НОЕМВРИйски мами сладки носят в коремчетата изненадки!!!

• 13 180
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Гери, честита дъщеричка! Да е жива и здрава и много да радва мама и татко!!! а някой знае ли как се казва? ИСКАМ И СНИМКИ Simple SmileSimple SmileSimple Smile  

Още не съм разгледала снимките от Априлци, ще кача и нашите. Иначе сме добре, много искам пак почивни дни, за да съм си с дечицата Simple Smile много ми беше приятно, няма по- хубаво от това Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Ето ни и нас в списъка:
Dr.Jend - Пламен Мими
Дени4ка - Пламен Теодор
ТАЛИ - Соня Андрей
mariya86 - Мария и Николай
Peti_n - Светослав и Петя
eli_mama -  Елина Димо  Димана
elito-3-Елена и Иван
ВечеПетя - Петя Деян
Фъстъчка - Миглена и Георги
Мина - Мина, Павлин и Мартин
клюкарката-Милена Николай и Ивайло
gadamer - Марияна, Виктор и Емка семка
бебка и бебко - Румяна, Петко и Александър
Дари М - Божидара, Георги и Борис
kreo - Кремена, Димитър и Никола
злати-Злати,Любо,Илина и Теди
Sbruny- Силвия, Николай и Диляна
aheherazada - Марияна, Александър и Вилхелмина
ragtime - Хриси, Ники и Дани
bubalina - Вера, Мариян, Алекс
ronja - Гергана, Йордан и Лина
Цветина + Момчил, Ран и Неда

# 211
  • София - Дианабад
Привет, мами!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА СТРАХОТНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!!! СТРАХОТНИ СТЕ!!!!

Ние сме си вкъщи от няколко часа. Добре сме, много съм доволна от екипа в Окръжна болница, за което благодаря на мамите, които ме насочиха там  Peace. Всичко мина много бързо и леко, просто всеки правеше точното нещо в точния момент.   bouquet

Бебето се казва Биляна. Каката засега е доволна, само го сочи и му се смее. Набира се на креватчето да го гледа, сочи и смее.

# 212
Гери и мойте са с почти същата разлика.Пожелавам ти много да те слушкат и без да те плаша-здрави нерви.Дано да има кой да ти помага. Hug Hug Hug

# 213
  • София
Гери добре дошла Hug Hug Hug Hug HugКато можеш пусни снимки на малката Биляна!

# 214
ГЕРИ, ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!!!
МНОГО МИ ХАРЕСВА ИМЕТО, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА БИЛЯНА И ДА СЕ СЛУШКАТЕ ВСИчКИ!!!!
На кого прилича малката?  Grinning
Как се чувсташ ти у дома с двете дечица?
Много целувки от нас и чакаме снимки, когато ти е възможно  Heart Eyes...

# 215
  • София - Дианабад
Мерси, Софко,
чувствам се страхотно  Grinning.
Малката много прилича на кака си - като ми я дадоха, се пренесох все едно каката ми я даваха за първи път. Оттам нататък не мога да преценя.
Снимки ще пусна по-късно.

# 216
Гери, много хубаво име сте избрали. Таткото сподели, че имате колебания май. Много се радвам, че ти се чувстваш добре  Hug
Като ти чета постовете и ми изтръпна отвътре, като се сетих за първите ми срещи с Виктор. Сега ми се струва сякаш е било в друг свят. Дните след раждането са ми като някаква магия, сякаш не аз съм била там... Но чак сега я осъзнавам тази ''магия'', тогава нищичко не осъзнавах  Grinning
Пожелавам ви всичко да е спокойно, малката Биляна да е здрава, Софи да я приеме бързо и да не ревнува, таткото да ти помага много, а ти да си много щастлива и спокойна  Heart Eyes

Гадамерец, много хубаво ми го обясни за албумчето. Много обичам да си имам обяснение за нещата   bouquet

# 217
Горис добре дошла!Много хубаво име сте избрали на момата!Айде от сега нататък кака Софи много да те слушка,а малката беба да папка и спинка.Очакваме снимки.
Абе мацки да ви питам,защо ми изчезна името от списъка,явно нещо не съм направила както трябва newsm78

# 218
  • София
Гери, добре дошли у дома!
Браво на кака Софи! Дано и занапред е така любвеобвилна към малката си сестричка.

Аз минавам да се оплача че Ники отново вдигна температура - около 38. Ще се мъчим да се лекуваме с хомеопатия. От снощи до сега не сме давали нищо за температурата и си седи все толкова 37,8 - 38. Не знам обаче докога ще издържа. Утре пак ще сме на преглед при хомеото. Днес ми каза че можел да поддържа температура 3 до 5 дни.  Cry
иначе вчера гърлото беше леко червено и ушите малко неспокойни. Дишането ОК. Има и хрема. Дано се оправим бързо и температурата спадне без панадоли и др. подобни. Стискайте палци .

# 219
Минавам на бързо да ви видя как сте  Mr. Green

Добре дошла на Гери! Само хубави моменти от тук насетне с двете кукли!   bouquet

SIMONA_S, така като гледам не само твойто име е изчезнало, но и на nadi_mishi. И според мен gadamer като се е записвала не е копирала всичките имена и вие сте изпаднали  newsm78 незнам дали съм права  Thinking

Сега ви оставям, отивам малко да дремна.
 Heart Eyes

# 220
Гери, добре завърнала се с малката Биляна  Hug Пусни снимки, когато можеш да видим малката сладурана  Heart Eyes

# 221
Гери,добре дошла с малката Билянка!Разкажи когато можеш как мина раждането при теб,по-различно ли е от първото?Колко се роди малката принцеска?Дано ти е спокойно и послушно бебче.
И аз да кажа,че и моето име го няма в списъка newsm78

# 222
Здравейте и от мен! Тук не съм се записвала. Майка съм на Румен, който е роден на 7 ноември 2006. Живея в Благоевград. Ако нещо друго ви интересува, питайте:)

# 223
Гери, честита втора дъщеричка. Поздравления за хубавото име, което сте избрали! Дано Софи не ревнува и грижите около двечките да са под контрол!  bouquet
Добре дошла на Ана2! Peace
В Априлци беше много хубаво, усмихнато, приятелско! Разбрах, че следващото направление ще е към Смолян, а поводът - идването на Мишенце! Нямам търпение да се набъбрим отново! Hug
За жалост аз все по-малко имам време да влизам тук, защото новата ми работа е изцеждаща, но се надявам да се справя с предизвикателството. Praynig
Мони, хубави снимки от Истанбул - ние бяхме там по време на дъждовете около Великден, но това не възпрепятства обиколките ни. Heart Eyes
Клюки, Ети мина през Априлци за час-два с Ния на 01.05, обядвахме заедно и дечицата си поиграха. Добре са, лъчезарни и усмихнати, както винаги! Hug
Ето ни и нас в списъка:
Dr.Jend - Пламен Мими
Дени4ка - Пламен Теодор
ТАЛИ - Соня Андрей
elito-3-Елена и Иван
ВечеПетя - Петя Деян
бебка и бебко - Румяна, Петко и Александър
Дари М - Божидара, Георги и Борис
kreo - Кремена, Димитър и Никола
злати-Злати,Любо,Илина и Теди
Sbruny- Силвия, Николай и Диляна
aheherazada - Марияна, Александър и Вилхелмина
ragtime - Хриси, Ники и Дани
bubalina - Вера, Мариян, Алекс
ronja - Гергана, Йордан и Лина
Цветина + Момчил, Ран и Неда
Весето + Руси, Ради и Ники

# 224
Добре дошла на новата мама и от нас със Симончето Hug
Гледах всички снимки -и от Априлци и от Истанбул,всички сте прекрасни,а дечицата са вече порастнали принцове и принцеси.
Ще пробвам пак да се добавя в списъка,дано тоз път не изчезнем така мистериозно newsm78
Dr.Jend - Пламен Мими
Дени4ка - Пламен Теодор
ТАЛИ - Соня Андрей
elito-3-Елена и Иван
ВечеПетя - Петя Деян