НОЕМВРИйски мами сладки носят в коремчетата изненадки!!!

• 13 177
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Малка частичка за най-любопитните  Wink   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242642
Беше невероятно хубаво  Hug
По-късно - още снимки, че са на друг апарат  Peace

# 91
T@LI ще ми дадеш ли парола на лични?Мнооооооооооооооооооого съм любопитна.

# 92
Дилянка, свате, благодаря ти много, мила, но нещо не сработват тези пароли  Sad

# 93
        Здравейте,мацки!Прибрахте ли се?Няма ли да ни разкажете нещо или сте уморени от купона?Изпратете ми паролата да погледаме снимки със София,за да сме съпричастни.При нас времето е много мрачно и дъждовно,нещо хич не ми е празнично.Така че разчитам на вас да внесете слънчев лъч у дома с хубави разкази и снимки.Целувки!
       P.S.Препоръчайте ми агенция за недвижими имоти в София,ако някой скоро е търсил жилище!Търся двустаен,или тристаен апартамент,ако някои може да помогне със съвети ще му бъда благодарна.

# 94
хайде и от мен привет

Горис -леко раждане-и бързо да дойде добрата новина и при нас

Ние си изкарахме супер на априлци-аз снимки не съм правила,защото забравих фотото,но снимах малко с камера-като си дойде таткото ще кача нещо от сниманото

Приятен ден

Петя-вие кога си тръгнахте от априлци?Дано всичко с пътя да е минало добре и Монека геройски да си е пристигнала в Русе

# 95
Здравейте и от нас  Hug
Злати, ние тръгнахме към 12. Пътуването към Русе беше по-леко от пристигането - Моника повърна само веднъж, което на фона на 4 пъти, си е постижение  Simple Smile Ама нали я бяхме държали гладна, пък и хомеопатичните, за които ме посъветвахте, давах  Peace

Иначе, и на нас много ни хареса, само че времето беше кратко  Simple Smile Другият път - мисля, че трябва за повече да се организираме, и моля, по-близки дестинации, че за никъде не сме ние  Laughing
Добавих и нашите снимки в албумчето, по-точно каквото е останало от тях, че баткото беше докопал апарата и освен дето е нащракал някакви безумни снимки (например себе си в огледалото  Crazy), е и поизтрил част от другите  ooooh!

# 96
Добре дошли на Априлчани Hug
Гледах снимки,дечицата са невероятни и много сладки Hug
Очаквам продължение...

# 97
Мацки,дайте и на мен паролката ,за албумчето,че много искам да се порадвам на всички който бяхте на Априлци Hug
jenny_b,дава ми,че ми е грешна паролата newsm78

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 16:45 от ki4o22

# 98
И аз чакам паролка ама......................................

# 99
Момичета, пробвайте същата парола, но на кирилица - не знам защо така се получи.

# 100
Уникални снимки!!!Сигурно сте си изкарали супер!Браво!!!

# 101
включвам се за малко отчет.  Simple Smile
срещата в Априлци беше СТРАХОТНА !!! децата много са пораснали, мамите са се вталили и са се разхубавили /таткото - също  Laughing/.
за съжаление, моята малка кифла беше кисела и не наподобяваше много онова, което съм свикнала да виждам. за социално поведение не можеше и дума да става, беше такова мрънкало, че за момент съжалих, че въобще сме там.
снимки направих доста, но не гарантирам за качеството поради залепеното ми за крака циврещо млекопитаещо. Rolling Eyes

на всички ни се стори кратка срещата, но пък на всички ни се иска скоро да се организираме пак.  Peace

снимки сега качвам. Simple Smile

радвам се, че София е здрава вече, дано това да й е последното влизане в болница.

честити крачета на Мишо. браво на него !

ето снимки от мен. оказа се, че бая съм нащракала.... Embarassed http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242642&photo=38

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 02:03 от iviche

# 102
Иве, прекрасна си както винаги   newsm51 Голямо  smile3501 за невероятния фото репортаж от мястото на събитието!   smile3501 и за кака Макка! Благодаря!

# 103
страхотни снимки, момичета  Peace! завидях ви

# 104
Иве снимките са супер,браво и на кака Макка!Личи си че е било много хубаво,завиждам ви,ноооо благородно Simple SmileИма ли ощеее,айде давайте насам ,та да се полюбуваме на прекрасната природа и на малките бонбони Grinning

Общи условия

Активация на акаунт