НОЕМВРИйски мами сладки носят в коремчетата изненадки!!!

• 13 166
  • 281
  •   1
Отговори
# 60

Дано времето да е хубаво на Априлци, та зайчетата да щуреят на чист въздух...  Grinning Та и хубави снимки на открито да можем да направим!  Wink

Май iviche показва най-голям афинитет и дарба за снимане. Ще разчитаме на теб и този път!  Hug

# 61
ооох, Dr. Jend, с най-голямо удоволствие ще снимам, както винаги, ако обаче въобще дойдем....там е работата, че Ваяна има сополи и хрема и вчера вдигна Т. Ill според педито изкарва и зъби, защото някой може и да имат кучешки, ама ние сме още на резци. та ще видя утре как е и ако е по-добре, ще дойдем.
не ме притеснява пътуването, а това, че ще има доста дечица. не ми се иска да им кашля.... :
(

# 62
Ох, Иве, добре, че сподели, че и аз да кажа...Моника е със запушен нос, само това, нищо друго; от днес капя Виброцил, хрема засега не е тръгнала  Praynig Според мен е малко понастинала, пък и двата долни кучешки са на път, не е нещо вирусно, ама се чудя дали въобще да пътуваме...И аз утре ще видя какво ще е положението и ще преценя  Peace

# 63
ами освен да си обменим вирусите  Joy

# 64
   ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!Здраве и благоденствие пожелавам за всички ни!Позагубих се малко,но след като се върнах от Германия се превърнах в болногледачка-първо мъжът ми,после Влади и последно София,която едва днес е малко по-добре!Това е основната причина да не дойдем,иначе не бяхме платили капарото,но имахме резервен вариант за спане в Априлци.Така че сега ще си стоим вкъщи и ще чакаме снимков материал от срещата.Пазете децата,че всичко започна безобидно със сополки и температура,уж зъбки, а се превърна в такива усложнени бронхити и при двете деца/не искам да  се сещам/.София като ме види с лъжица ми казва "Ох не!",мислейки че и давам поредното сиропче. Stop.
   Пожелавам ви много хубаво време и целувам всички бебешори!/Отивам да ви почета,че ви изгубих следите  Hug/

# 65
Христос воскресе, милички!
Да сте богати със здраве, душевен мир и благоденствие!  bouquet
Да сте здрави! Praynig
До утре - нямам търпение да се видим!!! Heart Eyes

# 66
Здравейте и от слънчев Раковски Hug
Ние също се позагубихме малко, но Мона беше много болна няколко дни-с много висока Т и страшно разстройство,четири дни се борихме с Т,но днес сме малко по-добре.Нито се хранеше,нито спеше като хората мъничката ми,голям зор видяхме,дано да ни е за последно.
Ралиар и на нас ни казваха че е от зъбките,а накрая излезе инфекция на гърлото,така че наистина пазете дечицата,че пак върлувал страшен вирус.
За ходещите в Априлци-лек път им желая утре,а там да си изкарате страхотно и много да се забавлявате HugСъжалявам че и този път няма да се срешнем на живо,но дано следвашия път успеем да се класираме PeaceЦелувки на малките съкровища от нас със Симончето Hug
На Мони и Крео им пожелавам най вълнуващи преживявания в Турция,весело да си изкарат и много да се снимат Peace
На всички останали,приятни почивни дни HugЦелувам ви Hug

# 67
  • София - Дианабад
Привет и от мен  Grinning!
Пожелавам ви весели празници, приятно изкарване и хубаво време!   bouquet
Колкото до мен, май наистина ще съм МАЙ-ска мама, а не априлска  Simple Smile.  Жекова ме чака да родя по празниците, ако не, ще ме приемат на 7 май.  Иначе вчера бях на тонове и всичко е наред.
Софи сега спинка, таткото ни го няма в момента и използвам случая да напиша 2 реда.

Още веднъж ви благодаря за пожеланията! ВИЕ СТЕ СТРАХОТНИ!!!   bouquet

Целувки!  Heart Eyes

# 68
  • Бургас
Здравейте и от нас  Simple Smile Ние също изкарахме празниците болни.Без Т, но с кашлица и сополи.Вчера бях поканила няколко приятели с децата да дойдат за именния ден на Велизар, но всичко се провали, защото именника щеше да разболее гостите   ooooh!

За ходещите в Априлци-лек път им желая утре,а там да си изкарате страхотно и много да се забавлявате HugСъжалявам че и този път няма да се срешнем на живо,но дано следвашия път успеем да се класираме PeaceЦелувки на малките съкровища от нас със Симончето Hug
На Мони и Крео им пожелавам най вълнуващи преживявания в Турция,весело да си изкарат и много да се снимат Peace
На всички останали,приятни почивни дни HugЦелувам ви Hug

Peace Peace Peace Присъединявам се към мнението за Симона_С

Днес ни пристигна жирафа (по-точно аз ходих да си го взема от Сити).Наистина е невероятен и искам да благодаря специално на Петя, която ми даде картата и на Калина която ни помогна с мечетата   bouquet  bouquet  bouquet Страшно ви благодаря момичета!

Гери  Heart Eyes Hug

Весели и слънцеви празници на всички  Hug  Heart Eyes

# 69
Привет мами!!
Дани имаше дрис и висока Т, но вече е добре. Лекувахме се с хомеопатия. Аз също нещо не бях на център, ама често имам такива периоди...
Връщам се да ви чета Heart Eyes

# 70
Карилке, ти ли си на аватара?

# 71
.........аз съм, след като сложих силикона......

# 72
Карилке, ти ли си на аватара?

Мина, а ти  Joy Hug

Много болни дечица  Sad Дано всички се оправят бързо  Praynig

Ние утре пътуваме към Априлци  Party Моника няма хрема, похърква й нослето, ама ми се струва, че е по-малко  Praynig Само незнам как ще преборим повръщането по пътя, ама измислям тука едни схеми  Grinning Смятам да тръгнем по обяд, по времето й за спане, че да ни се размине, пък ще видим...А, и да ви питам , вие кошари ще носите ли  newsm78 Чудя се как ще спи това дете в нормално легло, че много се върти, ама мъжо категорично ме отряза за кошарата...Каза, че няма пак да бъдем като катун (щото така изкарахме почивките през лятото)  Crazy ooooh!
Гери, хайде да ни изненадаш тези дни с добри новини  Hug

# 73
Добър вечер! Hug

Влизам, за да пожелая на Гери безпроблемно и бързо раждане, здраво и прекрасно бебче!  babyuu Ще очакваме новини и на Априлци, или след това! Peace
raliar, съчувствам за това, през което си минала и се надявам София и батко й да са вече добре!  Simple Smile
kreo, Мони, пожелавам ви незабравимо пътешествие в съседна Турция! Wink
Петя, ние нашата си я носим...без нея не тръгвам! 1crib
Пожелавам на всички слънчеви и изпълнени със детски смях почивни дни, здрави дечица и добро настроение! Flutter

До утре на тези, с които ще се видим в Априлци Grinning, а с останалите ще се "видим" на 7 май! Heart Eyes

Спокойна нощ! smile3524

# 74
Петя, аз съм на аватара, ама почти Grinning

Ние няма да носим този път кошарата, защото миналия път не я ползвахме. Марти спа между нас на спалнята.

Новото при нас е че подстригах Марто почти гола глава - нещо не го харесвам и ми е мъчно за косичката, но ще порасне.

Гери, леко и бързо раждане, мила!  Hug

Хайде, живот и здраве утре ще се видим, на останалите хубави почивни дни!

Лека, отнасям се, защото съм оставила приготвянето на багажа за утре сутринта!

Общи условия

Активация на акаунт