няма да ви казвам как се чувствах в следващите 2-3 дни, особено при срещата с този познат полицай, който беше така мил да ми разкаже отново случката. От тогава джин и коняк не съм помирисвала.
Много ме доядя и обърнах къщата наопаки, обаче съм ги хвърлила явно. 

. А аз направила главата, само се хиля и не вдявам, че снахата съм аз. Жената нещо май се зарадвала, да и се чудиш на акъла
. Но на следващия ден, когато трябваше да се запознаем официално, аз просто си бях хванала автобуса за София. Направо избягах и от тогава в Панагюрице не съм стъпвала. А водка пропих отново след дълги години, когато Собиески влезе на българския пазар 
Препоръчани теми