А м/у другото тоя явно е хахо, но с каква цел е бил целия тоя театър, а и казваш пак е идвал да звъни у Симона...
Нещо не мога да го загрея аз този, да ви сваля ли иска, що ли ???
Нещо не мога да го загрея аз този, да ви сваля ли иска, що ли ???
.................поне е бил безопсасен
?Защото ми мяза по-скоро на дърт измамник,като слушам кви ги е навършил.Щото толкова хора да познаваш и връзки да имаш наистина не може да си кой да е,а тоя явно лъже.Та такива хора имат дар-слово и като нищо може да инсценират телефонен разговор.Само не разбрах твоято приятелка откъде,по дяволите,го е намерила тоя дебелак
?
.................поне е бил безопсасен 
, Ню ти имаш талант бе човек...втори Чудомир си, сериозно !!!
Попиках се от смях! Но,добре би било хууубав инструктаж да ви дръпнат съпрузите, че както е смешно, така и не е... ама как не сте се усетили на тоя като му е звъннал телефона, а уж говорел...малеее...за пореден път си давам сметка, че бременността и гледането на малко дете намаляват мозъчните клетки! На мен вече почти не ми останаха след второто

, та си имаме шалче на каменица с цената на това, че съпругът ми за кратко стана известен като "господина с трите каменици".;
, смутолевих нещо "Ъъъъъъъъъ, ъхъ" и така, той не се смя де, ама после като разказвах и мъжа ми и приятелите много ми се смяха, ама голяма излагация беше. Много ме е срам...Та засега толкова, ама доколкото се знам...още ще има