Дано времето да е хубаво на Априлци, та зайчетата да щуреят на чист въздух...
Та и хубави снимки на открито да можем да направим! 
Май iviche показва най-голям афинитет и дарба за снимане. Ще разчитаме на теб и този път!
според педито изкарва и зъби, защото някой може и да имат кучешки, ама ние сме още на резци. та ще видя утре как е и ако е по-добре, ще дойдем.
Според мен е малко понастинала, пък и двата долни кучешки са на път, не е нещо вирусно, ама се чудя дали въобще да пътуваме...И аз утре ще видя какво ще е положението и ще преценя
.
/ 
Съжалявам че и този път няма да се срешнем на живо,но дано следвашия път успеем да се класираме
Целувки на малките съкровища от нас със Симончето 

Целувам ви
!
. Жекова ме чака да родя по празниците, ако не, ще ме приемат на 7 май. Иначе вчера бях на тонове и всичко е наред.
Ние също изкарахме празниците болни.Без Т, но с кашлица и сополи.Вчера бях поканила няколко приятели с децата да дойдат за именния ден на Велизар, но всичко се провали, защото именника щеше да разболее гостите 
Съжалявам че и този път няма да се срешнем на живо,но дано следвашия път успеем да се класираме
Целувки на малките съкровища от нас със Симончето 

Целувам ви 
Присъединявам се към мнението за Симона_С
Страшно ви благодаря момичета!

Дано всички се оправят бързо 
Моника няма хрема, похърква й нослето, ама ми се струва, че е по-малко
Само незнам как ще преборим повръщането по пътя, ама измислям тука едни схеми
Смятам да тръгнем по обяд, по времето й за спане, че да ни се размине, пък ще видим...А, и да ви питам , вие кошари ще носите ли
Чудя се как ще спи това дете в нормално легло, че много се върти, ама мъжо категорично ме отряза за кошарата...Каза, че няма пак да бъдем като катун (щото така изкарахме почивките през лятото)

Ще очакваме новини и на Априлци, или след това! 

, а с останалите ще се "видим" на 7 май!