Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията, изразени във форума относно решението на жената да изчака 10 години, преди да реши да има деца?
Какви са мненията за хората, които задават въпроси защо някой все още не е решил да има деца?
Какви са различните етапи в живота, когато човек е готов за деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията, изразени във форума относно решението на жената да изчака 10 години, преди да реши да има деца?
Във форума се изразяват различни мнения относно решението на жената да изчака 10 години, преди да реши да има деца. Някои участници смятат, че всеки трябва сам да решава кога е готов за деца, докато други изразяват изненада и критика към това решение. Освен това някои участници подчертават, че родителството е лично решение и зависи от индивидуалните предпочитания и възможности на всеки.
-
Какви са мненията за хората, които задават въпроси защо някой все още не е решил да има деца?
-
Какви са различните етапи в живота, когато човек е готов за деца?
Форумът обсъжда различните етапи в живота, когато човек е готов за деца. Участниците признават, че всеки узрява за идеята да бъде родител по различно време и че решението да имаш дете е лично и зависи от индивидуалните предпочитания и възможности на всеки. Освен това се посочва, че няма конкретни правила кога някой е готов за деца и това е въпрос на личен избор.
-
Как се възприема изразяването на нетърпение и натиск от страна на обкръжението за решаване на проблема с децата?
а тя-ми поживяхме си 10 години,пообиколихме наприд назад и за това
На мен лично ми е малко странно-и ние си поживяхме ама на третата година от връзката ни решихме че ще имаме деца въпреки факта че нямахме дом,бяхме на квартира само той работеше 

И след като е родила първото си дете е разбрала колко е важно то. Майчинството е несравнимо , но го разбираме след като си родим дечицата .