Номинации за най-голяма муня

• 3 558 300
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 885
Ако се пукна от смях, вие сте виновни. Joy Joy Joy
Все си мисля че на мен се падат странни хора , но като чета тук....
Вчера влиза клиент в магазина и пита:Извинете , торфената смес за цветя прясна ли е ?
Колежката без да мисли отговаря:А , сигурно.Щото червеите са още живи.
Познайте дали клиента си купи.

# 886
Това ми напомня на моя случка с едн дърта вампирка в халите.работех на рибата и току-що бяха докарали живи шарани,Колегата го сложи на витрината и той се мята по витрината въру леда.При което една бабичка идва и ми вика:
-Алоооо,госпожа(тогава бях на 20години и нямах дете,не съм и женена за да ми вика госпожа),този шаран пресен ли е?От там колегите избухват в див смях,а Шефа ми гордо заявява:
-Ми не е пресен .на 3 седмици е.Пуснахме му малко ток за да се размърда и да може някой да го купи ooooh!

# 887
хаха най-смешното нещо беше,като бях по-малка и съм на село,комшията пуснал кучето си,мен пък все ми се случваха кучета да ме хапят.Излизам аз кучето ме фокусира и ме захапва за д-то,обаче всеки излязал пред къщата си,лято народ и аз викам "ауууууу крака ми крака миии",когато то ме захапа за дупарата ма да не се изложа,те хората разбраха де Laughing

А имах и случка,натокана аз с ново палтенце,с дънки,високи ботуши натъкмена върв към гаджето.Но не би тяхната улица кална,неосветена и зима беше,в един квартал на майната си и нов строеж пред блока,а там куче огромно-пазач.Аз го знаех това куче,но то винаги е било вързано и в двора на блока.Малееее гледам кучето навънка,няма никой на улицата,викам си на акъла край сега ще ме изяде Shocked.Идва то с бясна скорост но се спира пред мен и почва да се радва,мен ми улекна даже го погалих и продължавам по пътя си,отзаде някой ме хваща за кръста с огромна сила,гледам кучето ме яхнало и приятно захапало палтото ми аз в шок и му викам циба миба,къш,ху-шу как да е избягах,то ме преследваше.Качвам се при гаджето цялото ми палто в кални лапи и леко нагризгано-майка ми заключи,че явно феромоните ми излъчвали сексапил хах :35

едната е от канадско-работех в макдоналдс и на драйв.Та идва кола и питам аз какво ще пиете и съответно предлагам кола но кола на английски е коук,аз викам кок,а кок значи х.й и човека вика не мерси аз си имам един вече Laughing

другата случка е когато мъжо като бяхме гаджета ме предизвиква по тел. вика о не мога да говоря сега,че мачкам чаршафите и това преди втора среща,решил да ме избазика човека и съответно си го каза ,че се майтапи.Ама звъни ми той на другия ден,аз гледам филм и вика звучиш странно и аз реших да се направя на сексапилна и му викам "Ами не мога да говоря сега...ъъъъ...щото мачкам дамаската на дивана" и той моля?  Laughing хах докато се обесня стана заран

# 888
хаха най-смешното нещо беше,като бях по-малка и съм на село,комшията пуснал кучето си,мен пък все ми се случваха кучета да ме хапят.Излизам аз кучето ме фокусира и ме захапва за д-то,обаче всеки излязал пред къщата си,лято народ и аз викам "ауууууу крака ми крака миии",когато то ме захапа за дупарата ма да не се изложа,те хората разбраха де Laughing
Не успях да разбера точно това куче те е захапало а си си се радвала, че не те е заръфало за краката и хората какво са разбрали?
Честно казано не видях смисъл в написаното newsm78

# 889
  • Разпиляна във въображението
Не успях да разбера точно това куче те е захапало а си си се радвала, че не те е заръфало за краката и хората какво са разбрали?

Доколкото разбрах, кучето я е захапало по дупето, но на нея не й е било удобно да вика "захапа ме по дупето" тя извикала "захапа ме по крака", но хората разбрали че става въпрос за дупето

# 890

аз явно или имам проблем със изразяването по тея форуми ....та идеята беше,че ме беше срам,те видяха хората,че ме захапа кучето но аз се развиках,че е за крака,да не ми се смеят ,че е за гъза

# 891

Доколкото разбрах, кучето я е захапало по дупето, но на нея не й е било удобно да вика "захапа ме по дупето" тя извикала "захапа ме по крака", но хората разбрали че става въпрос за дупето

точно така Peace

# 892
Хахаха, едва сега разбрах Hug

# 893
Това ми напомня на моя случка с едн дърта вампирка в халите.работех на рибата и току-що бяха докарали живи шарани,Колегата го сложи на витрината и той се мята по витрината въру леда.При което една бабичка идва и ми вика:
-Алоооо,госпожа(тогава бях на 20години и нямах дете,не съм и женена за да ми вика госпожа),този шаран пресен ли е?От там колегите избухват в див смях,а Шефа ми гордо заявява:
-Ми не е пресен .на 3 седмици е.Пуснахме му малко ток за да се размърда и да може някой да го купи ooooh!

smile3532 голям майтап !

# 894
  • София
   С една приятелка сме покарали колата и на майстор,че губи токове.Спира ни катаджия,а тя си показала главата от прозореца ,кара бавно и му вика:" Ха съм спряла,ха е угаснала"Обаче той настоятелно сочи с палката и тя спира.Колата веднага гасне и тя/150кг/ слиза и му вика:"Казах ли ти,че ще угасне-сега ела да буташ".Катаджичта попримига с очи и се захвана да бута с всичка сила,а колата не се помръдва.В този момент се сещаме,че колата е на ръчна и му викаме:"Бягай".Той обаче не чува и след малко го гледаме...  лежи в прахта и прави опити да се изправи.

# 895
 newsm20 newsm20 newsm20 newsm62 newsm62 newsm62 направо ме разбихте.по нататък ще пиша и аз

# 896
   С една приятелка сме покарали колата и на майстор,че губи токове.Спира ни катаджия,а тя си показала главата от прозореца ,кара бавно и му вика:" Ха съм спряла,ха е угаснала"Обаче той настоятелно сочи с палката и тя спира.Колата веднага гасне и тя/150кг/ слиза и му вика:"Казах ли ти,че ще угасне-сега ела да буташ".Катаджичта попримига с очи и се захвана да бута с всичка сила,а колата не се помръдва.В този момент се сещаме,че колата е на ръчна и му викаме:"Бягай".Той обаче не чува и след малко го гледаме...  лежи в прахта и прави опити да се изправи.

Joy Joy Joy

# 897
Да се включа и аз.Случката е от ученическите ми години,тръгвам аз за училище,а то рано сутринта на мен ми се спи та две не виждам,качвам се аз на трамвая от първата спирка,и както си гледам през прозореца и трамвая си ме полюшква,така съм и заспала.Колко кръгчета съм направила не знам, а ма по едно време идва ватмана и ме бута момиче няма ли да слизате вече,аз стреснато поглеждам пак сам си на спирката от където тръгнах.Срам  Embarassedидеше ми да потъна в земята.

# 898
Дали телевизията ни учи на нещо ?
След няколко дни очакваме  нашата кучка Дейзи да си има малки.
Обсъждаме варианта да я приберем в гаража или да укрепим и изолираме нейното дворче.
Появява се моя син / 14 год./ и казва : Какво правим с топлата вода ?
С баща му го гледаме и не разбираме.
Той обяснява : Ами топлата вода ? Винаги когато някои ражда на филм , викат :дай топла вода.Вчера на един жена му почна да ражда и той сам хукна да топли вода.Ние какво ще правим ?
 newsm78 сега се чудя в тоя студ как да я стопля тази вода.

# 899
разпратих 20 смс-а и честитих на всичките си приятели -  Спорна 2006 година!
Пратих и на мъжа ми.
А ние сме си вкъщи заедно по празниците.
Та получава той съобщението и изумен чете и се дзвери и пита: Абе, коя е тая Яна, дето ми е изпратила поздраВ?
Аз възмутена: Е как коя #Cussing out Една Яна познаваш!/ все едно съм много сигурна де/
И той започна да се превива от смях: Е да, една кукувица само познавам, дето ще изпрати поздрав за 2006 година вместо за 2009 година! Joy

След няколко дни ежедневно си напомнях, че не бива да забравям да поздравя Ивановците за именния им ден, че са доста познати...
И от престараване разпратих на всички Ивановци смс-и по скайпа текст за поздрав и пожелания но...на Йордановден bowuu

Общи условия

Активация на акаунт