Ние ще носим кошарата и количката. Вече Петя и ние ще тръгнем по обяд ,че да спи в колата иначе много ще развалим режима.

, tuk mnogo mi hareswa, ama nali s hubawoto byrzo se swikwalo...prawq mnogo snimki ste ima i za pokazwane
, wesel kupon w Aprilci bandaaaaaaaaaaa 

.

Поздрави Жекова от мене непременно! 

. Маша, терминът ми е в неделя /понеже не ти отговорих на миналия пост/.
!
НЕ СМЕ СПИРАЛИ ДА ТИ СТАСКАМЕ ПАЛЦИ 

) - тук така "наказват" децата. Слагат ги на едно столче, плясват с ръце и казват Тайм аут! това означава, че детето не се е държало добре и е наказано. Не можете да си представите какъв ефект има. Никое дете не иска да бъде наказвано и имат респект към Тайм аут.
Мога само да ви разкажа, че всяка страна се представя и минава по главната улица и става нещо като карнавал, а накрая всички се събират на една огромна поляна до океана, където са разположени шатрите на различните страни. България също имаше свои представители, но за разлика от другите страни, които щедро раздаваха рекламни материали и знаменца, ние раздадохме няколко Фафли и имаше едни знаменца от хартия, които бяха кът.

В много добра форма си както виждам
) Минка и ти 

На нас също мноо ни липсвате с Габи!Целувки!
Времето беше прекрасно,надявам се добре да сте си изкарали 

Браво на Мишето! 
Дано бързо пробият зъбаците на Габи
Да ми пазиш снахата и да не я наказваш
, че да не идвам да наказвам теб
Много страшно звучи това с торнадото
Албумчето на ноемврийчетата е с парола. Ще я напиша в скайпа, че много ми се гледат снимки на снахата 
Желая ти от сърце леко, бързо и безпроблемно раждане