НОЕМВРИйски мами сладки носят в коремчетата изненадки!!!

• 13 169
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Добре дошлана Ана2,дано ти хареса нашата компания Hug
И аз да опитам пак да се добавя в списика:
Dr.Jend - Пламен Мими
Дени4ка - Пламен Теодор
ТАЛИ - Соня Андрей
mariya86 - Мария и Николай
Peti_n - Светослав и Петя
eli_mama -  Елина Димо  Димана
elito-3-Елена и Иван
ВечеПетя - Петя Деян
Фъстъчка - Миглена и Георги
Мина - Мина, Павлин и Мартин
клюкарката-Милена Николай и Ивайло
gadamer - Марияна, Виктор и Емка семка
бебка и бебко - Румяна, Петко и Александър
Дари М - Божидара, Георги и Борис
kreo - Кремена, Димитър и Никола
злати-Злати,Любо,Илина и Теди
Sbruny- Силвия, Николай и Диляна
aheherazada - Марияна, Александър и Вилхелмина
ragtime - Хриси, Ники и Дани
bubalina - Вера, Мариян, Алекс
ronja - Гергана, Йордан и Лина
Цветина + Момчил, Ран и Неда
Весето + Руси, Ради и Ники
Simona s-Славка,Йосиф и Симона
ki4o22-Кирилка,Николай и Полина

# 226
  • Бургас
Гери, добре дошла с малката принцеса.И аз искам да гледам снимки и да разкажеш как е минало раждането, спинка ли бебка, суче ли, абе всичко ще ми е много интересно и мило да си го припомня  Heart Eyes

Добре дошла и на Ана2.При нас наистина е много хубаво и весело  Simple Smile

# 227
Привет и от мен!
Аз докато напиша честита дъщеричка на Гери те се завърнали в къщи!
Ами Гери да сте живи и здрави всички дами в къщи и разбира се тати, че ще трябва много дрехи и обувки да купува  newsm03
Аз още не съм изгледала снимките ама ще се включа в списъка

Dr.Jend - Пламен Мими
Дени4ка - Пламен Теодор
ТАЛИ - Соня Андрей
mariya86 - Мария и Николай
Peti_n - Светослав и Петя
eli_mama -  Елина Димо  Димана
elito-3-Елена и Иван
ВечеПетя - Петя Деян
Фъстъчка - Миглена и Георги
Мина - Мина, Павлин и Мартин
клюкарката-Милена Николай и Ивайло
gadamer - Марияна, Виктор и Емка семка
бебка и бебко - Румяна, Петко и Александър
Дари М - Божидара, Георги и Борис
kreo - Кремена, Димитър и Никола
злати-Злати,Любо,Илина и Теди
Sbruny- Силвия, Николай и Диляна
aheherazada - Марияна, Александър и Вилхелмина
ragtime - Хриси, Ники и Дани
bubalina - Вера, Мариян, Алекс
ronja - Гергана, Йордан и Лина
Цветина + Момчил, Ран и Неда
Весето + Руси, Ради и Ники
Simona s-Славка,Йосиф и Симона
ki4o22-Кирилка,Николай и Полина
MagieA - Магдалена, Светлозар и Георги

А за гърнето, аз го слагам като стане от сън и в пвечето случаи свършва нещо, ама не винаги. А иначе сега се учичм поне като се наака да казва. И аз като го удуша питам "Има ли ако?" и той почва ака-ака. Вчера ме втрещи като ми каза ака-ака и започна да ме бута да ставам. Като станах, нашия избяга в другата стая, качи се на спалнята и легна готов да събувам Simple Smile много ме изненада. Иначе ние тръгваме на ясла в началото на юни и там ще ги научат. А между другото има ли и други "ученици" на ясла?
Това е за сега от мен, лек ден!

# 228
Маги и ние ще сме ученици PeaceДано само бързо свикнат дечицата Simple Smile

# 229
Моника, живот и здраве, през септември ще тръгва на ясла  Peace

Добре дошла на Ana2 в ноемврийските редички   bouquet

# 230
Здравейте! И аз ще пратя малкия на ясла септември. Няма за кога вече, през лятото има общи групи, така че...
Аз се казвам Биляна и се радвам, че си имам новородена адашка (нали не съм се объркала нещо). Да е жива и здрава и да радва мама и татко:)
Виждам, че си говорите за гърнето. Моят син пишка след сън и ако се сетя по друго време да го сложа, имаше моменти на бойкот, но сега сяда без проблем, но не си казва и му е по-удобно да ака в памперса. зправя се прав на секцията и си върши работата човекът...
Днес времето най-после е хубаво, бяхме в пясъчника и Румен така се напълни,че после от крачоли, ръкави и всякакви дупки по дрехите извираше пясък. та преди малко го съблякох в коридора и метнах под душа, ядохме и заспа:)
Весел ден от мен!

# 231
Здравейте! И аз ще пратя малкия на ясла септември. Няма за кога вече, през лятото има общи групи, така че...

Вярно е че има сборни групи, ама той така или иначе не познава никой Simple Smile няма да го изстрада. Освен това разчитам че ще са по-малко деца и ще им се обръща повече внимание. А другото не маловажно нещо е че аз излизам в отпуска и ще мога да си го прибирам когаот трбябва да му отделям време. Все пак е стрес за детето, макар че той вече от 9 месеца е с бавачка, но тя го гледа в къщи. Ще пиша като стане нашата работа, да кажа кой е плакал, аз или той Simple Smile

# 232
Гери, добре дошла у дома! на теб и принцеса Биляна! Чудесно е това, че къщата ви е пълна, представих си я каката как обикаля като сателит около бебата.. Mr. GreenДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!

Крео, дано вече сте оздравяли!! Praynig

# 233
Момичета, кажете ми, че е спешно - кога правите реваксинация на пентаксима. Вчера си купих и бяхме на консултация, но педито каза, че го слага на 1,9 месеца. а знам, че трябва да е 1 година след последното поставяне на ваксината..... ooooh!

# 234
  • София
Маша точно така е една година след последния прием се слага!

# 235
Маша, аз не мога да помогна  Rolling Eyes
Ана2, добре дошла сред нас  Hug Ще ти хареса - сбрААлисме се ''от кол и от въже'' /дано го казах правилно/, ама все най-доброто  Whistling
Момичета, днес направих велика покупка, на тема играчки  Crazy От ''Марсел'' купихме една пазарска количка /като тези дето бутаме в Билла, Хит и т.н/, отделно с количката вървят и малка кошничка, моркови, краставици, картоф, маруля, консерви супа, прясно мляко, сок .... от пластмаса  Sunglasses Голямо кефче му е на Виктор, дори поиска да заспи с нея. Едвам ги побрах в креватчето, ама не посмях да се противя. Беше извадил решителния поглед и се примирих  Joy Та това удоволствие 35 лв. Имаше и една с някакви компютърчета с нея, ама ми се видяха множко 70 кинта
Хайде хубав следобяд, ние после ще идем навън да си бутаме количката. Предполагам какви драми ще са като искат да му я вземат  ooooh!
''МО''

# 236
Маша, и аз съм чувала за 1 година, но при Ради не можем да спазим срока, т.к. момента е болен. Дори тази на 13 месеца не сме сложили все още.

# 237
Момичета, кажете ми, че е спешно - кога правите реваксинация на пентаксима. Вчера си купих и бяхме на консултация, но педито каза, че го слага на 1,9 месеца. а знам, че трябва да е 1 година след последното поставяне на ваксината..... ooooh!

Маша, тази реимунизация се бие не по-рано от 1 година след последната. Но не е фатално да се закъснее с някой и друг месец. Но чак 1,9 г. ми се струва малко късно, не че е фатално. На Кати я сложихме на 22 април, а последната беше на 14 март миналата година. Отложихме с месец, че имаше някакви сополки измислени, ама аз за по-сигурно. След този Пентаксим се ваксинират чак в 1 клас.
Да не би педиатърката да си мисли, че сте с полиото по здравна каса, живата? Тя е на 1,9 някъде, но не знам кога точно. Единия от плюсовете на Пентаксима е, че спестяват няколко боцкания, заради това че е комбинирана.

# 238
Добър вечер!  Hug

Ана2, добре дошла и весело изкарване в нашата компания   bouquet

Маша, нашта педиатърка каза, че реимунизация с Пентаксим не се прави и ни препоръча да си купим Инфанринкс или Тетраксим  newsm78 Нашата реимунизация ще е юни месец, но последната ни е миналата година юни, така че ... по график, дано не сме болни ...

За яслата - още се чудим дали да пускаме Алекс, той посвикна с детегледачката, на мен ми е скоройно така, но има още време, ще помислим ...

Сега ви оставям, лека и спокойна нощ   bouquet
 Heart Eyes

# 239
  • Ботевград
Добре дошла ГЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ  Hug
Честита бебка още веднъж  bouquet

Чакаме пресконференция и снимки, особено аз се вълнувам да ми разкажеш малко повече за раждането, както и как е вече с 2 бебета Rolling Eyes Embarassed Crazy когато имаш време разбира се, ако искаш и на ЛС Hug

Добре дошла и на новата мама Hug

Нас пък педиатърката ни вика на 1,6 г. за някаква ваксина  newsm78 ще питам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт