НОЕМВРИйски мами сладки носят в коремчетата изненадки!!!

• 13 179
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
айде и аз като видна любопитка да моля за паролата. 2 мами ми я пратиха одеве, ама съм си затрила всички съобщения и сега пак съм на сухо.
плийзззз Praynig

# 106
здравейте
дано сте си починали добре и малките болници бързо да се оправят

# 107
  • Ботевград
Здравейте Hug
ще помоля и аз за паролата, за да Ви разгледам на Априлци и да видя мъничетата Hug

# 108
здравейте!

МНОГО ДОБРЕ СИ ИЗКАРАХМЕ НА АПРИЛЦИ!!! Жалко, че бях сама, защото не успях да видя почти никой от тичане по Неда, но все пак се видях на живо много лица, с които съм свикнала и сякаш познавам отдавна. На Неда априлския въздух не й подейства добре... там както чухте кашляше като магаре, а тук си е ок Simple Smile водихме я и на лекар- гърдите са чисти, вече и кашлца няма. Не знам какво беше това чудо... сега има само малко сополи

ИСКАМ И АЗ ПАРОЛА. Имам и малко снимки, но ще ги кача по- късно...

# 109
И аз чакам за парола от вчера.Моля ви. Hug

# 110
                           ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО  С ДОБРО ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО ВИ!РОНЯ,ГОРИС,ГОГО НА ДИЛ,ГОГО НА ИВАНКА79, ГОГО НА МАГИ,ГЕРИ НА РОСИ,ГЕРИ НА ПЕПИПЕТЯ,ГАБИ НА БЕЛА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 111
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ !!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! ..не прекалявайте с агнешкото Mr. Green

# 112
Честит Имен Ден на всички,които празнуват днес!!!Да Ви е живо и здраво името още 100 години и много късмет да Ви носи!!!

# 113
  • София - Дианабад

С УДОВОЛСТВИЕ ВИ ЧЕРПЯ ПО СЛУЧАЙ ИМЕННИЯ МИ ДЕН!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДРУГИТЕ ИМЕННИЦИ - МАЛКИ И ГОЛЕМИ!!! МНОГО ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ И  МЕЧТИ!!!

# 114
Честит Имен ден на всички празнуващи днес и малки и големи.Желая ви много здраве,щастие,успехи във всичко и много положителни емоций. smile3525 newsm51 smile3525
Снимките са супер Peace

# 115
Благодаря за личните пожелания
Честит имен ден на останалите именници и честит празник на всички!
Аз също ако не е нахално да поискам парола за да ви разгледам. Надявам се на лятната среща вече да сме сред вас и аз да се похваля че ще имаме бебе Simple Smile Гери леко раждане, най-скоро очакваме добрата вест
Весел и щастлив ден на всички

# 116
  • София - Дианабад
MagieA , успех и скоро да се похвалиш!  Hug

# 117
MagieA , успех и скоро да се похвалиш!  Hug

Мерси и специални поздрави по случай именния ти ден! Току виж си си направила най-големия подарък днес Simple Smile

# 118
Честит имен ден на всички, които носят името на Св. Георги!
Много здраве и успехи!
newsm51

# 119
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички,които празнуват днес!!!
Да са здрави и щастливи именниците и весело изкарване  bouquet
Ние сме малко болни и почивните дни нещо не ги усетих кога минаха  Sad
Маша браво на Мишето  smile3539
MagieA радвам се за вас  Hug
Ако някой има желание да ми изпрати паролата и аз да погледам снимки  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт