НОЕМВРИйски мами сладки носят в коремчетата изненадки!!!

• 13 163
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
  • на странно място ......
Христос Воскресе момичета! Бъдете живи и здрави, много щастливи и нека малките ни бонбони много ни радват а татковците да ни слушкат!!!

Гери, леко и безболезнено раждане ти желая и аз, чакаме с нетърпение да чуем новината за малката госпожица!!!

# 46

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
Пожелавам на всички много здраве, възкръснали надежди и осъществени мечти!

# 47
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!!!!

Пожелавам на всички ви весели празници с любимите хора  Heart Eyes

# 48

Христос Возкресе!!! Поздрави от нас послучай Великденските празници!

# 49
               ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС МОМИЧЕТА!ХРИСТОС ВОЗСКРЕСЕ!

# 50
Христос възкресе!.Момичета,на последък не мога да се включа.Криси вади кътници,голяма болка е.Нищо не може да хапва само на сок и на гризки сме.Като опре нещо на устичката си и вика-ОХ.На всичко отгоре имаме хрема и кашлица SickНаправо нито може да си хапне,нито да се наспи милото.Ходихме 3 дена на гости в Русе и днес се прибрахме.Всички болнички да оздравяват и стискам палци на Гери Praynig

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 08:45 от dima 1980

# 51
Абе, хора, как се пише "возкресе", "воскресе" или "возскресе", че се замислих?  newsm78

# 52
[sfkbfk] пише се ВОСКРЕСЕ.Честит празник на всички Hug Hug Hug

# 53
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И БЛАГОДЕНСТВИЕ!!!

Аз днес и утре съм на работа. Милото ми котенце е на 200 и кусур км от мен и ми е много, много тъжно, но реших да не го разхождам само напред, назад на този дълъг път, нямам търпение да мине и утре, и вечерта да го гушна  Cry
Иначе юнака бори яйчица, къде по главата се удря, къде по масата ги троши, но като цяло му беше супер забавно  Party

Това от мен засега
 Heart Eyes

# 54
  • Плевен
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

# 55
# 56
# 57
Честит празник на всички и от нас,макар и с малко закъснение.Пожелавам на всички вас много щастие,здраве,късмет и любов! easter easter easter

# 58
# 59
Честито Възкресение Христово!
Весело изкарване в Априлци и ще чакаме снимки! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт