НОЕМВРИйски мами сладки носят в коремчетата изненадки!!!

• 13 173
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
Гери,пожелавам ти леко и безпроблемно раждане!
Ние ще носим кошарата и количката. Вече Петя и ние ще тръгнем по обяд ,че да спи в колата иначе много ще развалим режима.

# 76
Momicheta  bouquet  bouquet  bouquet
Hristos Voskrese i ot mene! Mnogo zdrawe i slynchevi dni na wsichi semejstwa! Heart Eyes
Az sym weche moma anglichanka  Wink, tuk mnogo mi hareswa, ama nali s hubawoto byrzo se swikwalo...prawq mnogo snimki ste ima i za pokazwane
Wremeto beshe super 3 dni i mnogo obikalqhme ostrowa-gradcheta, bqhme i w Liverpool-mnogo hubaw grad wpecahtlena sym, nawsqkyde nali znaete e mnogo chisto, krasiwi parkowe i gradinki, decata sa na pochit ot wsqka gledana tochka, stom stane wreme za pribirane ot uchiliste edni chichkovci wyw fosforicirasti uniformi s golemi tabeli zastawat na krystowistata i nasochvat decata da presichat prawilno i gi pazqt i spirat prewoznite sredstwa... Shocked Shocked Shocked
Dawat na decata gramoti za wsichko, pochti stqlo i nestqlo, ama taka gi poustrqwat i dobiwat samochuwstwie!
Hodih w Mothercare, Marks&Spenser, Next, Adams, Tesco, Boots, Lloyds i oste mnogo drugi magazeta  Laughing, da i w Max&co
Ima golemi namaleniq do 70% i nqma da wi kazwam che wsichko iliza dosta na dobra cena, s namelenie kogato e de, tuka si ima istinski namalemniq i rzaprodajbi, igrachki na Chicoo za po 6 liri i t.n, towa w edni golqm magazin sybirat samo markowi stoki i gi namalqt mnogo i ako imash nerswi i wreme da rowish si idwa mnogo na smetka
Oh sori za dylgiq posting, ama takiwa nesta wijdam che naprawo si plakna ochite w bukwalniq smisyl na dumata  Crazy

Leka nost za sega, tuka e s 2 chasa nazad de  Grinning, wesel kupon w Aprilci bandaaaaaaaaaaa

# 77
  • София
Здравейте мами-мадами!
Хубаво време и приятно изкярване на Априлци!
goris  леко и безпроблемно раждане. Hug

dreben78, май следващият, когато ти предлагат да заминеш няма ма му мислиш много Wink

Dil, благодаря за вниманието към мойта осба Mr. Green
Отговарям накратко:
 През Ноември се преместихме в новият ни дом;
През Декември се сдобих с нова длъжност;
Временно /от Декември/ свеки живее у нас и гледа Иветка.

много телеграфно стана, но вече много ми се спи! 

Обещавам друг път да пиша повече.

Hug

# 78
Привет и от мен!
Аз кукувам и вместо да гладя дрехи за Априлци.. чета темата  Mr. Green
Ама сега я мятам пак ютията!
Христос Воскресе! Во истина воскресе!
Пожелавам ви много лични "воскресения" - или както го обясни една възрастна г-жа, преподавател лингвист - восрекесн означава "преобръщам се, направил голяма промяна" - та ви пожелавам големи успешни промени към по-добро!
За козунаците - Дарин харесва много малко сладки неща, и почти не е ял козунак..  От яйцата му давам само жълтък - не че не ял баница.. ама все пак.
Засега сме малки и се кефи само да хване две яйц аи да ги чука едно в друго Simple Smile.
Гери, пожелавам ти леко и бързо раждане и едно здраво, спокойно и ящно бебче!
Златна, очакваме добри резултати на прегледа ! Simple Smile
Целувки на всички, приятни почивни дни, с цялото семейство наоколо.. а с някой ще се видим до 12-15 часа Wink

# 79
Честит рожден ден, Вале!
Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината!
Толкова щастие, че да ти завидят ангелите!
Толкова любов, че да не може да я запише историята!
Весел празник!

# 80
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, pebble !!! newsm59 ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И НЕКА ИМАШ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ, КОЕТО ТИ СЕ ПОЛАГА !!! newsm51

# 81
Христос воскресе! Живот и здраве на всички!   bouquet
Аз днес и утре съм на работа, почивам от 3 май. Тъй че искрено ви завиждам за почивката на Априлци... ooooh!
Горис, какво се случва с вас? Да не родиш някое гергьовче малко? Peace Поздрави Жекова от мене непременно! Hug
Мишо уж проходи, докато бяхме в Сливен. Явно го е страх по-скоро, щото му казах, че го държа за якенцето, после го пуснах, то не усети и продължи да ходи. Правихме прощъпулник. Хвана самолет-изтребител- "стелт", после, почти едновременно и един химикал. Та решихме, че или пилот, или конструктор на самолети ще става. Тези дни пълзи в несвяст. Досега не пълзеше...  #Crazy
Pebble, ЧРД! Много, много късмет и здраве ти желая!

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 23:00 от masha

# 82
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, pebble! МНОГО ЗДРАВЕ, СЛЪНЧЕВИ ДНИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!    bouquet

Аз още съм 2 в 1  Simple Smile. Маша, терминът ми е в неделя /понеже не ти отговорих на миналия пост/.
Благодаря за пожеланията и подкрепата на всички! Може и на 6 май да се роди бебето, няма лошо /тъкмо ще празнуваме накуп - тогава и годеж правихме с татито, и имения ден ми е тогава.../.

Отивам да садя трева в двора.

Целувки!  Heart Eyes

# 83
Пебъл, желая ти много здраве, щастие и късмет! Здраво семейство, кариера и пари  Wink!

ИВЕ, с теб явно няма да имаме засечка скоро душко....звънни като почиваш, ще се съобразя с твоето време Heart Eyes

ГОРИС, ако след саденето на трева  Mr. Green си 2 в 1, ще чакаш до неделята.. FlutterНЕ СМЕ  СПИРАЛИ ДА ТИ СТАСКАМЕ ПАЛЦИ  Peace

Чакаме фотоси от срещата Hug

# 84
Честито Възкресение Христово!
Пебъл, Честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!
Аз все по-рядко се включвам, но не ми остава никакво време. През деня сме си трите в къщи и става голям купон. Laughing
Добре , че напоследък се заиграват двете, че аз да мога да свърша нещо.
Приятно прекарване на Априлци, а на Горис - леко и безпроблемно раждане!

# 85
Желаем ви весело изкарване на Априлци и щур купон за малки и големи newsm68 newsm44

На Габи й избиват 4 кучешки зъба заедно, двата вече се показаха, остават другите два. Тя също започна да прави сополки и кашлица, майка ни изпрати доста лекарства от БГ, но да ви кажа честно нищо не й дадох, освен, че й пръсках едно като Стеримар в нослето. Тук, както ви разказах не дават почти никакви лекарства на деца до 2г. , а и след това. Една колежка ми каза, че имали такъв принцип - ако сполките или кашлицата са с прозрачни секрети става въпрос за алергия (което е често срещано тук заради влажния въздух) или зъбки при децата. Ако са жълти или зелени, тогава е настинка и може евентуално да се третира с нещо.
И така за няколко дни й минаха сополките, сигурна съм, че това беше реакция от зъбките.
Иначе Габи е много палава. Когато не слуша я наказвам с Тайм аут Simple Smile) - тук така "наказват" децата. Слагат ги на едно столче, плясват с ръце и казват Тайм аут! това означава, че детето не се е държало добре и е наказано. Не можете да си представите какъв ефект има. Никое дете не иска да бъде наказвано и имат респект към Тайм аут.

Ние бяхме на фестивал на НАТО в Норфолк, беше страхотно. Направихме много снимки и се опитвам да вляза в Снимка.бг но нъцки ..  Crossing Arms Мога само да ви разкажа, че всяка страна се представя и минава по главната улица и става нещо като карнавал, а накрая всички се събират на една огромна поляна до океана, където са разположени шатрите на различните страни. България също имаше свои представители, но за разлика от другите страни, които щедро раздаваха рекламни материали и знаменца, ние раздадохме няколко Фафли и имаше едни знаменца от хартия, които бяха кът.

Освен това направихме голяяяям пикник във Вирджиния Бийч по на Великден тук в парка Кокс, тук има мноооого българи. Запознахме се с толкова различни хора всеки със своя история. Радвам се, че успяхме да се съберем заедно на този ден.

Дени, всеки път когато минавам под океана се чудя как да направя снимка .. специално за теб ... някой път като пътуваме с Ники може да накравя няколко в движение. Както казваш, тук на магистралата не можеш да намалиш, камо ли да спреш.
Онзи ден имаше страхотен проливен дъжд и имаше Tornado watch. Беше страшно като се прибирах, никога не съм била толкова уплашена - карах, а пред себе си не виждах нищо освен една пелена от дъжд. незнам дали мога да ви го опиша - все едно да караш по магистралата с 120км/ч и да не виждаш нищо пред себе си. А иначе тронадото е минало на 20тина мин път от нас в Suffolk, къщите направо ги нямаше там, откъдето е минало.

Гери, желая ти безпроблемно раждане мила  Hug  Heart Eyes

Честит рожден ден Пебъл   bouquet

Карилче, пожелавам на Дани да се възстанови бързо  Peace В много добра форма си както виждам Simple Smile) Минка и ти  Hug

Вени, стига мори с тези ютии посред нощите  Grinning

.... ЕЕЕЕййй, много ми липсвате. Хайде, чакаме снимки  Peace

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 06:07 от Изабела

# 86
                ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕБЪЛ/НА ПАТЕРИЧКИ/!ЖЕЛАЯ ТИ НИЗ ОТ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ!  bouquet

Бела,радвам се че сте добре,пиши когато можеш HugНа нас също мноо ни липсвате с Габи!Целувки!
Гери,как си мила,още ли сте 2в1?Стискам палци и скоро очакваме добри новини Hug
Маша честит ви Пилот!Да са му много бързи и здрави крачетата на малкиия Мишок!
Айде чакаме снимки народе Simple SmileВремето беше прекрасно,надявам се добре да сте си изкарали Simple Smile
Ние вчера си направихме един пикник вкъщи на Йоката с приятели от Пловдив и Варна.Бяхме около 12 човека,две малки деца,изобщо много хубаво си изкарахме.Децата тичаха из тревата,а ние си пийвахме и хапвахме на воля.Като кача снимки,ще пусна някой друга Peace
Тва е от мен за сега,лек и слънчев съботен ден ви желая Hug

# 87
  • София - Дианабад
Маша, честит пилот-конструктор!  Peace Браво на Мишето!

Аз още съм 2 в 1. Не знам докога.

Приятен ден!  Heart Eyes

# 88
Честити, бързи и здрави да са крачетата на пилота-канструктор в ноемврийския отбор!   bouquet Браво на Мишето! Hug
Бела, много се радвам, че сте добре и ти благодаря за интересния пост  Hug Дано бързо пробият зъбаците на Габи  Praynig Да ми пазиш снахата и да не я наказваш  Naughty, че да не идвам да наказвам теб   Wink  Heart Eyes Много страшно звучи това с торнадото  newsm78  Албумчето на ноемврийчетата е с парола. Ще я напиша в скайпа, че много ми се гледат снимки на снахата  Heart Eyes
Гери, мила, мъничко остана да си 2 в 1  Hug Желая ти от сърце леко, бързо и безпроблемно раждане  Hug
С нетърпение очаквам снимкови разкази от срещата в Априлци

# 89
Здравейте!!!От пет дни съм на диетата на Дюкан и съм много щастлива,защото има ефект.В темата за диетата се рових няколко дни и не съм писала тук.Ще ми дадете ли парола да разгледам снимките?Пропуснала съм да се похваля,че Марио(косояда) проходи преди 3 седмици,но продължава да яде косми и направо яко ме дразни.Марти е при баща ми в Бистрица за 3дни,там му е толкова хубаво,че не иска да се прибира.Като си е с мен го изкарвам само за час-два,вкъщи му е скучно......нали знаете колко ми е "лесно"излизането за повече време с тримата.....А Тони се опитва да ми се тръшка,ама аз не се давам.Направо и тримата са супер инати,но аз съм най-големия-след време трябва да започна да тренирам някакво бойно изкуство,че с тримата/четиримата(ако ме ядоса и баща им)ще ми е малко тегаво да се справя.....
Изабела завиждам ти благородно,че живееш там-това ми е най-голямата мечта.Тази година ще се пробвам за зелена карта.Успех във всичко ти пожелавам!!!

Общи условия

Активация на акаунт