Страшни сте!
-е,как няма да е лека,като детето си спи блажено в креватчето!Оооох,правилно каза мъжо още преди да родя,че съм толкоз разсеяна,че ще забравя някой ден детето някъде!Добре,че го забравих в къщи!
. Аз усмихната се катеря към нея и 2-3 стъпала преди края, аз усещам яко ужилване по д-то, при което последните стъпала ги вземам на бегом с крясъци. Майката, а и бабата зад нея, ги минах като знак Стоп, търкайки задника си от болка. Бабата веднага тръгна да хока дядото, защото помисли, че ме е ощипал. Но аз се опитах да им обясня, че нещо ме е ужилило. Както и да е, последва запознанство с цялата рода, което премина със сълзи на очите ми-не от умиление де
., а от яка болка.
След това ужилване, аз всъщност усещам, че нещо ми е влезнало в панталона и ме жили яко, при което аз веднага го развързвам(панталона беше с връзки отгоре), за да видя гадината. Но тъй като очите ми бяха насълзени, нищо не мога да фиксирам, а и вече не смея да мръдна от страх от нови атаки. Идва гаджето ми, гледа нищо не вижда, идва майка му и тя гледа-аз рева и не смея да мръдна-седя като паметник. След около 1 минута всичките му роднини ми гледаха в панталона-един гледа отгоре, друг вдига крачолите, трети дърпа, а дядото само се въртеше, за да може да скива нещо, ама предните места бяха заети
. Абе ужас-накрая излетя, там каквото беше-пчела ли, оса ли-беше ме ужилило 11 пъти!
Гарантирам, че много добре ще се продава 
Четейки последната си история, се сетих за запознанството ми, със сегашната ми свекърва. Вече с нея се бяхме виждали де, но за първи път тя ще ми идва на гости в нас и аз и бях обещала, че ще и сготвя зеле-защото тя много обича. Идва тя, седнали сме на масата, всичко върви перфектно. Решавам аз да сервирам вече основното ястие, което туко що беше станало. Сипвам аз в чинии, а на мен си слагам по-малка порция. Нося моята чиния и тази на свекърва ми, но тя ми казва, че и било много, че иска моята. Аз настоявам да вземе по-голямата, тя се дърпа, но в крайна сметка и давам по-голямата порция. В момента в който и оставям чинията пред нея, след около 2 секунди последва невероятен гръм и трясък. Чинията така избухна, че свеки цялата беше в зеле. Доста беше странно, след като толкова време настоявах, да вземе точно тази чиния.Препоръчани теми